Spring naar bijdragen

Grunneger

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    819
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    8

Berichten geplaatst door Grunneger

  1. Wij komen heel af en toe nog in Slovenië en Kroatië. 

     

    Even serieus: volgens mij komen Chickliner,  Mammoet Road Cargo en Zwaar Transport Twente ook nog wel regelmatig in de verre streken.

    • Thanks 1
  2. 3 uur geleden zei wesley 85:

    Je kunt toch nog wel de audio op Bluetooth zetten en ingelogd op telefoon Spotify luisteren??

    groeten Wesley
     

    Doe het zelf ouderwets via een aux kabeltje, werkt ook naar behoren :angel:(moet alleen mijn telefoon 3x per dag opladen:()

    • Like 1
  3. 9 uur geleden zei trieftol:

    Pools oldtimerkenteken?

    Klopt. Mag gevoerd worden door voertuigen van minstens 25 jaar oud,  waarvan de productie minstens 15 jaar is gestopt en ingeschreven staat als 'cultureel erfgoed' (dan zitten er verplichtingen aan vast, zodat misbruik wordt voorkomen), of voor prototypes die nooit in massaproductie zijn genomen.

     

    Bron: https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Tablice_rejestracyjne_w_Polsce

    En wat eigen kennis.

    • Like 1
    • Thanks 1
  4. 18 minuten geleden zei Vrachtrijder:

    Het beste is het om gewoon thuis of in een hotel te slapen, dan kan je ook niet overvallen worden in je voertuig. Rest je geen andere keuze dan onderweg te overnachten, dan denk ik aan dat je moet proberen op een bewaakte parkeerplaats of bij een klant te overnachten. Is dat beide niet mogelijk, zoek dan een parkeerplaats die goed verlicht is en/of waar camera bewaking is. Wat ook nog wel eens wil helpen is op een plaats te gaan staan die in principe niet geschikt is voor vrachtwagens. Overvallers zullen daar immers ook niet gaan zoeken.

    Wel het beste, maar niet altijd mogelijk. Even een (fictief) voorbeeld van mezelf: 25 adresjes berlijn, en blijf steken op 23. Klanten zijn over het algemeen winkels, dus daar met een koeler staan zit er niet in.

     

    Wat rest is dan jouw laatste optie: op een industrie terrein gaan staan. Daar zoeken ze niet.

    Even een opsomming:

    -Wagen gestript en diesel gejat: kleine duistere P in Duitsland

    - Diesel uit oplegger gejat: grote P in Tsjechië, maar rechterkant stond in het Duister.

    - poging tot beroving na het maken van een plasje tijdens de 30 minuten: kleine P in Duitsland 

    - Oplegger opengetrokken: grote onverlichte P in Frankrijk

     

    Op een industrietje? Weinig gekke dingen gezien/meegemaakt, terwijl ik van de 4-6 nachten per week er 3/4 van de tijd er sta.

  5. Oplegger meestal niet op slot (lading is meestal toch onverkoopbaar), zo slopen ze de boel niet. En in de duren heb ik rode ledjes zitten (boven het raam), waardoor het lijkt of er iemand binnen wakker is. En natuurlijk de benodigde bewapening binnen handbereik.

     

    Je diesel krijgen ze toch wel, daar kan je vrij weinig tegen doen.

  6. 1 uur geleden zei Leeuw:

     

    Eens. En het voorbeeld dat Doornekamp geeft al meerdere keren meemaakt. "Nette mensen", waarschijnlijk niet bijzonder arm maar een stuk vloerbedding naar de stort brengen is blijkbaar te duur, of gewoon te lastig...   :mad:

     

    En in de grens streken zijn het ook vaak Duitsers die afval dumpen. Je betaald je daar helemaal scheel voor een piep klein afval containertje. En owee als de deksel 2 cm omhoog staat! Dan laten ze hem gewoon staan, en mag je weer twee weken wachten! (Het nadeel van de Duitse 'grundlichkeit') Heb dat zelf eens gehad, en ook ik ben toen naar Nederland gereden, en heb toen 2 zakken in een (ondergrondse) container gedumpt. Fout van me? Ja. Maar dankzei de gemeente wel noodzakelijk. Ik laat bbq-afval niet twee weken rotten in de kelder.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden