[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen
  • 0

Weekend werken en relatie


Lie

Vraag

  • Forumlid

Hallo allemaal,

Ik ben net nieuw hier, en met reden. Ik vraag mij namelijk af hoe jullie (zal voornamelijk op de mannelijke chauffeurs slaan) het volgende thuis doen:

Ik werk fulltime op de administratie van een transportbedrijf. Mijn man is eigen rijder en zal sinds kort steeds vaker in de weekenden ook weg zijn omdat dat meer geld opleverd. Daarvoor in de plaats is hij doordeweeks wel een paar dagen thuis, ivm rust maar ik zie hem dan niet omdat ik ook moet werken.

Hoe gaat dat in andere gezinnen? Ik vermoed namelijk dat de meeste mannen een vrouw hebben die part time of niet werkt, zodat jullie elkaar nog s zien. Of heb ik dat mis?

Ikzelf ken namelijk geen vrouwen van mijn leeftijd (34) die fulltime werken, dus daarom gooi ik het hier in de groep.

Ben benieuwd.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Recommended Posts

  • 0
  • Forumlid

Nou zit ik al een tijdje deze discussie te volgen maar ik krijg steeds meer het idee dat a chauffeur een beetje uitgeblust raakt. Volgens mij maakt het geen zier uit of hij nou chauffeur is of in de productie had gewerkt maar de uitkomst is hetzelfde, niet met de tijd meegegaan. Ik ben het met je eens dat met de komst van de euro alles veel duurder is geworden, daar verander je niks aan en geldt voor iedereen ongeacht welk beroep. Je zal de tering naar de nering moeten zetten.  

jep de tering na de nering zetten, zo is het, doe mn best , maar valt niet mee soms, ja inderdaad een beetje uitgeblust misschien ook wel wat overspannen ,heb je misschien wel gelijk in,het zou ook mee helpen als het thuis er beter uit zag heb na mn werk ook nog taken, met een zieke vrouw thuis komt er veel op mn schouders terecht er moet bijv ook nog gekookt worden,de kinderen worden ontevreden enz.. moeten ook hun steentje bijdragen en krijgen daar eigenlijk niets voor terug,kijk als het loont elke dag weer je werk doen met alle verplichtingen die daarbij horen bijv:5.00 uur begonnen 14.30 uur op de zaak terug komen en dan nog even een stuk of 4 adressen moeten laden in rotterdam centr en omstreken en dan 1500 uur of half 4 nog richting de file,s gaan rijden denk je weleens,  fijn ik weet waar ik het voor doe, dan denk je weleens  pff,  als je aan ,eind van de maand een honderdtje of 5/6 over kan houden voor exstra dingen dan ga je al met een heel ander gevoel de file in toch?  of is dit nu een rare gedachte van mij,, en wat betreft chauffeur jawel hoor ik heb een vaste auto een fijne volvo automaat, ja inderdaad als ik in de productie had gewerkt zou het waarschijnlijk het zelfde verhaal zijn. en met de tijd meegaan,, tja hoe doe je dat dan leg me eens uit dan, wat bedoel je daarmee. met de tijd meegaan betenk dat je moet leren een paar stapjes terug te doen,  nou ben daar al aardig in gevorderd maar wennen doet het nooit denk ik.

bewerkt door a chauffeur
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

@ a chauffeur; wennen zal het inderdaad misschien niet, je leert ermee omgaan. En een 5/600 per maand overhouden? Ik denk dat het gros van werkend Nederland blij is als ze 100 euro overhouden. Maar jou reactie zo lezende zit je eigenlijk meer in een vicieuze cirkel. Ik ken je thuissituatie niet enkel wat je hier neerzet en heb er respect voor dat je dit draagt. Maar misschien is het dan net juist verstandig om even pas op de plaats te maken en alles even vanaf de zijlijn te bekijken. Zo doorbreek je die cirkel en kun je het wat beter in perspectief zetten. Ben verder geen therapeut of zo maar herken wel, uit eigen ervaring, de gedachtegang

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

verviervoudigd? Spreek wel eens met Fleur, en hij vertelde me dat een pakje zware van nelle 10 euro is, dus 20 gulden.... :stom:  :stom:

Ben in '93 op gehoepeld en een pakje was 3.60. de oude florijnen, dus bijna verzesvoudigd...... oftewel, 6 gedeeld door 20 is 3 1/2, iedere drie jaar is de prijs verdubbeld.....

Wel, niet verdubbeld iedere keer, maar je snapt het wel. Kan wel met a meekomen dat ie een beetje depressief is.

bewerkt door corydon
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Beantwoord deze vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden