[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Ook Roek moet inkrimpen


Gast sflj

Recommended Posts

  • Reacties 165
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Gast routier
Routier, ik kan er 10 opnoemen. Alleen jij maakt gelijk al weer een fout. Het zogenoemde simpele werk. Containers en bulk. Een klantje lossen of laden. Maar met tank containers zit Frans de wit er bijvoorbeeld.

Maar ik kan je er zo 10 geven routier en misschien wel 20.

Nou, ik bedoelde eigenlijk groupagebedrijven.

Daar zijn er dus echt heel weinig van.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Roek Opslag en Transport BV failliet

[TABLE=class: intable, width: 494]

[TD=class: tcell, bgcolor: #FFFFFF, align: justify]image-11381.jpgHOOGEZAND - De uitstel van betaling voor Roek Opslag en Transport BV uit Hoogezand is woensdag 17 juli door de rechtbank van Noord-Nederland omgezet in een faillissement.

Een kantoorgenoot van curator Mr. M.J. Ubbens wilde "in dit vroege stadium" nog niet ingaan op een oorzaak voor het faillissement.

Bij het bedrijf werkten nog 13 werknemers. Er wordt bij het bedrijf nog wel doorgewerkt. Er zijn volgens de kantoorgenoot onderhandelingen gaande voor een doorstart.

Roek Opslag en Transport te Hoogezand is al meer dan 70 jaar een internationaal opererend familiebedrijf, gericht op transport, opslag en overslag. Zij transporteren, volgens de eigen bedrijfswebsite, binnen geheel Europa, waarbij de nadruk ligt op de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Portugal.

Naast vrachtwagens, beschikt het bedrijf ook over een goed beveiligde en verwarmde opslagruimte waarin goederen kunnen worden opgeslagen. In combinatie met transport bieden het bedrijf een compleet pakket logistieke diensten.

En weer een schuldenloze doorstart met dank aan de gemeenschap.

Wanner houd dit eens op?[/TD]

[/TABLE]

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast shompie

Getru en Freshtrans, met koelers en geen complete vrachten.

En ik ken een zwikkie eigenreiders die er wekelijks heenrijden. Allemaal in de groupage en allemaal weten ze precies waar ze mee bezig zijn.

Mammoet, Westdijk, Ztb en v/d Vlist (in mindere maten). Ryano en Rensink zijn bedrijven in het zwaargransport die er regelmatig komen. Maar dit zijn weer de simpele vrachten. 1 los en 1 laadadres.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast shompie
Shompie, kan jij mij vertellen welke Nederlandse bedrijven er met nederlands personeel nog in Portugal komen? Ik ken er werkelijk geen één.

Voor Spanje kunnen we van Overveld wegstrepen, immers die hebben Polen en Spanjaarden op de bok, die onderweg ook nog koppelen.

Blijft alleen vd Maat en vd Mark over, die nog wel met Nederlanders naar Spanje rijden.

Meer weet ik er echt niet.:o

Ik wou er net al over beginnen maar toen vergat ik het. Jij had het over van Overveld, hoe km jij aan die informatie. Ik spreek namelijk wel eens chauffeurs van van Overveld in Spanje bij de boot in Bilbao waar de meeste van hun trailers aankomen en daar kan ik gewoon mee communiceren en ik spreek geen Pools, ze spreken ook geen Nederlands dat is waar.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Heren mij vraag was als er ook bedrijven in noord Nederland zijn die stukgoed rijden op Spanje/ Portugal. Geen koelvervoer en geen zwaartransport. Het ging over Roek en ik was mij aan het bedenken dat het vanuit Hoogezand moeilijk is om klanten te krijgen, laat staan goed betaalde klanten met vrachten op zuid Europa. Daarom was mijn vraag ook voor welke klanten rijden ze dan wel niet??

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
zag gisteren 2 van deze combinaties en twee trekker oplegger combinaties bij top trucks in tilburg staan

wist niet dat dat zo snel kon gaan bij een failliesement

Teruggehaald door leasemaatschappij?

Moeilijker te verkopen als trekkers en worden door de handel opgekocht voor "kleingeld".

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Vandaag ook nog 2 keer een Roek combi tegengekomen. Waarschijnlijk conform de zin in het bericht: "Er wordt bij het bedrijf nog wel doorgewerkt. Er zijn volgens de kantoorgenoot onderhandelingen gaande voor een doorstart."

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden