Spring naar bijdragen

Interesse

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Interesse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Er is niets mis hoor, vind het gewoon nog superleuk een paar dagen en ben nog fit genoeg....
  2. Maar ik heb er nu al code 95 opstaan wat geldig is tot aan de einddatum van mijn rijbewijs (4-1-2017). Dus gewoon wachten tot die datum met het verlengen van mijn rijbewijs?
  3. Over 2 weken ben ik klaar met de verplichte nascholing code 95. Mijn rijbewijs verloopt 4-1-2017 omdat ik dan 70 jaar wordt. De keuring heb ik ook net achter de rug.....Nu heb ik een vraag.... Als ik voor september mijn rijbewijs al laat verlengen (omdat ik dan geen examen voor code 95 hoef te doen)....wordt mijn rijbewijs dan gewoon verlengd tot mijn 75e jaar of moet ik dan op 4-1-2017 (einddatum van huidige rijbewijs) weer een nieuw rijbewijs aanvragen?
  4. Bedankt voor jullie reacties....balen dat ik dit niet heb geweten en vorig jaar heb verlengd...... zal dus niets anders opzitten als de geldkloppende nascholing te gaan volgen.
  5. Ik ben 68 jaar en heb op mijn rijbewijs een code 95 staan die verloopt in januari 2017 net zoals mijn rijbewijs. Ik zou graag nog wat jaartjes op de vrachtauto blijven rijden..... Heeft het zin om mijn rijbewijs nu al te verlengen (voor 10 sept. 2016) en zo ja wordt dat de datum van de code 95 ook automatisch verlengd of blijft die op de datum van januari 2017 staan. Ik kom er op internet niet uit. Of moet ik nu werkelijk voor januari 2017 die scholing doen voor code 95....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden