[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Sneeuwketting plicht in lombardia gaat niet door.


europeaan

Recommended Posts

  • Forumlid

In tegen stelling tot dit bericht:

http://www.chauffeursforum.nl/showthread.php?28685-Milaan-stelt-gebruik-winterbanden-verplicht&highlight=sneeuwkettingen+in+provincie+milaan

Is de sneeuwkettingplicht in de provincie milaan herroepen.

Milan

Herroepen, GEEN kettingen of winterbanden

Gepubliceerd op 08/11/2010

Na de golf van protesten die de beslissing van de provinciale overheid verplicht te stellen vanaf 15 november winterbanden of de aanwezigheid van sneeuwkettingen aan boord gevolgd, de provincie Milaan heeft bedacht en het voor onbepaalde tijd uitstel van de inwerkingtreding van maatregel.

Hier is de tekst van de pers:

"Als, zoals gisteren gemeld, vertegenwoordigers van groepen consumenten die ik ontmoette in Isimbardi Palace, in plaats van speculaties op de markt op de prijzen van sneeuwkettingen en winterbanden moeten worden vermeden.

Als je echt nodig hebt om te begrijpen hoe de aanbieders daadwerkelijk in staat zijn alle verzoeken voor banden en kettingen die kunnen komen te vervullen.

En hoe moeten analyseren wanneer en hoe, uitgaande van de ontwrichting van de waarschuwingsborden langs de weg netwerk dat wordt beheerd door het Forum voor een voorlichtingscampagne zo effectief zijn als niet iedereen in een positie om zich bloot te stellen aan sancties voor gebrek aan kennis van de bestelling.

Om al deze redenen, vonden we het van essentieel belang dat deze bepaling niet vertrekt op 15 november. Wij blijven echter bereid om te coördineren met andere provincies in Lombardije met het oog op het opstellen van een gezamenlijke beslissing met betrekking tot de verkeersveiligheid in de winter.

Eens, bovendien, spiegels waren niet bindend. Nu zijn ze. Zijn altijd maatregelen genomen die het leven en de veiligheid van de burgers, en dus om de sociale kosten als gevolg van ongevallen te beperken. Wij denken dat wanneer een voertuig in gebruik wordt genomen moet worden in een positie om veiligheid te bieden aan de gebruiker. Dit zijn geen extra kosten. Hervatten, is echter, gegeven de order op tijd en op de wijze en het verlaten van hun burgers de juiste hoeveelheid te rusten en te informeren. "

Bron : http://www.tuttotrasporti.it/archivio/articolo.cfm?codice=281330

Met dank aan :http://translate.google.com/#

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden