Spring naar bijdragen

Fietspomp

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Fietspomp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Maar de vraag is, kan ik overwerk weigeren zonder gevolgen aangezien ik een contract heb van 40 uur en regelmatig 11-14 uur maak? Ik weet bij andere bedrijven wat betreft operators werk, vroegen ze wel eens of ik kon overwerken en ik kon het gewoon weigeren... Maar hier , je komt aan bij terminal en hebt al 12 uur gewerkt en krijgt nog een opdracht... Ik moet toch ook het recht hebben om te weigeren of geen werk meer te willen aannemen? En die opmerkingen wat betreft andere baan zoeken slaat nergens op, ik heb een vaste contract en dat heeft veel voordelen en ik heb een contract van 40 uur.
  2. @zoetwatermatroos Wat bedoel je precies, met 13/14 uur maken? Als ik die 160 uur niet haal per 4 weken? @DurashiftPrecies 40 uur hoeft niet, maar ik heb bijvoorbeeld een baas. Ik begin om 5:30 , kom terug naar terminal rond 16:30 en krijg dan weer een opdracht? Dus ik heb bijvoorbeeld al 10 uur gewerkt en krijg dan nog een opdracht? Kan ik dit weigeren, of moet ik echt voor 1 januari aangeven dat ik 160 uur per 4 weken wil maken of heeft dit gevolgen voor mij? Heb vaste contract
  3. Ik werk bij de barge als contain chauffeur, contract van 40 uur en krijg overuren betaald. Ben ik verplicht elke dag tot overwerk?? Ik wil namelijk 40 uur werken. Het komt vaak voor dat ik al 9-11 uur heb gewerkt kom bij terminal aan en krijg weer een opdracht terwijl ik al 9 uur gehad heb? Kan ik overwerk weigeren?
  4. Ik ben een jongeman van 22 jaar die sinds zijn achtste vrachtwagen chauffeur wil worden, ik ben zeer gemotiveerd en wil echt heel graag aan de slag als vrachtwagen chauffeur. Ik heb alle theorie examens etc. voor code 95 behaald maar ik ben helaas gezakt voor mijn praktijkexamen , de examinator vond dat ik wat langzamer moest rijden naar de rotondes toe etc. terwijl ik de vrachtwagen helemaal onder me controle heb. Helaas heb ik geen geld meer om met mijn opleiding door te kunnen gaan dus zoek ik een bedrijf waar ik kan werken zodat ik mijn opleiding kan afmaken en eventueel aan de slag te kunnen gaan als vrachtwagen chauffeur. (Regio Maastricht)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden