Grunneger

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  671
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Over Grunneger

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 08-12-89

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

5183 profielweergaven
 1. hij doet onnodige extra handelingen, maar wat is er niet goed aan dan?
 2. Aire de Repos (a3/Berchem)
 3. Dat gigantische plein bij de Kaufland in Mannheim.
 4. Bij defensie is het meest voorkomende merk nog altijd daf ... gevolgd door scania, volvo, iveco, mercedes, renault. En daarnaast, scania is ook wel een beetje Hollands. Ze zorgen in ieder geval voor werkgelegenheid hier.
 5. 4 maart voor het laatst online geweest...
 6. Dat loopt uit van het ene extreme naar het andere, afhankelijk van het soort werk. De enige vastigheid in mijn soort werk is dat je op zondag vertrekt, en heel af en toe gebeurd dat nog niet eens, en dat ik do/vr of zaterdag terug ben. Overuren? Meestal wel meer dan genoeg. Moet er ook niet aan denken om met vaste tijden en routes te werken, maar dat is voor ieder weer anders.
 7. Dat zou zomaar kunnen. We zitten in Kampen, en de meesten vertrekken op zondag.
 8. Was dat maar zo Moet nog beginnen met laden.
 9. Staat er al op sinds dat ik er werk Doe niet aan facebook, vandaar dat ik dus wel eens wat mis.
 10. Toen ik dat bericht plaatste was dat nog niet bekend. Alleen 100 doden doordat dat ding gekanteld was, en vlam had gevat.
 11. Hoogstwaarschijnlijk voldeed het voertuig niet aan de westerse eisen voor het vervoer van adr. Een gemiddeld voertuig uit centraal asië zou bij ons nog niet eens door de apk komen. Het is natuurlijk speculatie van mijn kant, maar ik heb er maar weinig gezien daar, waarvan ik dacht 'dit klopt'. Ik heb er zelfs in een betonwagen gezeten (een oude kamaz), waarbij ik me elke keer moest vasthouden als dat ding naar liNks stuurde, wat de chauffeur met een snelhed van max 20 kmpu deed, zo scheef hing dat ding. Ook de kennis dan wel de wil voor het volgen van de verkeers regels ontbreekt er bij veel chauffeurs (vooral van de personenwagens), en doet de wegbeheerder vrij weinig aan het veilig maken van de wegen. Daarnaast, heb jij ooit gehoord van ongelukken in Europa waarbij zoveel doden vallen? Daar gebeurt het regelmatig (al is dit zelfs voor hun begrippen wel èrg veel).
 12. Het is misschien een beetje een 'ver van mijn bed-show' (Pakistan), maar vond het toch wel waard om hem hier te plaatsen. Dit, omdat het betrekking heeft op transport, en het toch wel weer bewijst dat al die vervloekte regels in het westen mbt. adr toch wel enigszins nut hebben, en dit ongeval laat zien wat er kan gebeuren als je totaal geen regels hebt/je aan houdt, en er chaos heerst op de wegen. http://nu.nl/buitenland/4792740/zeker-honderd-doden-bij-brand-gekantelde-tankwagen-in-pakistan
 13. Ik mij afvraag hoe @Schots en Scheef daar zo ineens bij komt ...
 14. Nee, ik was gisteravond al terug in Kampen.
 15. Veel succes! Trouwens, dit staat een beetje in een verkeerd topic? Transportnieuws?