Spring naar bijdragen

die-ene

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  71
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

1 Volger

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  heemskerk
 • Interests
  sport... en dan vooral transport

Recente profielbezoeken

3436 profielweergaven

die-ene's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

110

Waardering in de gemeenschap

 1. Hoi die ene ,ik vind jou forums echt top ,ik ben zelf ook chauffeur en ik wil graag een keer met je chatten over zzpen ,want ik zzp ook sindskort.

 2. die-ene

  Een week van een koetelaar

  Ben dus dinsdag begonnen en een aantal monteurs wist me te vertellen dat de chauffeurs van uw firma na het plaatsen altijd nog even de dakkapel poetsen en de ramen lappen... zal ik u de adressen waar ik geweest ben even doorsturen zodat dit alsnog in orde gemaakt kan worden?
 3. die-ene

  Een week van een koetelaar

  Voorlopig op zzp basis.. maar je weet nooit hoe t balletje rolt...
 4. die-ene

  Een week van een koetelaar

  geen intresse is een groot woord... ik was op dat moment ook nog bezig met een andere job als voorman hijswerken. daar had ik afgelopen week moeten beginnen maar dit is weer eens op de lange baan uitgesteld. daarnaast had ik een paar weken geleden al gesproken met de heren van ruiter toen ik een torenkraantje moest brengen op een werk in roelofarendsveen,.... toeval bestaat niet zullen we maar zeggen..
 5. die-ene

  Een week van een koetelaar

  ey trieftol... leuke verhalen weer... waarschijnlijk gaan we mekaar binnenkort toch tegenkomen, mag volgende week bij ruiter beginnen met dakkapellen plaatsen :)
 6. Ja ik herken dat, heb k eigenlijk als k een van die nirvana tracks opzet die eigenlijk van de meat puppets afkomt
 7. voor de liefhebbers/nieuwsgierigen onder ons, hier dus dat andere gerne: psychedelic. Dhr. ene is in dit gerne ook wel bekend onder pseudoniem Dr. Nox. https://www.mixcloud.com/equinox16/power-department-20-church-teaser/ enjoy of word er gestoord van
 8. k draai eigenlijk 2 gerne's : 1: psychedelic, 2: 90's/00's dance, k barst van dit soort platen in mn kast.. noem t jeugdsentiment :) .. vind t leuke aan deze hobby dat je er ook onderweg lekker mee bezig kan zijn..
 9. zaterdagavond draaien op n studentenfeest in wageningen (k hobby dus als dj) dus k had vandaag wat classics mee om te luisteren... kwam ik deze tegen (gouweouwe):
 10. even het volgende.. Ik ben dus bezig mijn rijbewijs te vernieuwen compleet met code 95 enzo en toen bleek ik daarvoor allemaal aanvullende kosten te moeten maken, ik ben dus voor de grap maar eens het totale rekenplaatje gaan maken wat het nou eigenlijk allemaal kost om alle papieren bij mekaar te kopen als beroepschauffeur werkzaam te mogen/kunnen zijn. Omdat de meeste zaken over een periode van 5 jaar lopen maken we om te beginnen ook zo even een overzicht: allereerst de kosten voor het rijbewijs, deze heb je iedere 5 jaar en is niet aan te ontkomen, bedragen zijn de bedragen die vermeld staan op betreffende websites van instanties en rekeningen uit mijn eigen administratie. voor het vernieuwen van een rijbewijs maken we de volgende kosten: - Eigen verklaring CBR: € 32 - Medische keuring: € 59 - legekosten gemeente (verschillend, in dit geval gemeente heemskerk): € 38.45 Kosten voor alleen je rijbewijs verlengen so far: € 129,45 Maar dan zijn we er natuurlijk nog niet, want wij beroepschauffeurs moeten ook iedere 5 jaar code 95 bijscholing volgen, hier kan ik kort over zijn, dit kwam in mijn geval uit op € 1190 incl btw en administratiekosten cbr (welke overigens iedere keer € 27.50 bedraagt maar dat terzijde) Dan is er natuurlijk nog de digipas, anders kun je op bijna geen auto meer rijden tegenwoordig, ik kan het even niet zo snel terugvinden op de site van de kiwa maar volgens mij was het € 126 (correct me if im wrong) Dit maakt een totale rekensom die uitkomt op: € 1445.45 Dat is op jaarbasis een slordige 290 euro. kortom: als beroepschauffeur ben je ongeveer 2 á 3 dagen per jaar aan het werk alleen maar om chauffeur te mogen zijn (er vanuit gaande dat je alles zelf moet betalen).. mijn mening is dat het allemaal wel wat minder mag. ben ik iets vergeten? laat het me weten discussie toegestaan grtz,.. jeweetwel.. die-ene
 11. HIT, Ik had vandaag nascholing code 95 en heb het in de groep gegooid bij een groep aanwezige instructeurs, tot mijn grote verbazing konden de heren het er niet over eens worden, dit terwijl diezelfde heren wel les geven op (onder andere) dit gebied. ik ben benieuwd of er door een rechter al eens uitspraak gedaan is in een soortgelijke zaak. het is namelijk een verhaal met 2 kanten: aan de ene kant klopt jou omschrijving, aan de andere kant werk je voor een eigen vervoerder die met de wet beroepsgoederenvervoer niets te maken heb (dit is de wet waarin staat dat je een dienstbetrekking moet hebben) ik ben weleens benieuwd hoe hier door een rechter op gereageerd word, je kunt immers net zo goed een stratenmaker of machist (oid) zijn die toevallig ook op de vrachtauto voor hetzelfde bedrijf rijd... dan ben je nog geen transporteur immers...
 12. die-ene

  Hoi, ik hier

  k werk trouwens niet vast bij deze firma maar wel zeer regelmatig :)
 13. wou net zeggen... die had zeker beetje spoelwater nodig.... maar hoe dat nou,.. dat terrein loopt helemaal niet af naar het water toe volgens mij
 14. die-ene

  Hoi, ik hier

  De bijna buren... da's knap
 15. die-ene

  Een week van een koetelaar

  excuus... die was enigzins schunnig en off topic
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden