[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Ernstig ongeval A59 door overstromen riool.


vrouw van truckerboy

Recommended Posts

  • Forumlid

Het verkeer op de A59 richting Nijmegen, ter hoogte van de McDonald's in Heesch, is gestremd vanwege een zeer ernstig ongeval. De snelweg is in de richting van Nijmegen enkele uren geheel afgesloten geweest.

Rond 13.40 uur kwamen drie voertuigen met elkaar in botsing waaronder twee vrachtwagens. Het zorgde voor een grote chaos op de snelweg richting Nijmegen. Een 26-jarige vrachtwagenbestuurder uit Moergestel botste op de achterkant van de andere vrachtwagen. Hierdoor kwam de chauffeur bekneld te zitten en moest door de brandweer bevrijd. Hij is met ernstig letsel aan zijn onderlichaam naar een ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. De chauffeur van de andere vrachtwagen uit Spanje raakte niet gewond. Maar een 22-jarige inzittende uit Rosmalen van een bij de aanrijding betrokken personenauto raakte ook gewond en was al eerder naar een ziekenhuis gebracht. Deze auto werd bestuurd door een 57-jarige vrouw uit Velddriel. De toedracht van de aanrijding is nog onbekend en wordt onderzocht.

Rijkswaterstaat: A59 om 18.00 uur weer open

De A59 richting Nijmegen is nog zeker tot 18.00 uur afgesloten. Door het ongeval met twee vrachtwagens en twee auto's is de weg gestremd. De twee vrachtwagens worden momenteel versleept. De vrachtwagenchauffeur (26 jaar uit Moergestel) die bekneld zat, is met ernstig letsel naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

HEESCH - Het overlopen van het riool, dinsdag in de middenberm van de A59 bij Heesch, is veroorzaakt door bladeren. De wateroverlast leidde indirect tot een file en een ernstig ongeluk.

Bij de aanrijding waren twee vrachtwagens en een personenauto betrokken. Eén van de vrachtwagenchauffeurs - een man uit Moergestel - liep twee gebroken handen en een gebroken been op. Een inzittende van de personenauto - een man uit Rosmalen - is met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.

Afsluiting weg nodig voor onderzoek

Omdat er water bleef staan in de middenberm en op de snelweg moest de linkerrijstrook van de A59 worden afgesloten om de aannemer plek te bieden. De aanrijding gebeurde achter in de file die al snel ontstond.

De aannemer die het onderhoud aan het riool doet, is nog bezig met onderzoek om een eventuele diepere oorzaak uit te sluiten. Een paar weken geleden is nog onderhoud gepleegd aan de waterafvoer, aldus een woordvoerder van Rijkswaterstaat

Bron: Omroep Brabant: Bladeren indirect oorzaak ernstig ongeluk A59 bij Heesch

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

"Maar" 2 gebroken handen en een gebroken been :eek: :eek: :eek: Als ik hem was zou ik voorlopig geen rare fratsen uithalen want zijn beschermengeltjes hebben overuren gemaakt.

Pierre wens je collega maar beterschap en een spoedig herstel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden