[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

de wereld van Albert


albertvv

Recommended Posts

  • Forumlid

Maar weer eens updaten hier. Had de laatste tijd vrij veel hetzelfde werk en vond het nou niet zo interessant om dan hier maar steeds over hetzelfde te ouwehoeren. Maar tijden veranderen en werk ook, was 3 weken geleden onderweg voor een bakwagenwissel in Greding toen ik een telefoontje kreeg van kantoor. Kort gezegd ze hadden een uitdaging voor me en of ik wel de hele week van huis wilde met een trekker/oplegger...of ik dit wilde? pff héhé eindelijk, had vanaf dag 1 al een beetje geaasd op dat werk, snap ook best dat ze me eerst ervaring lieten opbouwen voor ik hierin los mag maar nu was het zover. Nou had ik ook nog het geluk dat ik op het moment van bellen dubbelbemand reed, de andere chauffeur had al jaren ervaring in het werk wat ik ging doen en gaf me wat tips en adviezen en de uitnodiging dat als ik ergens vragen over heb hem altijd mag bellen.

 

De eerste week gereden werd ik donderdags weer gebeld door kantoor hoe het ging? Hmm dat hadden ze nog niet eerder gevraagd dus vroeg me even af of er soms iets was, dat dus niet maar was interesse van hun zijde. Meteen maar aangegeven dat ik me als een vis in het water voelde en dit wat mij betreft wel door mocht gaan. Vonden ze dus mooi om te horen en ze gingen wel even contacten om het te proberen te regelen. Wat dus gelukt is want ik rijdt inmiddels 3 weken buitenland en ga mijn 4e week in, Heb sinds afgelopen week wel een andere planner, had eerst een Roemeense planner maar heb nu weer een Nederlandse planner. Ik kende hem al want ik had al dag- en 2-daagse ritten voor hem gereden, in eerste instantie hebben we denk ik elkaar een beetje moeten leren kennen maar kunnen nu wel goed met elkaar.

 

En wat doe je dan zoal in zo'n week? Voornamelijk rijden we van de fabrikanten naar de steunpunten en rijden materiaal naar de grotere klanten wat anders met 2 of meer distributieauto's zou moeten. Het grootste deel rijdt ik in Duitsland met, tot nu, een uitstapje naar Luxemburg (waar ik de volgende morgen dus in een sneeuwbui en spekgladde weg weer verder kon). Feitelijk wordt er ook gereden op Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Engeland en België met nog een sporadisch ritje richting oostblok en Italië, genoeg plaatsen dus om nog heen te gaan.

 

Ik begin mijn ritme nu aardig te krijgen betreffende mijn tijdplanning, tis toch totaal niet te vergelijken met het distributiewerk wat ik tot nu deed. Krijg heel veel tips van collega's zowel betreffende openingstijden en voorkeuren bij klanten/leveranciers als ook waar je goed kan staan met de auto of waar je goed kan eten voor weinig. En kreeg het afgelopen week dus voor elkaar om veel vroeger dan verwacht bij de klant te staan waarvan de planner dus ook aangaf het keurig netjes te vinden.

 

Al met al dus ander werk dan tot nu, maak nog steeds dezelfde uren maar krijg wel veel meer rust en voel me er helemaal lekker bij. Wat mij betreft mag dit wel doorgaan en vanavond 0.00 uur gaan we dan ook weer vrolijk de nieuwe week beginnen, te beginnen met een collega af zetten in Castrop om vervolgens met 2 auto's richting losadres te gaan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

^^  We doen ons best. Langzamerhand kom ik in het werk wat ik vooraf in gedachten had. En gelukkig bevalt me dat goed, je hebt natuurlijk wel een bepaalde voorstelling ergens van maar dat betekent niet automatisch dat het gelijk is aan de werkelijkheid, voor mij dus wel  :ja:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • Forumlid
komt er nog een update Albertvv



Blaksem das waar ook had jullie beloofd te proberen een verslag bij te houden.
Zal het nu ff in vogelvlucht doen, een uitgebreider verslag moet ff wachten tot het weekend (is makkelijker op de pc).

Vanaf januari 2015 dus op het buitenland en dat dus tot op heden nog steeds. Het eerste jaar als springer gereden via het uitzendbureau. Aan het eind van het jaar gevraagd of ik misschien rechtstreeks in dienst kon komen wat zij ook wel zagen zitten.
Vanaf februari 2016 dus in dienst bij Verhoek, ben nu bezig met mijn 2e contract wat eind mei afloopt en (zo het lijkt) daarna vast.

Heb vanaf dezelfde datum ook een vaste auto (volgens mij al ergens op het forum verteld) een MB Actros met wipkar, autonr 1349, hanger 4966.

Heb nog steeds net zoveul skik als dag 1 met dit verschil dat de spanning van het onbekende weg is en ik lekker relaxt aan het sturen ben ook als er veel werk is. Zeg wel eens tegen anderen dat ik gevoelsmatig elke dag vakantie heb.

Foto's volgen later, ben ze kwijt doordat m'n pc gecrasht was moet dus eerst ff nieuwe maken


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Ha kijk......auto 1349....zal de kijkers open houden bij ons in de buurt..

Zal je wat kijktijd besparen, je maakt de meeste kans me te spotten in de buurt van het honk op maandag tussen 0.00 en 8.00 en op vrijdagmiddag. Op een sporadisch moment na ben ik de rest van de tijd onderweg


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden