[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

TB Europe failliet verklaard


Recommended Posts

  • Forumlid

Ruim voor die tijd reed Bas Selman met een aftandse Scania Torpedo en nog wat ouwe meuk Europeaan. Trok toen voor wat groentenrijders in het Westland (Dijco?)

 

Later, toen vader Ben wat geld ter beschikking had, toen begon het pas ergens op te lijken en namen ze Wijntrans over. Maar toen was zoonlief al even bezig hoor.

 Dat weet ik niet Rob,ik ken Wijntrans en toen dat overgenomen werd door EF trof ik ze nogal eens in Madrid,op op de weg erheen.

Selman kende ik ook,t bedrijf van vader Ben,maar wat Bas voor die tijd uitspookte wist ik dus niet,nu wel.(van jou  :D )

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 years later...
3 minuten geleden zei Murphy:

Gewelig dit. Transporterend West Europa heeft geen ''platkoppen'' nodig om de boel naar de kloten te helpen. Daar zijn zij zelf heel goed toe in staat.

 

 

Het is jammer want met wat goede wil en mentaliteit is er echt wel een goede boterham te verdienen.

 

Alleen lijkt het voor sommige mensen niet genoeg. Stop gewoon als het niet gaat of als je geen risico durft te nemen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 months later...
  • Forumlid

Ik reageer even op het bericht van Pierre waarin hij heel precies dacht over bepaalde lieden uit bepaalde landen en dat zijn Vader toch ergens gelijk heeft gekregen, ik vond het persoonlijk een zeer goed verwoord verhaal en verdomd die Vader (R.I.P.) van Pierre heeft het helemaal bij het rechte eind, dit onderstaande gaat dan wel niet over Moelandse chauffeurs etc. maar heeft wel indirect hierop invloed hoe de BV Nederland omgaat en vooral binnenhaalt ook dat heb ik dit Topic over TB Europe moge vernemen dus niet alleen Moelanders maar ook 'gelukzoekers en ander gespuis die hier absoluut niets te zoeken hebben, op wel degelijk uitzonderingen na en dat zijn de mensen die vanwege hun afkomst vervolgd kunnen worden, hou mij ten goede!!

 

Dit topic is al een poosje oud maar ik lees hier over Gelukzoekers en dergelijke lieden die hun handje komen ophouden hier terwijl ze waar ze vandaan kwamen al meerdere veilige landen waren gepasseerd, maar deze lieden krijgen dan voorrang op de huurhuizen/woningen markt, het COA huurt gewoon zo'n huis/woning van een WBV voor een x aantal jaren bijvoorbeeld en de Rechtgeaarde Nederlander die aantoonbaar kan maken dat zijn voorouders hier al meer dan laten we zeggen ruim 500 jaar geleden neerstreken die mogen nog langer wachten op een sociale huurwoning!

En zie hier, deze Zandbakhappers zijn begin september wedergekeerd naar hun "zandbak" in Syrië nadat ze hier alles voor elkaar kregen zoals opvang, betaalde huur, betaalde Hoogheemraadschap, betaalde gemeentelijke belastingen etc. etc. de volgende foto's tonen aan wat voor vuilakken het zijn, als wij als sociale huurders dit zouden flikken dan zijn de rapen gaar en krijgen we een fikse factuur toegestuurd maar deze lieden mogen en kunnen alles en ze zijn toch niet meer te traceren.

De foto's spreken boekdelen en u als gewaardeerde forumleden mag uw reactie geven hierop, dus ik begrijp en snap Pierre heel goed en dit gaat dan wel niet over een chauffeur of chauffeurs uit een Oostblokland maar we hebben het hier ook over Gelukzoekers die aan alle kanten worden betutteld van onze belastingcenten.

De opruimploeg is twee dagen vanaf 's morgens 7 uur tot 's middags 5 uur bezig geweest om deze woning leeg te ruimen, twee volle containers heeft dat opgeleverd aan troep!

Zelfs een gloednieuwe kinderwagen die je ook kunt ombouwen tot wandelwagentje heb ik hier in de container zien verdwijnen, ik heb deze nog nieuw vorig jaar hier zien afleveren bij deze lieden en nu ligt daar toch even voor een honderdje of tig gewoon in de container, echt te bizar voor woorden.

troep.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden