[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen
  • 0

Cars&Cargo Hazeldonk


bolle Jan

Vraag

  • Forumlid

hallo vrienden van de weg. cars en cargo hazeldonk. heeft dat iets te maken met penske? blauw zeil hangt erin met witte letters. De wagens ervoor zijn altijd roemeens of litauws. heb wel gezien dat ze in hazeldonk een klein kantoor hebben, maar wat is het nu precies voor bedrijf?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

14 antwoorden op deze vraag

Recommended Posts

  • 0

Die trailers zijn nog niet eens van hun eigen.

Dat is allemaal tip lease.

Zo kan je uit niets een grote speler in het markt verzieken zijn.

Ik stond zojuist nog naast ene van cars&cargo.

Litouwse trekker, met een wit-rus op de bok.

Het is hun niet snel goedkoop genoeg.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Routier voordat je lease trailer kan krijgen moet je toch wel munten hebben hoor, en anders een dikke aanbetaling , dus er moet toch echt geld achter zitten anders lease jij niet zo maar even 35 trailers als voorbeeld 

 

Maar, zo ken je het niet, zo heeft het 35 trailers en alleen oostblok bedrijven die ervoor rijden. dat komt niet uit het niets. is het een voortzetting van een failliet bedrijf of is het van een ander groot bedrijf? in hazeldonk zie je alleen een klein kantoortje als je bij shell voorbij gaat. kweet zo niet wie er daarvoor in dat kantoor zat.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Nieuws over dit bedrijf (kende het ook niet).

 

Citaat

Het in transporten op Frankrijk gespecialiseerde Cars & Cargo heeft bij Krone onlangs 55 Profi Liner schuifzeiltrailers aangeschaft. De nieuwe trailers zijn voorzien van assen met schijfremmen en staan op Easy Rider banden, het huismerk van Krone.

 

Cars & Cargo is voortgekomen uit een bedrijf dat in 2006 begon met het repatriëren van gestrande ANWB-leden uit Frankrijk. ,,Maar het materieel stond bij wijze van spreken negen maanden per jaar stil, drie maanden per jaar was het volop in beweging. We bedachten toen dat een intensieve dienst voor het bedrijfsleven op Frankrijk een uitkomst zou kunnen zijn. Inmiddels behoren we tot de grootste transport bedrijven in de Benelux die dit werk doen”, leggen Nick Valckx en Bob Snijder, directeuren van Cars & Cargo uit.

 

Het trailerpark van Cars & Cargo komt met de jongste uitbreiding op 169 opleggers en op 160 trekkende eenheden op het vervoer Benelux-Frankrijk en vice versa. Voor het auto transport beschikt Cars & Cargo over 38 eenheden, bestaande uit enkel 8-laders.

 

Bron:

https://truckstar.nl/cars-cargo-neemt-55-krone-profi-liners-bedrijf/

 

.. vaag hoor.. een bedrijf beginnen en er dán pas achter komen dat het materieel 9 maanden stil staat.. alsof je dat van te voren niet kan bedenken..:confused:

 

Als ze echt zo 'groot' op Frankrijk zijn.. dan zullen forummers Pierre of Limer1945 die trailers wel regelmatig tegenkomen daar??

 

Ook vaag dat dit bedrijf (expediteur) geen bestaande website heeft.. komt op mij schimmig over..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Beantwoord deze vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden