Spring naar bijdragen

Corne van den Beemt

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Corne van den Beemt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Waardering in de gemeenschap

  1. Gisteren negatief belletje...code 95 was struikelblok (maar dat haal ik volgende week bjj n week-cursus in Etten Leur) en t feit dat ze net n auto hadden ingeruild en dus geen trekker voor me beschikbaar hadden...Situatie kan per week veranderen volgens bedrijfsleider...Beetje vreemd verhaal maar goed, we zoeken verder...iemand nog tips ??
  2. Goed gesprek wel, a.s dinsdag hoor ik meer. Mezelf voor 21/03 maar aangemeld voor een vijfdaagse curus code 95, ben ik er meteen van af voor de komende 5 jaar. En met een scholingsvoucher UWV kost het me niks, behalve de tijd. Ze hebben ruim werk volgens de bedrijfsleider. Vrnl containers tussen Rdam/Antwerpen en Duitsland. Materiaal is vrnl Iveco maar dat is voor mij niet zo boeiend. Eerst ertussen zien te komen en weer wat actieve rijervaring op zien te doen. Ik ben benieuwd.
  3. Hebben jullie tips voor me wat een goede en betaalbare opleider ADR is ?? Woon in Oudenbosch maar best bereid een uurtje te rijden hoor !! Hoor graag van jullie
  4. Morgenochtend gesprek bij Holtkamp voor chauffeur zeecontainers Duitsland. Ben er 6 jaar uitgeweest, maar volop enthousiasme !! Kan iemand me iets vertellen over dit bedrijf en evt specifieke kenmerken van hun werk ??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden