[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Minder parkeerplekken voor vrachtwagens in de Vlaardingse KW-haven


Gast

Recommended Posts

VLAARDINGEN - [update 11:12 uur] - In de KW-haven hebben de ondernemers overlast van de geparkeerde vrachtwagens en het gedrag van de vrachtwagenchauffeurs. Om deze overlast te beperken, wordt het aantal parkeerplaatsen voor vrachtwagens beperkt tot 15 plaatsen. Op deze 15 plekken in de KW-Haven worden parkeerplekken gemaakt waar vrachtwagens 's avonds mogen staan. Daarnaast gaan de politie en de lichtblauwe brigade handhaven op het kampeerverbod uit de APV. In Vlaardingen is het namelijk niet toegestaan langs de weg te kamperen. Ook vindt overleg plaats met bedrijven om parkeren van vrachtwagens op eigen terrein mogelijk te maken. Met deze maatregelen wil het college de overlast van de vrachtwagens in de KW-haven terugdringen.

Lees verder.

Transportnieuws - Minder parkeerplekken voor vrachtwagens in de Vlaardingse KW-haven [update!]

Na Rotterdam, nu Vlaardingen.

Eerst een parkeerverbod, en als troost gaan ze 2 Dixies plaatsen. :stom:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

In Eindhoven bij acht vrijdag bekeuring van 85,- gehad , stond in de straat geparkeerd , zoals ik al vaker heb gedaan en nog een stuk of 7 andere wagens kregen ook een bekeuring , maar vraag mij af hoe ze die 85,- van de PL en Ro chauffeurs gaan ontvangen ? Nog ff en je kan nergens meer staan !

Link naar opmerking
Deel via andere websites

maar vraag mij af hoe ze die 85,- van de PL en Ro chauffeurs gaan ontvangen ? Nog ff en je kan nergens meer staan !

Op dezelfde manier zoals ze die van jou krijgen. (Als je in het buitenland staat.)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Ik zal reageren op de uitspraken...nee hier gaat the pittstop het niet mee eens zijn zoals zovele chauffeurs café's..hier in Vlaardingen K.W Haven willen ze straks(korte termijn) 15 parkeer plaatsen realiseren na 18u...Dit gaat helemaal nergens over want de overige moeten uitwijken naar andere industrie gebieden in Vlaardingen...In het weekend is het echt een oost europeese camping hier...maar omdat de Gemeente Vlaardingen NIET wil discrimineren hebben ze het besluit genomen...Alles is in werking gezet om dit tegen te gaan maar wij zelf op zoek naar een alternatief waar onze gasten kunnen staan zodat ze gebruik kunnen blijven maken van onze faciliteiten...en aan hun rust kunnen komen. De ondernemers hier op de haven hebben totaal geen last van onze gasten want die komen na 17u tot de volgende morgen (hooguit)8u. voordat de werkzaamheden beginnen op deze haven is ieder al aan het werk.Kortom...we zijn ermee bezig ,we krijgen steun van grotere bedrijven en de bedrijven die hier last van gaan krijgen...in de hoop dat Gemeente Vlaardingen een alternatief zoekt of daadwerkelijk een keer gaat handhaven want als ze daar vanaf het begin mee waren begonnen was dit probleem er niet (niet hier,wellicht ergens anders)en ja,onzekere tijden voor the pittstop , vergunning voor onbepaalde tijd als truckstop,eetcafé the pittstop met geen truckers...heel apart...wordt vervolgd,thanks voor alle steun en reactie's....Jan & yvette

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
misschien de oplossing.....:confused:

Het beleid van de gemeente Vlaardingen lijkt al jaren nergens op m.b.t geparkeerde vrachtwagens, alles wat ze niet kunnen handhaven schaffen ze maar af. Volgens mij is de KW-haven en omstreken een aangewezen gebied om vrachtwagens te parkeren. Door maar 15 parkeerplaatsen te maken verplaatsen ze het probleem, zou die lulhannes van een wethouder al eens zijn wezen kijken aan de Marathonweg hoeveel Oost-Europese vrachtwagens daar in de weekenden staan?

Waar zouden die mannen hun behoeftes doen? Niet in het BP-tankstaton. Het probleem is ontstaan sinds de DFDS-terminal naar vlaardingen is gekomen, maar dat had die wethouder zeker niet voorzien., dat prestigeproject was goed voor de werkgelegenheid die ze nu weer net zo hard weer afbreken.:rolleyes:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Administrators

Verderop aan de Deltaweg ligt genoeg terrein braak: daar een stuk omheinen voor de Dalessi-, Smeets- en weet ik wat voor ferryrijders die toch in - en om de auto leven?

Dan kunnen diegenen die wél buiten de deur willen eten dat gewoon doen en hebben de ondernemers ook een inkomen;)

Maarten

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Ik zal reageren op de uitspraken...nee hier gaat the pittstop het niet mee eens zijn zoals zovele chauffeurs café's..hier in Vlaardingen K.W Haven willen ze straks(korte termijn) 15 parkeer plaatsen realiseren na 18u...Dit gaat helemaal nergens over want de overige moeten uitwijken naar andere industrie gebieden in Vlaardingen...In het weekend is het echt een oost europeese camping hier...maar omdat de Gemeente Vlaardingen NIET wil discrimineren hebben ze het besluit genomen...Alles is in werking gezet om dit tegen

te gaan maar wij zelf op zoek naar een alternatief waar onze gasten kunnen staan zodat ze gebruik kunnen blijven maken van onze faciliteiten...en aan hun rust kunnen komen. De ondernemers hier op de haven hebben totaal geen last van onze gasten want die komen na 17u tot de volgende morgen (hooguit)8u. voordat de werkzaamheden beginnen op deze haven is ieder al aan het werk.Kortom...we zijn ermee bezig ,we krijgen steun van grotere bedrijven en de bedrijven die hier last van gaan krijgen...in de hoop dat Gemeente Vlaardingen een alternatief zoekt of daadwerkelijk een keer gaat handhaven want als ze daar vanaf het begin mee waren begonnen was dit probleem er niet (niet hier,wellicht ergens anders)en ja,onzekere tijden voor the pittstop , vergunning voor onbepaalde tijd als truckstop,eetcafé the pittstop met geen truckers...heel apart...wordt vervolgd,thanks voor alle steun en reactie's....Jan & yvette

misschien een parkeer vergunning . Af te halen in het restaurant . Zo niet , niet parkeren ? Misschien een oplossing?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Hey Jan en Yvette misschien kunnen die wagens dadelijk wel parkeren op het Lensveld terrrein als Lensveld straks is verhuisd? Even een stukje lopen en dan zijn die chauffeurs ook bij jullie in het restaurant. Ik zie voorlopig toch nog niet gebeuren dat er woningen gebouwd worden op het voormalige Lensveld terrein.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden