[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Weer één!


Marotrans

Recommended Posts

  • Forumlid

Ze zijn volop bezig met het ombouwen van C1000 winkel naar jumbo winkel. 

Er worden 4 winkels per week omgebouwd op het moment en die hele operatie zal in 2015 klaar moeten zijn.

Dan hebben ze iets meer dan 600 winkels

Op het ogenblik zijn ze daar mee bezig bij ons in het dorp, 15 oktober moet hij weer open. Is dan 2 1/2 week dicht geweest.

Groet Harrie

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 months later...
  • Administrators

Uche   uche... wat een stof hier.... zout gestrooid zeker?? Maar eens even bijwerken dan ;-)

 

Onderhand begin januari al te horen gekregen dat mijn contract niet verlengd ging worden na een half jaar bij de nieuwe werkgever: als de klant de tent sluit is iedereen uitgepraat natuurlijk... en dat is wat C1000/Jumbo in Raalte gaat doen half april. 18 April is de laatste uitleverdag, 25 april een groot afscheidsfeest en klaar. Jammer, maar het zat er in. Daar ben ik ook duidelijk voor gewaarschuwd tijdens het sollicitatie-gesprek maar soms moet je eens wat gokken ;-)

Het begon toch onderhand op gegokt en verloren te lijken, wel al eens wat bedrijven gebeld of aangeschreven maar echt veel werk is er niet. Zéker niet in Noord en Oost Nederland. Maar thuiszitten is ook niets en levert weinig op.

Zo al doende kwam ik er achter dat er bij m'n eigen werkgever inmiddels wel weer wat vacatures vrij zijn; op één er van gesolliciteerd en vanmiddag de uitslag gekregen: Aangenomen!! Dáár word je vrolijk van!!

 

Eind februari ga ik naadloos over naar Simon Loos Benelux met standplaats Ede. In plaats van vanuit een DC naar de winkels te rijden wordt dat hoofdzakelijk vanuit de producenten naar de DC's rijden om die te bevoorraden met de diverse levensmiddelen.Meerdaagse ritten, dagritten en af en toe ook weer naar de winkels voor de afwisseling, daar komt het in grote lijnen op neer.

Weer een nieuwe uitdaging, heb er heel veel zin in en krijg weer 'n half jaar de kans om me te bewijzen. O ja, niet onbelangrijk: de vervoermiddelen (foto geleend van Google):

post-341-0-26996200-1423255131.jpg

  • Like 11
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Administrators

Ja, ik ben hier ook zeer content mee! 

Het zal best wennen zijn, qua werk en -tijden, vaker van huis weg etc. Maar aan de andere kant is dit werk minder belastend voor je lijf én (hoop ik) krijg je ook meer rust. Tegenwoordig slaap ik minder dan vijf uur per nacht en dat drukt wel door. Dat op tijd naar bed lukt nog steeds niet dus... Afhankelijk van waar je staat en met wie zal dat toch makkelijker méér kunnen worden.

 

Het supermarktenwerk op zich verveelt me nog niet, maar dit was ook niet het echte, regionale werk. Ochtendrit naar Sneek en dan naar Voorschoten of Blerick komt bijna niet voor; maar in een uitgekleed bedrijf zoals nu gebeurt dat wel. En daar voel ik me prettiger bij dan 'n ritje Apeldoorn, dan ritje Enschedé en als derde nog eens naar Deventer. De échte jongens doen dat het liefste. Maar goed, het houdt op daar in Raalte en ik heb 'n deftig alternatief gevonden op m'n oude dag  ;)

De bedoeling is meerijden in week 9 om de fijne kneepjes te leren, week 10 en 11 is er 'n auto vrij door vakantie van de chauffeur en dan tot aan de grote vakantie springen met meer dagritjes en forensen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Administrators

Zo zie je maar komt tijd komt raad, gefeliciteerd in ieder geval.

Maarre jij was toch blij dat je geen zweedse bank in de rug had?  ;)

Klopt helemaal ja. Maar die ervaring dateert nog van de 4-serie. Inmiddels heb ik rond de afgelopen feestdagen drie weken en ruim 5000 km. in 'n gehuurde (hagelnieuwe) R450 rondgehobbeld en ik moet toegeven dat er vooruitgang geboekt is ondertussen. Kan er goed in zitten in ieder geval, alleen jammer dat de hoogteverstelling nog steeds trapsgewijs gaat.

 

Gefeliciteerd Maarten.... Maar standplaats Ede, betekend dat dagelijks op en neer rijden bij dagritjes????

In principe wel Henk, er staat niet meteen een vaste auto op mij te wachten. Echter 52 km is niet de wereldafstand; nu rij ik er 35 binnendoor in 'n half uur (wel buiten de spits :angel: ) en naar Ede is een groot deel snelweg. Ook daar wordt er buiten kantooruren gewerkt dus gek veel meer tijd ben ik daar niet aan kwijt.

Maar het ligt er aan hoe het uit komt: moet ik morgen met auto x op pad na strak 9 uur rust en is die binnen op dat moment is dat een optie; eventueel een goedkoop hotelletje als je 'helemaal op' bent achterin de week zou ook kunnen voor 'n keer. Niemand begint bovenaan de ladder en met 'n beetje goede wil is er wel wat mogelijk. Tot de zomervakantie is niet zo'n lange periode, misschien pak ik zelf ook wel een weekje tussendoor en wie weet wat er allemaal nog gebeurt... 

 

Klasse Maarten.

Ik had Simon effe appje gestuurd dat ie jou ten alle tijden wat moest aanbieden.

Geen dank!

Succes

Grt. Weske

Nou oké, dan laten we het hierbij  :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Administrators

^^ even een oude caravan op standplaats parkeren en je heb je goedkope hotelletje :D

Gebeurde eerder wel eens bij sommige bedrijven ja, in tijden van Het Grote Chauffeurstekort...

Maar of dat nou de bedoeling is? 

 

Gefeliciteerd Maarten.Beter een dikke 50 km rijden en aan de gang blijven dan werkloos thuis zitten.Al is het eerste niet mijn hobby als ik eerlijk zou zijn.

Dank je Edwin!

In principe is het tijdelijk, als alles goed gaat en er komt een vaste auto is dat 'probleem' uit de wereld. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja ja, HG Maarten, heb je schijnbaar wel een goed visite kaartje achtergelaten !

 

Voor de rest: En bedankt hé, weer uitkijken naar een ander vrachtwaggelding  :mad:

 

 

 

 

LOL

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden