Spring naar bijdragen

2e stap gezet emailadres check


Nr one
 Share

Recommended Posts

  • Forumlid

De 2e stap is gezet in de aanloop naar een schone email database .
Er zijn leden die ineens een heel raar forum gaan zien, niet of nauwelijks nog ergens kunnen reageren en enkele opties niet meer kunnen gebruiken.
 
Dit is omdat die leden een niet (meer) bestaand emailadres gebruiken op het forum en daarom zijn verplaatst naar een andere gebruikersgroep.
Ik zag dat er ook leden bij zitten die al enkele jaren lid zijn en soms zelf ook nog actief aanwezig zijn.
 
Over enige tijd wordt deze gebruikersgroep dus leeg geveegd en zal je account daarmee ook zijn verdwenen van het forum. Dit betekend dat je niet meer kan inloggen en als je weer van de volledige functies van het forum gebruik wilt maken je weer opnieuw moet registreren. Het is daarna ook onmogelijk om je gedane postings weer onder je eigen account krijgen. (Deze postings blijven overigens wel staan).
Wij zijn ook niet meer van plan ieder lid die het betreft apart een PB te sturen over het feit dat hun account over enige tijd weg kan zijn.
 
Ook krijgen wij nog wel eens het verzoek van leden om als hun account weg is (om welke reden dan ook) ook hun postings te verwijderen.
Dit verzoek wordt in het beginsel altijd geweigerd. Het is per slot van rekening niet onze keus geweest om hier berichten te plaatsen. Heel soms bij goed omklede redenen maken we hier wel eens een uitzondering op (omdat de schrijver misschien problemen met zn werkgever kan krijgen bijvoorbeeld). Dan nog moet men aangeven om welke posting het precies gaat en voorzien zijn van een link naar het bericht toe. Dan bekijken wij of het inderdaad verwijdert wordt ja of nee.
Sta je er echter op alle berichten verwijdert te krijgen, dan van alle berichten een link en ook dan bekijken wij of het inderdaad verwijdert wordt. Wij gaan per slot van rekening geen onzin tijd steken in het verwijderen van berichten die je zelf willens en wetens hebt geplaatst.
 
 
Dus kom je op het forum en denkt van "hee, wat is er gebeurt ik kan haast niks meer.."  kijk dan eens bij je instellingen of het emailadres nog wel accuraat is en pas het eventueel aan en laat het per PB even weten. Dan (en alleen dan) kun je er zeker van zijn dat je account niet van de ene op de andere dag is opgeheven.
 
De ervaring leert mij dat het het beste is om dit topic ook gelijk te sluiten en dat doen we dan bij deze.
 
 
 
HIEROP KAN MEN KLIKKEN EN KIJKEN OF EMAILADRES NOG ACCURAAT IS
 
--== Freddy ==--

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden