Spring naar bijdragen

Durashift

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3504
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  3

Alles door Durashift geplaatst

 1. Gebroken beton. Puntbelasting te groot, denk ik? https://www.gld.nl/sport/7413303/roep-om-onderzoek-naar-ingezakte-tribune-vitesse-fans-hebben-geluk-gehad
 2. om het dus aantrekkelijk te maken komt 50 Engelse ponden per uur dichter in de buurt.
 3. ow, hebben ze het voor elkaar?
 4. Maar, met voldoende assen zou je leeg er wel over kunnen?
 5. Maar, ben je dan in loondienst of wordt het een ZZP constructie? 30 euro per uur, dat zal wel een vorm van eigen boontjes doppen met de diverse belastingdiensten worden, denk ik? Het is in ieder geval al 5 euro per uur minder dan het NL voorbeeld wat hier laatst voorbij kwam.. .. plus dat je voor de vrije dagen toch ook nog een onderdak aldaar zoekt. lijkt mij.. OF een keer per maand terug naar NL gaat, dat kan ook natuurlijk.. maar kost ook geld.
 6. Eén van die assen is achteraf montage, heel gedoe geweest, maar dat is in de video's allemaal terug te zien.
 7. Da's mooi. Volgens mij zijn ze nog niet klaar met de coating van de brugoverspanning. Wordt wel mooi daar, lekker kleurtje erop.
 8. dus? Vermoedelijk mensen die naar een concert in Nijmegen (Goffert?) moeten.. dán is die Mac wel zo'n beetje het enige waar je langs komt, dichtbij Nijmegen. Of je moet moeiljk gaan doen bij Kronenburg.
 9. Durashift

  Een week van een koetelaar

  is ook meer voor de vangploeg bedoeld. Beetje met die karren heen en weer door de trailer lopen.. daar wordt je niet zo hongerig van hoor.
 10. Durashift

  30 km per uur

  Jawel, máár je mag nog altijd niet zonder meer ervan uitgaan dat een verkeerslicht jou een vrije doorgang verleent. Er dient altijd gekeken te worden of de weg vrij is om op te rijden. Dat er verkeerstekens aangebracht zijn op kruisingen met verkeerslichten is omdat verkeerslichten kunnen uitvallen of op bepaalde tijdstippen buiten werking zijn (da's tegenwoordig bijna niet meer het geval, volgens mij) en dan gelden de verkeerstekens om de voorrang te regelen. Dus eigenlijk zou aan artikel 64 de woorden 'in werking zijnde' toegevoegd moeten worden aan verkeerslichten. Vind ik.
 11. Durashift

  wist je dat

  Als je dit forum nou als één groot chauffeurscafé kan zien.. dan zijn er mensen die graag aan de stamtafel zitten en daar graag hun dingen van de dag delen. Andere mensen (chauffeurs) willen graag aan een eigen tafel zitten en lezen de krant/telefoon tijdens het eten. Kán allemaal en de één hoeft toch niet de ander te wijzen op de, in zijn ogen, verkeerde plek in het café?
 12. Durashift

  Truckwash Amsterdam dicht

  Dat is die achter de Shell toch? Jammer, was toch geen verkeerde locatie, d8 ik zo.
 13. Durashift

  wist je dat

  Ben ik met je eens. Maar, kijk dan ook niet in dat draadje. Doe ik ook niet. (okay, heel af en toe wel.. maar dan weet ik na een paar plaatjes al weer waarom ik dat nou geen leuk draadje vindt.) Het is voor anderen kennelijk wel belangrijk, want de postratio is daar vrij hoog. Laat het gaan. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ik ben dit gehakketak op elkaar zo zat, telkens.
 14. Durashift

  waar sta jij vanavond??

  Voor het restaurant hebben ze een gravelvierkant waar je redelijk veel lengte hebt om achterwaarts te staan (met de neus richting Nijmegen) naar mijn ervaring. Reguliere parking van Rijkswaterstaat staat altijd wel vol ja.
 15. ... en het project is af!. Na vele aanpassingen, tegenslagen en dus vertraging is dit project gereed gekomen. Info: https://planet-pfm.odoo.com/nl/
 16. Is de planning(s)wijze dan al veranderd?
 17. In de (wegen)bouw wordt het nog wel gebruikt.
 18. Durashift

  30 km per uur

  Heeft allemaal met het programma Duurzaam Veilig te maken. https://www.wegenwiki.nl/Duurzaam_Veilig https://www.swov.nl/publicatie/herkenbaar-wegontwerp-en-rijgedrag Sommigen zijn 24 uur per dag open doordat er een technisch gebrek is aan de kantelwalsborden. Die kunnen niet de bijbehorende bebording tonen op dit moment.. Speelt op de A7 tussen A'dam en Purmerend én de A1 tussen Naarden en Hilversum. Op de A28 bij Zwolle ook, maar dat is een plusstrook. https://www.wegenforum.nl/viewtopic.php?f=30&t=903&hilit=spitsstroken&start=1440
 19. Mooi man, Kässbohrer opbouw denk ik?
 20. Durashift

  forumgebruikers gespot

  Dokus, geconcentreerd aan het rijden met betonplaten, afgelopen donderdagmiddag rond 16:45 bij het Gelredome, richting Nijmegen. Ik naar Arnhem.
 21. Leuk man, succes met je rijlessen en opleiding bij het bedrijf van je keuze.
 22. Durashift

  wist je dat

  ^^^^ als je op de motorwagen moet laden met de lier, koppel je het liefst af, naar mijn ervaring. Tenzij je een geheel vlakke doorgang van ahw naar mw hebt.. Wat wel kan met een 8/9 lader. Maar @Rob: maak het je makkelijk en ga tot de kerst nog wat peut rijden in Engeland, visa is zo geregeld, begrijp ik uit het nieuws. ADR heb je toch wel?
 23. Stevig aan de prijs, lijkt mij. Als de foto's niet bedriegen en de verkooptekst klopt, heb je er wellicht wel een goede maar dure koop aan. Is de aloude 1.4 motor en dus nog niks qua ellendige directe inspuiting (FSI, TFSI) dat bij die generatie er net aan zat te komen. Qua Fiat's wel ervaringen met een Panda, Tipo (in mijn jonge jaren door mijn ouders) en later zelf de Spaanse variant van de 127 (Fura) als eerste auto. Jaren later Fiat Cinquecento Sporting gereden. Lekker scheurijzer. . Ja, wel een beetje roest aan de brandstoftank op de felsnaad op een gegeven moment.. Ook de 'bekende' koppakking gehad. Maar, evengoed met veel plezier aantal jaren mee naar Almere gereden, vanaf Zeist, elke dag. Dat was met de Subaru Justy daarvoor toch iets minder comfortabel... Zoals met alle automerken... kijk naar de zwakheden per model/generatie. Tegenwoordig heb je veel merkenforums waar expertise zit over de specifieke kwalen en handigheidjes om dit te repareren.
 24. 35 euro per uur is wel een beetje het minimum om een basaal inkomen als zelfstandige te hebben ja. Rekening houdend met de belasting die je ook moet betalen, verzekeringspremies voor je bedrijf / AOV.. én een spaarpotje voor onverwachte tijden.. zoals vele zzp'ers nu meemaken.. en als de wekelijkse factuur inderdaad één opdrachtgever bevat voor 5 x 10 uur.. IS er dan wel sprake van opdrachtnemerschap?
 25. Durashift

  Weeda

  Daar was niks mis mee. Zuig ze namelijk eerst leeg voordat ze d'r op komen te staan, scheelt wat in het gewicht met d'r op schuiven ... Ik schommelde wel wat heen en weer bij stilstand.. dat dan weer wel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden