[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Van Maanen Barneveld op de fles.


Recommended Posts

  • Reacties 146
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Administrators
Werden volgens de geleerden te groot. Denk aan de geldstroom die dagelijks nodig is. Dus moesten er mensen komen volgens de accountants ,die er voor geleerd hadden om een bedrijf van die grootte te managen.Maar als er dan mensen komen die nul komma nul gevoel voor transport hebben en je hebt als fam van Maanen het idee van hunnie hebben er voor geleerd dus zullen het wel weten dan zit je gauw op het verkeerde pad. Let wel ik beschuldig de fam van Maanen nergens van, zeer zeker niet. Toen de fam nog de baas waren kon je er heel best wezen.Bedoel zat chauffeurs die er almeer dan 25 jaar zaten.Dat zegt wel iets over het bedrijf.Ze zijn als fam gewoon bedondert door de managers. Dit is mijn mening de heren managers zullen het wel anders zien
Ik zeg: Vos Deventer! 185 Litouwers zullen ze ook nog wel kunnen vinden.
u doelt op Bos dyanamics????
Nou kwam ik vanmiddag op de E-17 thv Loenhout een witte trekker van Bos dynamics tegen met een van Maanen Barneveld oplegger erachter....

Zal Bos wel wat trailers en misschien werk van van Maanen hebben over genomen.

Later misschien wel nieuwe zeilen er in.

Weet het niet, maar zoiets zal het wel zijn, denk ik.

Ben mijn bron kwijt, hij moest de telefoon inleveren.

Alle hierboven genoemde quote's worden ook genoemd in het "Dossier van Maanen" in Truckstar 12-2013. Valt het roddelgehalte hier best mee dus!

De hoofdoorzaak legt men ook daar bij mismanagement, teveel kantoormensen waarvan sommigen een dure auto van de zaak hadden, goedlopende en winstgevende activiteiten verkocht zijn een beetje de hoofdoorzaak, de familie heeft uiteindelijk ingegrepen maar dat was al te laat. Hoewel één directielid uit de familie niet geheel vrijuit gaat: die had een andere hobby.

Delen van het werk zijn naar Bos en v. Reenen gegaan, die hebben ook een deel van het personeel overgenomen. Deze twee bedrijven, en Vos Deventer, waren ook in de race voor een doorstart.

En wat gaat er gebeuren? Leasematerieel staat inmiddels weer bij de dealers, eigen materieel en inventaris staat ter bezichtiging voor een veiling en dat was het dan...

Zo even een beperkte samenvatting; ik wens alle gedupeerden veel succes met de verwerking én in de toekomst!

Maarten

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Administrators

Zou het? Je weet nooit natuurlijk ;)

Maar ze hebben oud medewerkers en één oud-directeur geïntervieuwd, dan mag je verwachten dat er toch een behoorlijk groot waarheidsgehalte in het verhaal zit.

De verhalen tot achter de komma blijven waarschijnlijk toch binnen de kring van direct betrokkenen, ergens ook wel terecht. Naar de buitenwereld is er voldoende medegedeeld denk ik.

Maarten

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
  • Forumlid

Als ik dat zo eventjes snel doorlees dan lijkt het erop dat ook dit "mooie" bedrijf zuchtte onder een hele zware schuldenlast inclusief een forse achterstand bij oa de fiscus.

Ik hoop dat Ronald van Maanen (Tranex) het bij van Rheenen beter doet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Maar Vos Deventer? Die mag zo onderhand wel eens onder de loupe van de NMA dan! Groter en groter wordt die... Aan de andere kant, zou er geen doorstart komen met/door een bedrijf met meer Veluwse roots en mentaliteit om het zo eens te zeggen? Keus genoeg daar!

Sterkte voor de gedupeerden in ieder geval.

Maarten

Is toch niet zo moeilijk met al die witte platen?

Voor de chauffeurs is het toch het ergst als je nagaat dat een paar jaar geleden nog met wachtlijsten werd gewerkt omdat er zoveel chauffeurs daar wouden werken!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
  • Forumlid

Zonde van zo n groot en mooi bedrijf.Het is bedroevend als je langs de afslag barneveldt/voorthuizen rijdt en dan geen auto meer op het pad ziet staan.Ik zag dat er een aantal auto''s bij De Haan Nijkerk rijden,waaronder diepladers en auto''s met kraan

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Administrators

Vanmiddag was er weer wat leven in de brouwerij: meerdere personenauto's op het terrein, die zwarte trekker/oplegger van ... (wie weet dit wél) uit Kerkrade reed de poort uit samen met één van Beekman Apeldoorn en er stonden twee auto's van Bos Dynamics aan het dock.

Vergeleken met de laatste weken is dit best druk! Misschien het pand verhuurd inmiddels, wie weet.

Maarten

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden