Spring naar bijdragen

Kevergek

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

2414 profielweergaven

Kevergek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Kevergek

    rit naar italie

    Ik zit met zelfde vraag. Eerste keer Italië met klasse 1 onder de 1000 punten, dus geen borden. Vertrek uit Lichtenvoorde en moet naar Rome. Wie heeft er tips met betrekking route via oostenrijk.
  2. Hallo, ik heb een rit naar Rome in Italië. Wat is de beste route. Ik rijd met vuurwerk,maar wel onder de vrijstelling. Via Oostenrijk of Zwitserland ?
  3. Kevergek

    Aanvulling klasse 1

    Pasje is al binnen.
  4. Kevergek

    Aanvulling klasse 1

    Ik heb mijn klasse 1 gehaald bij mij adr basis. Basispas is al in mijn bezit en nu heb ik een vraag. Mag je dan al rijden met met je adr pas en uitslagenformulier of moet je echt wachten op je nieuwe pasje?
  5. Heeft er iemand hier ervaringen met de 1.3L. waterkoker van Grundig? Ik heb nu zelf twee mindere ervaringen met dit product. Beide keren na een keer of vier gebruikt te hebben brandt de plug door. Deze wordt heel heet en begint te roken en te stinken. Heb er niet veel vertrouwen meer in. De eerste netjes door webwinkel afgehandeld en een nieuwe opgestuurd gekregen. De afgelopen twee dagen de tweede waterkoker geprobeerd met helaas na vier maal weer hetzelfde probleem. Wie weet een goed merk?
  6. Ik heb een bekeuring gekregen uit duitsland ivm het rijden over een brug waar max gewicht 3500 kg is. Gewicht vrachtwagen max 8600 kg. Iemand een idee wat hier de kosten van zijn?
  7. Welkom en veel plezier op dit forum.
  8. Ik heb net mijn CE rijbewijs gehaald en sinds kort ook een job. Als beginnend chauffeur direct een baan als internationaal chauffeur. Eerste week direct naar Marseille. Heb vele sollicitatie verstuurd, maar deze baan heb ik via mijn rij-instructeur. Geloof in jezelf en ervoor gaan.
  9. Kevergek

    Hallo allen

    Was een aardig kostenplaatje samen, maar heeft wel geleid tot een geweldige job.
  10. Kevergek

    Hallo allen

    Dank juliie wel, ik zal eens plaatsnemen aan de stamtafel.
  11. Kevergek

    Hallo allen

    Bij een interieurbouw bedrijf dat zijn eigen transport regelt door geheel europa en daarbuiten. Af en toe helpen met bouwen voor de verandering. Ik vindt het een geweldige job. Vandaag eerste rit met trailer gehad en morgen naar Londen.
  12. Kevergek

    Hallo allen

    Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Mike, 44 jaar en ben na een loopbaan van 27 jaar in de autowereld overgestapt naar het rijden op de vrachtwagen. Ben bina twee jaar wekloos geweest en de keuze gemaakt om mij te laten omscholen naar chauffeur. Heb dit zelf bekostigd en heb nu een baan als internationaal chauffeur. Ben heel erg blij met deze job, waarin ik de eerste week al naar Marseille moest Recent mijn aanhanger behaalt en nu met trailer op pad. Ik lees hier veel nuttige tips en zal zeker vaak op dit forum aanwezig zijn. Kevergek (a.k.a. Mike)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden