Spring naar bijdragen

Grunneger

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  819
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  8

Over Grunneger

 • Verjaardag 08-12-1989

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

12408 profielweergaven

Grunneger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1,2k

Waardering in de gemeenschap

 1. Met mijn zoekopdracht ‘Huddinge’ kwam ik bij jou uit.

  Onze zoon met vrouw en kleinkind wonen daar. Zodra het kan en wij durven willen we daar weer heen. En ‘wij’ zijn een gepensioneerd echtpaar en we wonen in een MAN camper/truck.

  Heb jij een idee waar we met onze vrachtwagen kunnen staan in Huddinge? Een vrachtwagen parkeerplaats? 

  BE959C8A-1053-4A18-AB07-483539965396.jpeg

 2. Grunneger

  Internationaal

  Wij komen heel af en toe nog in Slovenië en Kroatië. Even serieus: volgens mij komen Chickliner, Mammoet Road Cargo en Zwaar Transport Twente ook nog wel regelmatig in de verre streken.
 3. Even een keer wat ander werk (vorige week)
 4. Grunneger

  Inloggen Spotify

  Doe het zelf ouderwets via een aux kabeltje, werkt ook naar behoren (moet alleen mijn telefoon 3x per dag opladen)
 5. Grunneger

  Kenteken foto's

  Klopt. Mag gevoerd worden door voertuigen van minstens 25 jaar oud, waarvan de productie minstens 15 jaar is gestopt en ingeschreven staat als 'cultureel erfgoed' (dan zitten er verplichtingen aan vast, zodat misbruik wordt voorkomen), of voor prototypes die nooit in massaproductie zijn genomen. Bron: https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Tablice_rejestracyjne_w_Polsce En wat eigen kennis.
 6. Oplegger vorige week uitgeleend aan een die naar Zweden was, deze troep is dus van anderhalve week . Maar zal eens kijken of ik je blij kan maken als ik terug ben
 7. Even een half uurtje vergist met de openingstijd van de klant. Sta je dan ...
 8. Wel het beste, maar niet altijd mogelijk. Even een (fictief) voorbeeld van mezelf: 25 adresjes berlijn, en blijf steken op 23. Klanten zijn over het algemeen winkels, dus daar met een koeler staan zit er niet in. Wat rest is dan jouw laatste optie: op een industrie terrein gaan staan. Daar zoeken ze niet. Even een opsomming: -Wagen gestript en diesel gejat: kleine duistere P in Duitsland - Diesel uit oplegger gejat: grote P in Tsjechië, maar rechterkant stond in het Duister. - poging tot beroving na het maken van een plasje tijdens de 30 minuten: kleine P in Duitsland - Oplegger opengetrokken: grote onverlichte P in Frankrijk Op een industrietje? Weinig gekke dingen gezien/meegemaakt, terwijl ik van de 4-6 nachten per week er 3/4 van de tijd er sta.
 9. Of zou het zijn dat als ze dan gepakt worden, ze ook nog poging tot moord toegeslingerd krijgen?
 10. Oplegger meestal niet op slot (lading is meestal toch onverkoopbaar), zo slopen ze de boel niet. En in de duren heb ik rode ledjes zitten (boven het raam), waardoor het lijkt of er iemand binnen wakker is. En natuurlijk de benodigde bewapening binnen handbereik. Je diesel krijgen ze toch wel, daar kan je vrij weinig tegen doen.
 11. Denk dat je zelf het beste kan beoordelen of dat het niet meer gaat. Voorbeeldje van mezelf: dubbel bemand op pad, en op een gegeven moment was ik zo misselijk, dat ik de wagen aan de kant heb gezet, en eerst maar eens de boel er uit heb gewerkt. De komende 2 dagen niet meer gereden, maar als een zeer slechte bijrijder gefunctioneerd.
 12. En in de grens streken zijn het ook vaak Duitsers die afval dumpen. Je betaald je daar helemaal scheel voor een piep klein afval containertje. En owee als de deksel 2 cm omhoog staat! Dan laten ze hem gewoon staan, en mag je weer twee weken wachten! (Het nadeel van de Duitse 'grundlichkeit') Heb dat zelf eens gehad, en ook ik ben toen naar Nederland gereden, en heb toen 2 zakken in een (ondergrondse) container gedumpt. Fout van me? Ja. Maar dankzei de gemeente wel noodzakelijk. Ik laat bbq-afval niet twee weken rotten in de kelder.
 13. Grunneger

  Militair transport

  Iveco van 220 transport compagnie, locatie Harskamp. Fotootje gejat van een ex-collega zijn fb.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden