Grunneger

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  583
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Over Grunneger

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

4362 profielweergaven
 1. Bituum trapper op de a7 tussen Flensburg en Schleswig? Het was wel groen ipv. wit, maar wel verduyn, seinde en zwaaide.
 2. Met dat uitzicht ben ik opgegroeid. Lalleweer.
 3. Vanmiddag in Emden even wat kiekjes gemaakt vanaf mijn los locatie
 4. DAFne, krijg je betaald door die partij? Zo goed als alles wat je post draait om die fvd, of om hoe vreselijk slecht de EU/NL is (en het FvD is daar hèt antwoord op). Of vind je het gewoon leuk om zo zuur in het leven te staan? En kom er nou alsjeblieft niet mee aanzetten dat je onze ogen wilt openen, want wat je hierboven gepost hebt is gewoon regelrechte zieltjeswinnerij voor die groepering. En daarnaast, als het nooit goed komt met de sector en het Nederlandse volk? Waarvoor doe je dit dan? Pak je spullen en ga ergens heen waar iedereen het goed heeft, geen armoede en geen ongelijkheid bestaat, een constitutioneel hof bestaat en het volk aan de macht is! Verlaat het zinkende schip! Groetjes, een van die door jou vervloekte platkoppen, die hier al jaren naar alle tevredenheid woont en werkt, dankzei die vervloekte EU!
 5. Gepubliceerd: 23-05-13 12:40 Laatste update: 23-05-13 14:28
 6. Het zorgt voor wekgelegenheid in de haven, transport, op de kantoren etc.. dat het meest uitgevoerd wordt is juist goed. Laat die spulletjes van de Duitsers maar lekker via R'dam gaan. Dan heeft de bv NL er ook nog wat aan.
 7. En nog even wat info per provider: Vodafone geeft aan vanaf 1 juni roam like at home aan te bieden voor alle bestaande en nieuwe klanten. Dit geldt tevens voor de prepaid klanten van Vodafone. Simyo klanten kunnen net als bij Vodafone vanaf 1 juni hun sim only bundel gebruiken in de hele EU. Tele2 geeft aan dat bestaande en nieuwe klanten vanaf 7 juni al gebruik kunnen maken van de bellen, sms-en en internetten binnen de EU vanuit de gebruikelijke bundel. T-Mobile geeft aan dat voor de basis sim only abonnementen de roam like at home regeling al vanaf 13 juni geldt voor nieuwe en bestaande klanten. KPN geeft aan dat alle klanten per 1 juni hun databundel binnen de EU kunnen gebruiken. Daarbij worden de datalimiet verdubbeld, hier staat wel tegenover dat Spotify premium verdwijnt uit het aanbod.
 8. Het Europarlement heeft definitief besloten dat per 15 juni 2017 de roamingtarieven in de EU verdwijnen. Dit betekent dat je je bundel die je in Nederland hebt gewoon kunt gebruiken in het buitenland. DroidApp zet alle details met vragen en antwoorden rondom roaming in de EU op een rij. Afschaffen roamingkosten Het liet lang, heel erg lang, op zich wachten, maar eindelijk is er goed nieuws over het verdwijnen van de roamingkosten. Na bijna tien jaar komt er een eind aan de (soms enorme) roamingtarieven die bovenop je bundel kwamen voor het gebruik van je telefoon in het buitenland. Het Europese Parlement heeft ingestemd met de afschaffing van de roamingkosten. De wijziging gaat dit jaar (al) in, op 15 juni 2017. Lees verder op: https://www.droidapp.nl/nieuws/roamingkosten-2017-veranderingen-buitenland/ Hier staat duidelijk omschreven wat de nieuwe voorwaarden zullen zijn (voor zover bekend), er wordt dieper ingegaan op 'T-Mobile Unlimited', op IJsland, Noorwegen en Zwitserland en op buitenlandse simkaarten (en daar voorzie ik voor mezelf problemen mee, aangezien ik het overgrote deel van de week in het buitenland ben).
 9. De containeroverslag in de Rotterdamse haven is de eerste vier maanden van dit jaar met 10 procent gegroeid. De groei zit met name in containeroverslag op de Tweede Maasvlakte. Dat heeft het Havenbedrijf vrijdag bekendgemaakt bij het binnenlopen van de MOL Triumph. Dit gloednieuwe schip kan meer dan 20.000 containers vervoeren en is het grootste containerschip ooit dat Europa aandoet. De toename van de containeroverslag komt voor een belangrijk deel op het conto van de Tweede Maasvlakte die volgens het Havenbedrijf op stoom is gekomen. Rotterdam is de enige haven in Europa waar dergelijke containerreuzen zonder beperkingen kunnen aanmeren. Ook hebben grote rederijen vrijwel allemaal Rotterdam in hun nieuwe vaarschema's opgenomen. Lees verder op: http://www.nu.nl/economie/4706088/groeispurt-haven-rotterdam-tweede-maasvlakte.html En over de mol Triumph gesproken, hier een kort filmpje daar over:
 10. ONTSCHORSEN 1) Eken 2) Ontkorsten 3) Pellen 4) Schillen Ik zou hem gewoon aanmelden
 11. Fout parkeren is 90 euro, 140 als je een gevaar vormt. En daarvoor wordt je ook niet zomaar opgepakt en vastgehouden.
 12. Chauffeurs blijven een sleutelrol vervullen bij autonoom rijden met vrachtauto’s in Duitsland. Dat heeft het Duitse parlement vandaag besloten. De Bundestag stemde in met volledige legalisering van volledig en deels autonoom rijden. Lees verder op: https://truckstar.nl/sleutelrol-chauffeur-gewaarborgd-autonoom-rijden-duitsland/
 13. Waar gaat dit topic nou eigenlijk over?
 14. En al helemaal iemand die 13 autos in de schuur heeft staan. Dan is het niet zomaar 'even een klein dingetje vergeten'.