Spring naar bijdragen

nosuspect

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    B2370

nosuspect's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Waardering in de gemeenschap

  1. GVT = Gebroeders Versteijnen (+- 300 trekkende eenheden). Hoofdvestiging in Tilburg, daarnaast nog Veendam en Apeldoorn (Huisman V/d Scheur), Alkmaar (DeGreuter). Landelijke dekking dus.
  2. Bij GVT in Tilburg kun je nog redelijk je kost verdienen. Een kennis rijdt er met 3 trekkers. Een andere rijdt al een aantal jaren voor CargoServiceEurope,
  3. Er is een overeenkomst getekend met betrekking tot de BeNeLux landen. Er is echter nog geen ingangsdatum bekend gemaakt. Verder is het nog niet toegestaan in Wallonie en in Vlaanderen worden er zo veel beperkingen opgelegd, dat er tot dusver bij mijn weten maar 1 LZV in Vlaanderen rijdt. Ninatrans iov Jupiler. Bij de firma waar ik werk (vestiging in Belgie en Nederland) zouden ze maar al te graag hebben, dat het toegestaan is. Scheelt heel veel pendelritten tussen de twee vestigingen. In Vlaanderen werd er geen toestemming gegeven, omdat op de route een fietspad ligt. (Je rijd de poort uit en daar ligt het fietspad al. We zitten wel op een industriezone).
  4. Of een iets minder biologisch middel. Ik heb in het verleden een autopoetsbedrijf gehad en daar gebruikte we glass cream van Nielsen. Dit is bij de betere automaterialenzaken te verkrijgen. Het is een dikkere substantie wat een beetje schuurt als je het aanbrengt. Laten drogen (niet in de brandende zon). Daarna uitwrijven met een schone doek. Geen vettige waas meer op de ruit aanwezig.
  5. nosuspect

    Shipping wars

    Deze serie heb ik in Frankrijk op tv ontdekt. Het gaat over koeriers die tegen elkaar moeten bieden voor een vracht. Zij gebruiken uship.com. Ook te gebruiken in Europa https://www.youtube.com/watch?v=9Zk7jGC_NC0
  6. Bij ons is sinds 1,5jaar een ongeschreven en onuitgesproken regel ongevoerd en deze houdt in dat iemand die veelvuldig 'ziek' is zijn vaste wagen kwijt is en een tijdje moet springen.Na een tijdje krijg je weer een vaste wagen (let wel niet je vorige vaste wagen). Met name op maandag liep het de spuigaten uit wat betreft de ziekmeldingen. Nu gaat het een stuk beter.
  7. Ik heb met een oplegger mijn E gehaald. En heb me daarna vrijwillig bij ons voor de aanhanger heb aangemeld. (van de pakweg 100 chauffeurs in onze vestiging zijn er ongeveer 6 die het kunnen en maar drie het willen) Ik weet nog de eerste keer, dat ik met de aanhanger tegen een loskade aan moest komen. Dit duurde bijna een half uur, omdat ik de aanhanger of te veel naar links of rechts positioneerde. Nu zou ik het rijden met een aanhanger niet willen missen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden