Spring naar bijdragen

VineVinyl

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over VineVinyl

  • Verjaardag 01-01-1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Noord-Holland
  • Interests
    Truck-interieurs, restaurants, zwaar transport

VineVinyl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo, De dame die ik aan de lijn kreeg was inderdaad Pools. Ze soak al goed Nederlands, maar het accent verraadde haar. Vriendelijk te woord gestaan en ze dacht erg mee voor het interieur van mijn DAF SSC. Ze wist precies wat voor kleuren er in het standaard interieur zitten en zodoende ben ik in overleg met haar tot een mooie kleuren combinatie gekomen. Ook wilde ik stofjes voor mijn tafel. Dat was ik geen probleem. Alles is bespreekbaar hier. Voor mijn oude DAf SSC heb ik hier alcantara plus gordijnen besteld. Levering kwan netjes op tijd, goed beschermd verpakt. Paste perfect. En of de spullen uit Polen komen of niet boeit mij niet. Het hangt er strak in een verkleurd niet. En dat alles voor een normale prijs!! Bij een shop in Urk of andere bekende bedrijven was ik minimaal 150 euro duurder uit, voor exact dezelfde stoffen. De volgende truck mogen ze sowieso een offerte maken.
  2. Hallo, Let er wel op dat er ook rekening moet worden gehouden met de aanvangsttijden van de diensten. Deze moeten geloof ik binnen 3 uur liggen?? Dus je mag de ene dag op 04:00 beginnen, maar je volgende aanvangst diensttijd moet dan dus tussen 01.00 (4-3) en 07.00 (4+3) zijn. Hoe deze regel precies zit weet ik niet, ik heb er bij mijn huidige werkgever geen last meer van. Maar bij de vorige (nachtdiensten) wel.
  3. Beste mensen, De nieuwe werkgever heeft besloten om mij een TGX uit 2010 te geven voor een klein jaartje. Deze mag ik de lease uit rijden. Nu heb ik vernomen dat deze bovenkasten vrij klein zijn (vergeleken met 105 ssc). En dat de magnetron die in mijn oude (vorige werkgever) 105 SSC paste, niet gaat passen in de TGX XLX. Wie o wie kan mij helpen aan een magnetron die WEL in een bovenkast past? Of uiteraard een link. Of misschien heeft iemand de maten van een bovenlaag van een oud type TGX? Die van de set van mondrimex (omvormer met magnetron) schijnt ook net wat uit te steken. En dat is zo'n lelijk gezicht. Ik wil graag een magnetron of combi die compleet in een bovenkast past zodat het diertje dicht kan. Bij voorbaat dank! Vinevinyl
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden