[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

mijn vrouw aangereden


hobbychauffeur

Recommended Posts

Heel veel sterkte samen, mooi dat ze in de weekeinden naar huis mag en dat er vooruitgang in zit. Inderdaad: Langzaam vooruit is ook vooruit, hou die denkwijze vast! :ok:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Vooruitgang is goed, ook al is het langzaam. Laten we hopen dat alles weer goed komt.

 

Het is een lange lange weg......... en die is niet glad....

 

Sterkte en veel succes

 

 

Zijn er geen fondsen om je huis rolstoelvriendelijk te maken...... of een handig iemand die iets kan maken van aluminium ??

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

goed om te horen dat voorruitgang inzit.  :ok:

 

zou het mogelijk zijn om wat plaatjes te leggen over de traptreden, hoef je niet te tillen,

 

althans bij mijn buurman hadden we hetzelfde gedaan.

 

het is niet overal hetzelfde :confused: .......en het kost de kop niet...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Beetje late reactie maar ook van deze kant namens mijn vrouw en mijzelf veel sterkte toegewenst en er zit vooruitgang in, oké het gaat langzaam maar er is in ieder geval een verbetering in de situatie, kalmpjes aan dan breekt het lijntje niet zeggen ze toch altijd?

Over een poosje maar weer eens een update?

Grt. Henry.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...
  • Forumlid

update 

 

we zijn een paar weken verder...Anita is nu 2 maanden in het revalidatieziekenhuis.....nog maar 4 weken en dan mag ze naar huis. Dan krijgt ze ambulante revalidatie. Dat houdt in dat ze "gewoon" thuis is en met de taxi gehaald wordt om naar het revalidatieziekenhuis te gaan en ook wordt ze weer thuis gebracht.

Anita gaat goed vooruit...ze heeft de cabriolet (lees: rolstoel) in de hoek gezet en is aan de slag met de rollator....ook is er een brace opgemeten zodat ze beter gaat lopen...ze heeft een zwabber in haar been...ook de hand en arm nemen in kracht toe...de motoriek wordt ook al wat beter....maar ze is er nog lang niet.

Anita had een contract bij haar baasje tm 28 augustus....en ze hebben dat verlengd tm 31 december.....daarna is het wel einde oefening...Ze hadden ook op 28 augustus.....dikke doei kunnen zeggen...toch knap dat er bedrijven zijn die niet puur op winstbejag uit zijn, maar ook nog menselijk zijn.

De Belgische politie is een grote puinbak....na 2.5 maand hebben die oetlullen hun pv niet klaar....ze moeten Anita nog horen...niet dat dat helpt...ze weet niets meer 1 dag voor en 14 dagen na het ongeluk...maar dat moet nog wel op papier, zodat de verzekering de tegenpartij aansprakelijk kan stellen.

 

Dus: nog steeds vooruit....en nu in een hogere versnelling

  • Like 14
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mooi dat er vooruitgang in zit en ook al gaat het niet snel: Elk stapje vooruit is er één! :ok:

 

Petje af voor haar werkgever dat haar contract verlengd is en daarentegen een dikke min voor de politie die blijkbaar niet veel interesse in de zaak hebben...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...
  • Forumlid

Sterkte en moge het herstel voorspoedig verlopen !

 

Ook dat jullie de tegenpartij aansprakelijk gesteld kan worden. Jullie kunnen uit Uw rechtsbijstand een advocaat raadplegen, hou er alleen rekening mee dat zo'n rechtsgang makkelijk 1.5 tot 2 jaar kan duren, vooraleer er een uitspraak komt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

ff een tussendoortje...

 

Anita is thuis...een week eerder dan eigenlijk verwacht....

Vandaag is de ambulante therapie gestart...dus eigenlijk het zelfde als eerst..maar nu eet, slaapt en doucht ze thuis....werd ook wel tijd....ruim 3 maanden in het ziekenhuis gelegen..

We zijn ook bij de arts geweest voor de verzekering...die gaat een dossier opstellen/zaak opbouwen...maar dat kan wel een paar jaar duren....ondertussen zijn de petten ook langs geweest en is er zowaar een pv gemaakt...

nu heb ik anderhalve week verlof...ff een inhaalslag maken in en rond het huis.....we wonen in het huis met getinte ramen, maar er komt nog licht binnen...LOL...en na mijn verlof komt er 12 uur per week iemand Anita ondersteunen bij de huishoudelijke werkzaamheden en/of persoonlijke verzorging....maar dat laatste is niet nodig...ze kan zichzelf douchen, afdrogen en aankleden....dus we gaan de goede kant op...

ondertussen nog nix gehoord of gezien van de tegenpartij...niet dat ik dat verwachtte maar toch....

over anderhalve week weer de normale uren aan de gang...nog wel rond de kerk..maar wel de normale uren...daarna kijken we verder....ik hoop eigenlijk stiekem dat ik vanaf januari weer en route kan...want die eeuwige zelfde rondjes daar word ik ook niet gelukkig van

  • Like 12
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden