Spring naar bijdragen

Baggerlip

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Baggerlip's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb n probeerversie op de telefoon staan maar vind t n nadeel dat ie lang niet alle inrijverboden kent. Met name in/rond Parijs best verveled. Verder wel echt tof!!
  2. Baggerlip

    Yep, ook hier!

    Bedankt, veel.....verschillende reakties.. T kadaver zal de merc. zijn? T gw forum is erg samen met de gw club. Leuk forum. Erg veel info en kennis ivm resto van de onze gl1000. Leuke hobby. De berner...tsja, je moet er op ingericht zijn. Vuile poten wassen dan gaat t goed alleen dat.........kwijlen soms!!! En de stofzuiger maakt overuren.. Maar word dan door moeders nogal in de watten gelegd..is soms te ruiken ook!! Maar superlief en gezond. Gaat altijd mee met ons. Baggerlip...dit draag ik al n jaar of 15 denk ik bij me, ooit s aangeboden gekregen Net t internet aan de praat op t telefoontje, ben n klojo met die dingen... Zo maar pitten, weer in France, tot de volgende?? Werkse morgen of....nu vanzelf.
  3. Baggerlip

    Yep, ook hier!

    Bedankt! Eerst maar weer werken....
  4. Baggerlip

    Yep, ook hier!

    Hoi allen. Ook aangemeld voor t forum. Lijkt me leuk eea uit te wisselen met "lotgenoten". Ik ben Rob, 56 jaar jong, samen met Jolanta en Berni, de laatste is onze Berner. We zijn verzot op hem maar ook van ons CBR retje 1000 en de in restauratie zijnde GL 1000. Beide Honda motoren...Verder ben ik werkzaam bij Geodis te Lekkerkerk, heel erg naar mn zin en rij met Ad Blue distri in noord Frankrijk. Ook bij Schenk gewerkt, prachtbedrijf maar verandering van spijs.....houd je buik dik!. Ik hoop hier net zoveel plezier te hebben als bij de Lagunaclub en t Goldwingforum, we gaan t beleven. Als laatst, eigenlijk eerst, n machtig goed nieuw jaar. We "spreken!"
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden