[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Mooie laatste rit Cor van 't Kruis


Gast Cortrans

Recommended Posts

Thumb_9021216201042941.jpg Na een mooie laatste rit op zijn eigen Volvo F89 is transportondernemer en truck liefhebber Cor van 't Kruis op donderdagmiddag begraven in Nieuwveen.

Cor van 't Kruis was de afgelopen dertig jaar op elke editie van het Truckstar Festival aanwezig met zijn prachtige Volvo F89. Afgelopen zomer, tijdens het dertigste festival, werd bekend dat Cor een hersentumor had. Het zou daarom Cors laatste festival worden. Met zijn zoon achter het stuur van de Volvo reed hij op de passagiersstoel een ereronde langs het publiek, een prachtig moment.

Op 10 december overleed Cor. Zijn familie besloot hem voor de begrafenis een laatste rit te geven op zijn Volvo F89. De rit liep van het afscheidscentrum in Nieuwkoop via zijn huis naar de N.H. kerk in Nieuwveen. Wederom werd de Volvo gereden door zijn zoon Jaco. De kist lag achter de cabine op de tranenplaat. Na de afscheidsdienst werd Cor op de begraafplaats bij de kerk ter aarde besteld.

Truckstar bedankt Cor voor dertig jaar trouw festival bezoek en wenst zijn familie sterkte met het verwerken van het verlies.

Bron: Truckstar

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Deze eerbetoon heeft Cor nog afgelopen zomer nog gehad op truckstarfestival.

Eerbetoon aan Cor tijdens Truckstarfestival

Ook dit jaar is ie er bij. Cor van t Kruis uit Nieuwveen mist al 30 jaar geen editie van het Truckstar festival in Assen. Maar deze editie kon wel eens de laatste zijn voor Cor.

Cor heeft een hersentumor en weet dat hij niet lang meer te leven heeft. Daarom krijgt hij vandaag een bijzonder eerbetoon zodat alle Truckstarbezoekers afscheid van hem kunnen nemen.

http://www.hartvannederland.nl/nederland/drenthe/2010/eerbetoon-aan-cor-tijdens-truckstarfestival/

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden