Spring naar bijdragen

Chris Adam

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    58
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Chris Adam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Waardering in de gemeenschap

  1. Chris Adam

    Een F(lesje) teveel

    SITTENSEN(D) - In de nacht van zondag op maandag is door de Duitse politie een dronken Roemeense vrachtwagenchauffeur aangehouden. De 48-jarige Roemeen was van Nederland onderweg naar Scandinavië met gevaarlijke stoffen. Bij controle van het transport door de politie merkten zij een geur van alcohol bij de chauffeur op. Daarop werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat de Roemeen onderweg was met 2,5 promille alcohol in zijn bloed. De Roemeen is meegenomen naar het politiebureau alwaar hem een bloedtest werd afgenomen. Ter plekke werd zij rijbewijs ingevorderd. De vrachtwagen moet blijven staan totdat een vervangende chauffeur is gestuurd.
  2. Chris Adam

    Een F(lesje) teveel

    Er was ook een Roemeen aangehouden met 2,5 promille, en die was met gevaarlijke goederen onderweg naar Scandinavië
  3. Toen ik op nog op de school zat om het "vak" chauffeur te leren zij 90% van de klas ook dat ze elke dag thuis wilde zijn. Terwijl ik het liefst 2-6 weken weg zou zijn. Laatst nog eens een bezoekje gemaakt aan die school klas van 20 leerlingen en geen een wilde internationaal rijden allemaal voor 6 thuis maar wel dikke auto enzo willen rijden..
  4. Ik doe dat bij alle chauffeurs en bedanken ook.. Maar is het serieus zo dat ze zelfs grootlicht op de nieuwe tacho aansluiten?
  5. Er zijn ook nog jonge chauffeurs die beide gebruiken
  6. Geloof dat het zo was als jij je pas in de tacho stopt vraagt ie M invoer? Dan JA en dan kun je vakantie/vrije dag/ziekte invoeren (is allemaal 1 cat.)
  7. Zoals ik al zei het was een test van de Phillips of het mogelijk was en rendabel.
  8. Ja niet iedereen daar heb je gelijk in, maar veel chauffeurs vinden het altijd wel mooi om wat jongeren mensen in de zeik te nemen. En als je het verhaal niet gelooft is voor mij ook geen probleem. Ik weet dat ik 3 dagen met een zeer ervaren chauffeur ben mee geweest en dat ik niet alleen veel geleerd heb maar ook veel gelachen.
  9. haha komt goed ik zit nu al een tijdje in dit wereldje en het is overal het zelfde iedereen probeert je in de zeik te nemen.
  10. Vervoer naar het midden oosten is er nog steeds laatste 5-10 jaar doen oost blokkers en turken het vooral, En in het begin heeft hij voor bedrijven gereden. Ik zij in het verhaal dat hij na die dingen ook nog eigenrijder was geworden. Er zullen hier vast wel wat mensen van Koomen zitten die kennen Jorrit wel.
  11. Onzin? Als je 3 dagen met iemand mee rijd dan ga je over dingen praten en ik heb em toen gevraagd wat hij vroeger heeft gedaan.
  12. ik kan wel eens vragen of hij dat verhaal wil doen hier als hij ook echt op het forum zit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden