[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

PVV: Poolse chauffeurs op herexamen


Gast Stefan

Recommended Posts

Ik weet zeker dat bij veel van dat soort functies waar toch verregaande, diplomatieke kwaliteiten vereist zijn, ik vooral een plaag en nachtmerrie voor anderen zou zijn. Ik draai er niet zo graag omheen, dat vind ik meestal "zonde van de tijd", en ben gewend dingen bij de naam te noemen, ook nog in gewoon begrijpelijk Nederlands. Laten we daar maar niet aan beginnen dus. Dat is beter voor de gemoedsrust van een ieder.

Heer Karel dat zou DE reden zijn om op U te stemmen :ja:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Reacties 289
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • Administrators

[quote name=Karel65;489761

... Met spreken mis ik een delete-knopje. Of zelfs de mogelijk om een bijdrage nog eens door te lezen' date=' om dan alsnog te besluiten "Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?"

Klik !! "Deze pagina verlaten".

...

Karel, dat delete knopje heb je in de politiek niet nodig.

Het is erg in om te zeggen dat je dat zo niet gezegd hebt, het uit de context is gerukt, of heel populair, daar kan ik mij niet in vinden of dat kan ik mij niet herinneren.....

Allemaal uitspraken die door de HH en dames is gebezigd toen er een journalist iets aan de kaak stelde.....

Zoals Emil Tomaat onlangs kon vertellen dat die europeesche afspraak over boete rente voor wat hem betrof, niet voor NL hoefde te gelden....En hij geenszins van plan was om die ook daadwerkelijk te gaan betalen....

(je begrijpt wel dat er op 12 september geen tomaat op het menu staat, hier bij mij op de berg in Noorwegen)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Dat ze met touw rond hun nek moeten bungelen ben ik het met je eens,maar pedofilie is volgens mij het hebben van sex met kinderen zonder dat dit in de openbaarheid komt,dit blijft tussen dader en slachtoffer.

Terwijl het kinderporno word als men dit d.m.v. van foto of film ook nog eens verspreid onder de liefhebbers,al dan niet met winstoogmerk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Neem bijvoorbeeld de SP, waarbij zij een programma opstelden, niet als aanval op anderen, die nogal gericht is op mensen die niet een groot inkomen hebben. En laat dat nu net het grootste deel van Nederland zijn. Zij horen precies wat ze willen horen, want de SP belooft weinig invloed op de portemonnee van de Nederlandse inwoners. Juist, voor de mensen met een ietwat lager inkomen. De hogere inkomens worden echt fors getreiterd door torenhoge belastingen. Het gevolg hiervan? Wegloop van hoog opgeleiden zoals medici etc. Mensen mogen zeggen dat het niet zo is, heb van velen al gehoord dat zij al hun blikveld verbreden, mocht de SP de grootste partij worden ...

En of we daar in Nederland nu zo gelukkig van moeten worden is iets wat we ons af moeten vragen....

Dan heb je het programma niet goed gelezen? Ok..de SP is voor hogere belasting voor de hogere inkomens zodat de lagere inkomens (chauffeurs, loodsmedewerkers bijv.) ietsjes ontlast kunnen worden. Solidariteit noemen we dat, zodat de lager betaalde iets meer kan van zijn geld, plezier krijgt in zijn werk omdat hij werkt om te leven ipv overleven, en dus produktiever is. Dat er dan een paar van die inklauwers gaan emigreren? So what, dan zijn we de ergsten hier tenminste kwijt. Ik begrijp sowieso al niet waar die piëteit voor de hoge inkomens (en dan vooral diegenen die maar graaien) vandaan komt bij de mensen met een normaal of laag loon..díe gasten hebben de economie juist vernield, door hen zitten er 500.000 mensen thuis op 70% van nét genoeg om niet dakloos te worden..

Tja, en dan Greet W...omringd door brievenbuspissers, kinderbedreigers en zwangere-vrouwen-meppers jat hij uit andermans programma wat goed bekt, en daarbij gooit ie er wat rascistische kreten bij.....heeft hélemaal niks bereikt terwijl de vorige regering aan zijn lijntje liep. Oh ja, toch wel...de wereldomroep opgedoekt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Tja, en dan Greet W...omringd door brievenbuspissers, kinderbedreigers en zwangere-vrouwen-meppers jat hij uit andermans programma wat goed bekt, en daarbij gooit ie er wat rascistische kreten bij.....heeft hélemaal niks bereikt terwijl de vorige regering aan zijn lijntje liep. Oh ja, toch wel...de wereldomroep opgedoekt.

Ho Ho,,,dank zij hem mogen we,na de spits,op sommige autosnelwegen wel mooi 130 km per uur rijden.(alleen met de PKW,maar toch):ja::ja: :D:D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Ok..de SP is voor hogere belasting voor de hogere inkomens zodat de lagere inkomens (chauffeurs, loodsmedewerkers bijv.) ietsjes ontlast kunnen worden. Solidariteit noemen we dat, zodat de lager betaalde iets meer kan van zijn geld, plezier krijgt in zijn werk omdat hij werkt om te leven ipv overleven, en dus produktiever is. Dat er dan een paar van die inklauwers gaan emigreren? So what, dan zijn we de ergsten hier tenminste kwijt. Ik begrijp sowieso al niet waar die piëteit voor de hoge inkomens (en dan vooral diegenen die maar graaien) vandaan komt bij de mensen met een normaal of laag loon..díe gasten hebben de economie juist vernield, door hen zitten er 500.000 mensen thuis op 70% van nét genoeg om niet dakloos te worden..

.

Dus rijke(re) mensen zijn graaiers? dan vergeet je toch dat de meeste daar wel hard voor gewerkt hebben.

Niet alle rijke mensen hebben hard gewerkt hoor voor hun centen,denk maar eens aan de superbonussen die uitbetaald worden aan bepaalde "managers" ze hebben een hoop verantwoording ???en als het fout gaat worden ze" beloond" met een oprotpremie.

Anderzijds zitten er onder de lagerbetaalden ook een hoop opvreters die een sociaal vangnet ge(mis)bruiken door het als een hangmat te gebruiken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Zwitserland heeft plannen iets soortgelijks te gaan doen om de overlast van het transito verkeer terug te dringen. Via een schriftelijke test aan de grensovergang wordt je kennis getoest m.b.t. verkeersregels, procedure aan grensovergangen, verkeersafwikkeling bij tunnels e.d. Met het certificaat krijg je toegang tot de Zwitserse wegen en is 5 jaar geldig. Kosten vermoedelijk rond de 30 euro. Via een internetsite (in alle europese talen) kun je je thuis voorbereiden. Dus geen rijtest, alleen regeltjes kennen. Het plan zit nu nog in een departementale fase, maar is serieus.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Ok..de SP is voor hogere belasting voor de hogere inkomens zodat de lagere inkomens (chauffeurs, loodsmedewerkers bijv.) ietsjes ontlast kunnen worden. Solidariteit noemen we dat, zodat de lager betaalde iets meer kan van zijn geld, plezier krijgt in zijn werk omdat hij werkt om te leven ipv overleven, en dus produktiever is.

Prachtig verhaal, iedereen trapt er bijna in en populistische partijen als SP komen er klaarblijkelijk mee weg.

Wat is het effectief (bruto-)jaarloon een chauffeur of van een loodsmedewerker?

Al die mensen betalen bijna al NIETS aan belasting. Die mensen betalen alleen maar voor hun eigen sociale zekerheid en gezondheidszorg, waar "rijkeren" of zelfstandigen (ZZP-ers) ook zelfs nog deels aan meebetalen, terwijl ze er vrijwel al geen rechten aan kunnen ontlenen (door allerlei regelingen naar "draagkracht; veel faciliteiten zijn inkomens afhankelijk).

Dit betalen de inkomensgroepen op jaarbasis mee aan belasting (onderwijs, defensie, cultuur, natuur, dijkonderhoud en andere rijksuitgaven):

post-11632-1394786967,5785_thumb.jpg

( Bron << klik !! < )

Laat een ieder zich maar gerust lekker voor de gek houden dat "anderen" meer moeten gaan meebetalen aan de belasting en toevallig precies zij zelf niet. Of dat ze zelfs minder hoeven te gaan betalen als de SP het voor het zeggen zou krijgen.

Hoe zou u dat voor u zien? Iedereen onder de 40.000 euro (na aftrekposten als hypotheekrenteaftrek, dus zeg maar gerust 50.000 op het loonstrookje aan het eind van het jaar) helemaal NIETS meer betalen? En diegenen dragen al bijna niets bij ....

Prachtig verhaal om "de werkers" ietsjes te willen ontlasten. Klinkt goed. Uit bovenstaande afbeelding kunt u halen hoe realistisch nu zo'n "solidair" verhaal van bijvoorbeeld de SP is .... het Nederlandse stelsel gaat nu al bijna ten onder aan de GEDWONGEN solidariteit die het nu al in zich draagt. Het barst bijna al uit haar voegen!

Maar ..., het klinkt goed, dat wel...... En veel mensen zullen erin trappen: "Geld voor niets, alles gratis, voor (bijna) iedereen, geen gezeik, (bijna) iedereen rijk". ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Administrators

Meneer Karel, u weet het zoals vaak weer mooi te formuleren....:ok:

Trouwens, tomaat moet je eten, daar kan je niet op stemmen....

Na de val van de muur, toen de landen meer toegankelijker werden konden we toch duidelijk zien dat een socialistisch/communistische denk-en regeerwijze verre van het ideale is....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Tja Karel, eigenlijk zou er een IQ test moeten zijn voordat je mag stemmen.

Of enkel als je bijdraagt aan de samenleving.

Hier waren er intervieuws vlak voordat, en vlak nadat Obama was gekozen, en er waren nogal wat gekleurde mensen die beweerden dat ze dan niet meer voor brandstof hoefden te betalen.... ze wonen nog steeds in hun achtelijke getto's.

Als je daar weg wilt hoef je maar 1 ding te doen, verhuizen. Maar het word initiatief is hun geheel onbekend.

Ook het feit dat het kapitalisme alles in je leven je brengt voor een betaalbare prijs snappen ze niet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Stefan, zoals ik al schreef, ik stem niet.

Ik lees hun progamma's ook niet. Opervlakkig soms eens wat, en ik kijk tv.

Globaal gezien weet ik wel waar de meeste parijen voor staan.

Zoals ik ook schreef, ik zou PVV stemmen, omdat ze straattaal spreken. (Zo schrijf ik ook. ;))

Ze roepen eens wat, en wat ze roepen is van geen kanten mogelijk. Maar ze berijken er wel mee dat er eens over gepraat word in de politiek.

Neem bv Voddentax.....

Nu, die Oostblokkers een rijexamen afleggen. Men berijkt daarmee, dat er gesproken word over de rij kwaliteiten van hun.

Dat het nooit zo zal uitpakken weet ik ook wel, maar misschien brengen ze gesprekken op gang, zodat er misschien Europese regelgeving voor komt. Lees gelijkheid.

Alle andere parijen bekijkende is het pappen en nat houden. De PVV is gewoon anders.

Maar politiek verandert toch nooit.

Politiek is geen simpel A en B spelletje. Het is ellebogenwerk, of vriendjespolitiek. Net als in de echte wereld.

En zou men dingen wel eenheidig geregelt denken te kunnen regelen, dan heeft men rekening tehouden met andere landen in Europa. Ongeacht of de EU nu wel of niet zou bestaan.

Zou de PVV 80% van alle stemmen krijgen, konden ze bijna alleen regeren. Lijk zo mooi voor hun, maar dan nog krijgen ze temaken met de andere landen van de EU. Hun ''zin'' zomaar doorvoeren lukt daarom toch niet.

Ik zou PVV stemmen. Maar weet ook wel wat ze roepen, ze nooit waar kunnen maken.

Maar welke partij wel.

Dit is dus werkelijk een beredenering van niets. Ergens op stemmen omdat ze "straattaal spreken". Ook al stem je niet, het is dermate wel een beredenering.

Maar het zijn onderwerpen want kant noch wal slaat. De kopvoddentax was een belachelijk onderwerp, net zoals het onderwerp wat ze nu aanhalen. Je kunt de PVV niet eens meer serieus nemen. Denk ook eens aan het meldpunt wat ze hebben opgestart en het tumult die daaruit ontstaan is. Daar bereik je niets mee en daar zul je ook nooit iets mee bereiken. Je jaagt mensen alleen maar in het harnas. Europese gelijkheid komt voor zulke onderwerp echt niet. Denk je dat de EU zich druk maakt om iemand met een geestelijke stoornis en een wild kapsel serieus te nemen? Je kunt Wilders namelijk eerder ziek dan gezond noemen.

Dat je op de PVV zou stemmen is alom bekend. Gelukkig zit je daar, bespaart weer een stem voor deze partij. Mogen we ook maar blij om zijn! Ze zouden maar eens gaan regeren in Nederland. Dan heb je de poppen aan het dansen ...

Dan heb je het programma niet goed gelezen? Ok..de SP is voor hogere belasting voor de hogere inkomens zodat de lagere inkomens (chauffeurs, loodsmedewerkers bijv.) ietsjes ontlast kunnen worden. Solidariteit noemen we dat, zodat de lager betaalde iets meer kan van zijn geld, plezier krijgt in zijn werk omdat hij werkt om te leven ipv overleven, en dus produktiever is. Dat er dan een paar van die inklauwers gaan emigreren? So what, dan zijn we de ergsten hier tenminste kwijt. Ik begrijp sowieso al niet waar die piëteit voor de hoge inkomens (en dan vooral diegenen die maar graaien) vandaan komt bij de mensen met een normaal of laag loon..díe gasten hebben de economie juist vernield, door hen zitten er 500.000 mensen thuis op 70% van nét genoeg om niet dakloos te worden..

Tja, en dan Greet W...omringd door brievenbuspissers, kinderbedreigers en zwangere-vrouwen-meppers jat hij uit andermans programma wat goed bekt, en daarbij gooit ie er wat rascistische kreten bij.....heeft hélemaal niks bereikt terwijl de vorige regering aan zijn lijntje liep. Oh ja, toch wel...de wereldomroep opgedoekt.

Waarom zou ik het programma niet goed gelezen hebben? In hun programma staat toch wel degelijk dat er 65% belasting wordt getrokken op hoge inkomens.

Het gaat tegenwoordig altijd om "solidariteit", solidariteit dit en solidariteit dat. Heel mooi inderdaad, goede bergen wat beloofd wordt, maar dit klinkt alleen als muziek in de oren voor laaggeschoolden die geen al te hoge inkomens hebben. Zij hebben namelijk een voordeel in hun portemonnee. Je lost het probleem niet op, je verlegt het probleem op deze manier. Mensen met een lagere inkomen krijgen misschien meer plezier in hun werk omdat ze er meer aan overhouden. Mensen met een hoger inkomen hebben het tegenovergestelde. Zij zullen minder plezier in hun werk krijgen omdat zij er minder aan overhouden. Dat is geen oplossing voor het probleem. Maar het is alom bekend dat er in Nederland meer laaggeschoolden wonen. Dat is eenmaal zo. Dus het zal in verhouding meer mensen aanspreken.

Juist, inklauwers ... Mensen die jarenlang hebben gestudeerd om hun doel, hun droom en de plek waar ze willen staat te bereiken. Wil je deze mensen inklauwers en graaiers noemen? Je zou het haast jaloezie kunnen noemen. Dat die beste man met een hoog salaris na twee jaar weer een nieuwe Mercedes koopt omdat zijn salaris dat toestaat. En jij kunt, na een aantal jaar in dezelfde auto te hebben gereden, geen nieuwe auto halen. Dat steekt je de ogen uit natuurlijk ...

Is toch begrijpelijk dat zulke mensen het idee hebben om te emigreren. Die laten zich niet benadelen. De mensen waarvan ik het weet hebben jarenlang gestudeerd. Een Universitaire studie van bijna 10 jaar. Logisch dat zij ook loon naar werken willen krijgen. Hebben tevens een verantwoordelijke baan. Je leven ligt namelijk wel in de handen van en chirurg. Dan zou hij 65% af moeten dragen omdat sommige laaggeschoolden niets willen doen en maar lekker zitten proberen? Geef ze volkomen gelijk dat ze dan uit dit land weg willen.

Ik ben jaren terug begonnen op de HAVO, toen door redenen naar VMBO gegaan, diploma behaald, 4 jarige MBO studie afgerond, nu HBO, in september een andere studie, hopelijk mijn Propedeuse halen en door naar de WO (Universiteit). Mocht ik dat behalen, kan ik een goede baan vinden en een hoog salaris verdienen, eventueel. Ongeveer 15 jaar in de schoolbanken in totaal. Heb ik er dan niet hard voor gewerkt? Dromen nageleefd, doelen proberen te bereiken en hard gewerkt omdat je eenmaal iets wilt? En dan ook nog eens 65% afdragen omdat ik er eenmaal hard voor heb gestudeerd? Voel eens even heel goed aan je voorhoofd. Mensen moeten eenmaal accepteren dat niet iedereen even goed kan studeren. Zo is het leven eenmaal. Zijn die laaggeschoolden dan geen graaiers om over de rug van hooggeschoolden een voordeeltje te halen?

Solidariteit, een mooi woord, maar het kan van mij rechtstreeks de prullenbak in.

Dus rijke(re) mensen zijn graaiers? dan vergeet je toch dat de meeste daar wel hard voor gewerkt hebben.

Ow ja, on topic: Wilders roept weer eens wat. Hij kan hard schreeuwen maar veel van zijn plannen zijn onuitvoerbaar, net zoals dit plan weer.

Precies ...

Gisteravond nog een stukje van Hart van Nederland gezien, dacht ik. Klein verslag over de conferentie van de PVV. Jongens, jongens, jongens ... Wat een aanhang daar ook weer in de zaal zat. Een halve zaal wegens "beveiliging". Wat er uiteindelijk wel zat ... Mensen met tatoeages tot aan hun polsen, een vrouw die het logo van de PVV op haar arm had getatoeëerd en nog een vrouw die totaal geen eigen mening had en waar totaal geen enkele inhoud in haar woorden was te vinden. Moet je zulke mensen serieus nemen? Dat is toch om te lachen ...

Wilders die tevens al van het podium was gelopen toen de confetti nog moest komen. Typerend beeld als je het mij vraagt.

Niet alle rijke mensen hebben hard gewerkt hoor voor hun centen,denk maar eens aan de superbonussen die uitbetaald worden aan bepaalde "managers" ze hebben een hoop verantwoording ???en als het fout gaat worden ze" beloond" met een oprotpremie.

Anderzijds zitten er onder de lagerbetaalden ook een hoop opvreters die een sociaal vangnet ge(mis)bruiken door het als een hangmat te gebruiken.

Niet alleen, maar er zijn ook velen die er wel hard voor hebben gewerkt. Die worden echter zeer benadeeld.

Met hun ellebogen :ja:

Jij vindt zeker dat je je hele leven lang hard hebt gewerkt en ook een best salaris verdient? Had je maar een vak moeten leren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Jij vindt zeker dat je je hele leven lang hard hebt gewerkt en ook een best salaris verdient? Had je maar een vak moeten leren.

Durf je dat je vader ook te vertellen jochie? Maarre, als je straks veel geld hebt hè, haal je dan ook alles zelf op bij de producenten? zelfs de benzine voor je auto? Die je overigens wel zelf op moet halen ergens.....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Ik vind Geert/PVV wel een leuke partij.

Mijn stem zou die krijgen, maar ik stem niet.

Ze praten wel straattaal. Ze roepen weer eens wat, en iedereen staat weer op ze achterste poten.

Dat hun ideeen wettelijk niet waar temaken zijn klopt.

Maar ze maken wel dat er over gesproken word. Ook in de politiek.

En hoe groot de PVV ook zal worden, ze worden nooit zo groot dat ze het alleen mogen zeggen.

Zoals uit de opinie blijkt, gaan ze samen met de SP aan kop.

SP en PVV hebben andere ideeen, zouden ze in de regering komen, moeten ze toch tot overeenstemming komen.

Dat is dus één van de redenen waarom de PVV uit de EU wil, nl de meeste ingrepen die de PVV voorstaat worden onmogelijk

gemaakt door EU wetten welke gemaakt zijn door mensen die Niet door U en ik gekozen zijn. Het hele EU gebeuren is een grote Ondemocratische

bende ingesteld door ZAKKENVULLERS uit de diverse EU lidstaten. We zouden er met ons allen voor moeten zorgen dat de PVV alleen een meerderheid

in de Tweede Kamer zou kunnen krijgen, desnoods samen met de SGP. Dit zijn nl ook KARAKTERmensen!!!

be

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Met alle respect Stefan, maar jij praat nu vanuit de hoogopgeleide kant precies zoals de

geen eigen mening hebbende PVV dame die je gisteren op HvNL waarnam.

Ik kan me voorstellen dat je vindt dat je recht hebt op een dik salaris als je zoals jij zegt

15 jaar hebt gestudeerd, maar jij moet toch met me eens zijn dat 15 jaar studeren

geen voorwaarde voor een goed salaris kan zijn.

Zo ja, smeer ik mijn diverse opleidingen uit over 15 jaar en hoppa, ik ben verzekerd van een goed salaris,

want ik heb 13 diploma's en 34 certificaten en ja dat was hard werken die 15 jaar.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Stefan heeft nog niet door dat de normale man volkomen uitgeknepen is.

En dat diegene die gestudeerd hebben nog wel financieele ruimte hebben.

Is dat eerlijk?

Chirurg is ook een mooi voorbeeld: ik heb veel respect voor deze mensen. Maar......zij studeren tot hun 35e levensjaar.

Studie, mede door jan met de pet bekostigd.

Vervolgens hebben zij uiteindelijk 18 jaar korter aan de pot afgedragen. (ww,zw,pensioen etc).

Maar er wel lekker bijzitten.

Maar het is mij nu al duidelijk dat Stefan gaat neer kijken op het klootjesvolk.

Ook hij gaat iets bereiken wat hij mede aan hun te danken heeft.

Maar dit wil hij maar wat graag gaan vergeten.

Troostje Stefan.....er lopen nu al tienduizenden van die engnekken rond, die op alles neerkijken wat "minder" is dan hun.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
onzinnige partij ook, de waterstofperoxide lijkt een vernietigend effect te hebben op de hersenen van die Venlose flapdrol

Beste maserati, wanneer U niet met goede argumenten kunt reageren reageer dan AUB helemaal niet, papegaaien hebben we al meer dan genoeg, waar we een overschot

aan hebben zijn mensen zoals U, mensen die niet voor zichzelf (kunnen/willen) nadenken doch de indoctrinerende en misleidende MSM napraten. U hecht waarschijnlijk ook grote waarde

aan de opinie-peilingen nietwaar???

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden