Spring naar bijdragen

Reindert

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1381
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Alles door Reindert geplaatst

 1. Reindert

  road train en swoike...

  Die ouwe krijgt er gelijk grijze haren van
 2. Niet direct een app, maar wel een loonberekening voor KNV cao. Loonberekening Cao Goederenvervoer Nederland (voorheen bekend als KNV-Cao) https://www.fnv.nl/sector-en-cao/alle-sectoren/transport-en-logistiek/stichting-vnb/loonberekeningsprogamma/
 3. Is toch met alle zaken zo, dat ze je blij maken met een dode mus.
 4. Hier is het resultaat. Senioren waren het. En zoals je kunt lezen, is er inderdaad een auto op de verkeerde weghelft verzeild geraakt. http://www.telegraaf.nl/binnenland/26869495/__Drie_doden__58__70__71__bij_ongeval__.html
 5. Neem Heijboer Roosendaal maar als voorbeeld. Dat was ook een soort gestuurde faillissement. Binnen paar dagen ging die gewoon verder waar men gebleven was, alleen nu zonder schulden, want die werden even op de belastingbetaler afgewenteld.
 6. En dit is het zuurste van alles, de ZZper en de charter gaan altijd grof de teil in. vaak en beroep op ZZP'ers, die vaak nog rekeningen van tienduizenden euro's uit hebben staan. Naar dat geld kunnen ze vermoedelijk fluiten.
 7. Mooi opgenomen Maar zie die shovel effe hè, geen kattendrek!!
 8. Met het een belast je weer iets anders, maar denk dat de Duitsers beetje achterstand hebben met hun wegenonderhoud.
 9. Wilde er niet op reageren, maar kwam gisteren vanuit Ridderkerk, over de A15 dan A27 richting Utrecht. Had per ongeluk de radio aan, en hoorde maar zag het ook al, 12 km file A27 richting Breda. Het schijnt dat de Merwedebrug, 24/7 bewaakt/gecontroleerd wordt? En tsja, als je daarin staat, kan je de eerste parking gebruiken voor de uren.
 10. Er stond gisteren rond 17.00 uur +- 12 km file voor deze brug, vanwege de cotroles welke er daar zijn. Je zal erin staan, met nog maar 2 uur diensttijd
 11. 11 jaar / 1,1 miljoen = 100.000 km per jaar. 100.000 km in NL, rijdt jij behoorlijk door.
 12. @Murphy; Dacht dat jij een nette chauffeur was, maar die passer zegt genoeg denk
 13. Vanaf 50% gaat het bergaf. Hoop dat die zooi een paar jaar extra zal geven!!
 14. Gelukkig is dat allemaal verleden tijd
 15. Deze brug lag vanochtend op mijn route. Ben binnendoor Almkerk Zaltbommel gegaan. A2 Utrecht richting Tiel Nijmegen, dan stukje binnendoor richting Rhenen, en hup daar was Ede
 16. Dat zou zo maar kunnen, want ene meneer Kluft uit Hoogeveen, veranderde ook regelmatig van naam middels stromannen. Met dit soort lui, is alles mogelijk.
 17. Neen, ik hoef mijzelf tegenover niemand te bewijzen!! Maar stel dat die v/d Nagel de boel naait, dan mag ik wel anderen waarschuwen dat hij waarschijnlijk in Geesbrug gewoon doorgaat, met zijn praktijken. En heb inderdaad nieuw werk, dus zal die v/d Nagel verder mijn kont jeuken.
 18. Ik kan gewoon laten zien dat die v/d Nagel (hoogstwaarschijnlijk), gewoon doorgaat met eventuele oplichtingspraktijken. Heb met de man uit Geesbrug, afgelopen maandag 3 oktober contact gehad, met vragen mijnerzijds. Staat bij mij op de mail. Maar kreeg diezelfde maandag een beter voorstel, uit Ede!
 19. TS? Dat ben jij zelf sinds 11 januari 2014, dus bijna 3 jaar. En ben blij voor jou, dat jij het verschil snapt tussen een Poolse camping en een chauffeurscafé Maar ik begrijp uw redenatie wel meneer europeaan. Ik sta zelf ook liever op een normale parkeerplaats, dan tussen dat badslippervolk.
 20. Denk eerder, dat jullie het niet snappen, en te moeilijk van stof zijn
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden