Spring naar bijdragen

The_knitter

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    169
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    2

Over The_knitter

  • Verjaardag 20-12-1992

Recente profielbezoeken

12095 profielweergaven

The_knitter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

773

Waardering in de gemeenschap

  1. The_knitter

    Truckstop Venlo

    Ik ben er drie keer rond 20u geweest (heierhoeve vol), en ik vond het best wel goed qua vlotte bediening. Ja, er is 1 in de bediening en 1 in de keuken. Hopelijk komt er dan snel extra personeel, want ik begrijp dat het al drukker binnen wordt (en dus bekender). In het begin was het restaurant bijna leeg dus konden ze het zo af.
  2. Via Facebook containerboeren: Parking is in eigen beheer gekomen van het restaurant. €10 betalen om te parkeren. Krijg je in het restaurant terug. Er loopt iemand rond buiten om het geld te innen. Schijnt sinds een week of 2/3 geregeld te zijn. Zou om de gehele parking gaan als je de Esso gepasseerd bent (richting Arnhem).
  3. Toen mijn Volvo laatst bij de dokter stond vanwege een verstopping bij de adblue ergens even met een DAF106 gereden. Geef mij dan toch maar Volvo, die versnellingsbak is toch comfortabeler. En de motorrem in Automatisch doet zijn werk ook, die gaat ook werken als je het pedaal intrapt.
  4. Eerste 2u gratis, en anders hadden ze pech. Gaat mij er meer om dat er iets gedaan is waar mij logica van ontbreekt, want faciliteiten zijn er niet op die Autobahnraststatte
  5. Daar had ik niet bij stilgestaan nee. Maar er zijn genoeg plaatsen waar je door de stad MOET als je ADR hebt. Een opvallende is bijvoorbeeld Hamburg (5-23u een E, 23-5u een C)
  6. Ik maak nu 45 minuten bij grens Bad Nieuweschans. Bij het oprijden van de parkeerplaats staat dit bord aan linker en rechter zijde. Sinds wanneer moet je hier betalen? Heb ik hier nog niet eerder gezien. Lijkt erop dat het restaurant de parking overgenomen heeft ofzo? En dat op een Autobahnraststatte. Alles was hier nu ook dicht (tankstation en restaurant).
  7. Zover ik weet (ik rij er heul erg vaak van en naar huis ed) heb ik op de route tussen de afritten en opritten in Dordrecht en Zwijndrecht geen ADR-beperking kunnen vinden.
  8. Wat ik mij wel vaker afvraag, maar zelf nog niet mee te maken heb gehad: Als je niet door de Drechttunnel mag, dan mag je toch bij Zwijndrecht cq Dordrecht-Centrum eraf en door de stad via de brug tussen Dordrecht en Zwijndrecht? Anders via Hendrik-ido-Ambacht en Alblasserdam via de brug ipv de tunnel en dan via de N3.
  9. The_knitter

    Truckstop Venlo

    Toen ik er vorige week stond, stonden er van de ca 100 auto’s stuk of 70 oostblokkers ja.
  10. The_knitter

    Truckstop Venlo

    Ben nu net bij de nieuwe Truckparking Venlo geweest. De eigenaren zijn dezelfde als Heierhoeve. Bediening was zelfs een meid die ook op Heierhoeve werkt(e). Het menu is vrijwel hetzelfde als Heierhoeve ook heeft. Een keurig menu. Mijn keuze smaakte ook goed. De parkeerplaatsen zijn ruim. Niet te smal, niet te breed. Parkeert iedereen in het midden van zijn vak, kan iedereen fatsoenlijk de deuren open en dicht doen. De verlichting is ook erg goed voorzien: Er zijn geen donkere hoeken aanwezig. Naast het restaurantgebouw (vanaf de parking gezien rechts) staat een sanitairgebouw, waar je naar de wc kan als het restaurant gesloten is. In het restaurantgebouw zelf zijn de toiletten ruim voorzien, en erg netjes en schoon. Douchen kan alleen tijdens openingstijden van het restaurant (5:00-23:00). Keuken sluit circa 30 minuten voor sluitingstijd voor warme gerechten. Gezien de 220 parkeerplaatsen die het terrein bied, is er voorlopig nog voldoende keuze. Heierhoeve stond rond 20u al overvol, deze nieuwe stonden ca. 30 trucks. Om half 10 waren dat er echter al een stuk of 100, waarvan een groot deel buitenlander (/Oostblokker). Restaurant zat niet vol, maar de doorloop was er goed. Het was ook niet leeg, en volgens het vriendelijke personeel valt het totaal niet tegen. Ja, voor herhaling vatbaar is het zeker.
  11. The_knitter

    Truckstop Venlo

    zelfde afslag als Heierhoeve maar dan aan de andere kant van de snelweg, waar eerst een gratis ‘zandvlakte’parking was die rijkswaterstaat enige tijd gehuurd had.
  12. The_knitter

    Truckstop Venlo

    Dat u het even weet €1,20/uur, max €11 per dag. Bij besteding €11 in restaurant gratis parkeren, onder de €11 het verschil bijleggen. Schijnt nog GEEN ADR te mogen staan. Momenteel is maximale lengte voertuigen 26 meter en 4 meter breed. Restaurant open: ma 12-23u, di-vr 5-23u, za/zo 12-20u
  13. LaPlace zat er vóór dat wok/thais restaurant. Dat is toch alweer een 5 jaar geleden. Na dat wok-achtig tentje heeft er een tijd niks gezeten
  14. Ik heb er vorige week nog pauze op de parkeerplaats gemaakt, is geen la place hoor
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden