Spring naar bijdragen

smokey

Aspirant lid
  • Aantal bijdragen

    0
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over smokey

  • Verjaardag 26-10-1973

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    vollenhove

Recente profielbezoeken

1227 profielweergaven

smokey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Waardering in de gemeenschap

  1. @josimo, vooralsnog zit ik nog een jaartje vast aan Randstad Logistiek, zeker niet onaardig, gezien dat ik waarschijnlijk overal op ingezet word en op diverse wagens mag gaan sturen. Zo krijg ik een mooi beeld van de verschillende diciplines binnen het vak, verder was ik voordat ik via TLN zij-instroom traject al bij Verhoek geweest, deze waren ontzettend enthousiast maar waren toen al voorzien. Misschien bij de volgende lichting. maar toch bedankt voor de tip josimo.
  2. @combi fahrer, Boxmeer is vanaf mijn thuishaven, Vollenhove Kop van Overijssel, al halverwege Palermo, zo kom ik alleen al aan woon-werkverkeer al aan mn max rij-uren. haha kan ik gelijk mn eerste drie kwartiertjes nemen.
  3. hey mannebroeders en natuurlijk ook de dames niet te vergeten, ik ben johan, opnieuw getrouwd, 7 kinderen, ja volle bak met het kerstdiner wanneer ook de vriendjes en vriendinnetjes er bij komen zitten. Ik vindt dit altijd weer een prachtig moment, als wanneer de monden gevuld zijn en de sluizen van welsprekendheid zich openen. ik ben aankomend chauffeur, heb mijn laatste examen op 20 juni en mag dan hopelijk aansluiten bij de rest van de vloot. Waar ik graag naar toe wil, en waar misschien mijn verwachtingen nog bijgesteld moet worden, is het internationaal transport, het liefst zuid italie of cicilie. maar Griekenland, Turkije of nog verder mag ook. ik heb een afgeboren afwijken wat betreft avontuurlijke reizen, en als wanneer je werk en hobbie kunt combineren, mag je toch van een droombaan spreken. de Ik vindt dit een prachtig forum en heb dan ook al een paar keer de ballen zowat uit mn broek gelachen om bijvoorbeeld het verhaal van een chauffeur die vier pallets met groente af moest leveren bij een cruiseschip en daarmee in de problemen kwam, zo erg, dat het bijna zijn eerste cruisetocht werd, en zijn wagen nog op de kade achter latend, of om de reactie`s hier op elkaar, maar ook was ik ontroerd door het verhaal van de chauffeur die een colega tegen kwam van een andere chauffeur, waarmee hij een poosje had opgereden tijdens de kerstperiode, maar dat deze, dezelfde dag nog, nadat zij ieder hun eigensweegs gingen, was verongelukt . zo is het leven, een lach en een traan. ik hoop hier nog veel te kunnen leren, lezen en te lachen op dit forum, dus tot wederhorens
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden