Spring naar bijdragen

Recommended Posts

  • Forumlid
2 uur geleden zei SPL:

 

 

 

Jammer is dan wel dat ieder die waarschijnlijk, dat sommige hier denken dat als je niet op de boot Helsingborg heb gezeten ( doet mij denken aan mijn periode Spronsen transport ) een kut chauffeur bent die alleen rond de kerk kan rijden.

 

 

 

Tsja bij spronsen zaten ook chauffeurs die nerveus werden op de boot naar helsingborg,omdat ze dan de eifeltoren niet meer konden zienLOL

Maar dat weet jij wel;)

  • Like 1
Link naar opmerking
  • Forumlid
3 uur geleden zei SPL:

Ieder met een andere mening dat de gemiddelde chauffeur word hier totaal afgebrand, iedereen die hier werkgever is word afgebrand en weggezet als zakkenvuller buiten onze vriend de weg afzetter, en terecht , iedereen die ZZP is en er geluk en plezier heeft in zijn werk word afgezeikt. Het niet lid zijn van een vakbond die nog nimmer in mijn leven wat voor mij betekend heeft, word afgezeikt, voor wat een eigen mening ?

Ik zit op dit forum nog steeds omdat ik mij niet laat weg jagen door dat soort zeikers of door personen die het allemaal zo goed weten, er zitten hier personen die jaren bij een Firma reden die nimmer pensioen premie betaald hebben voor hun chauffeurs maar wel de naam dragen van die firma in hun account naam.

 

Het probleem op het forum in mijn ogen is respect voor elkaar, dat is helemaal weg, en als je het niet eens bent met de ander zeik je hem maar af, en dat heb niks maar totaal niks met de beheerders te maken

 

SPL zijn bericht ff ingekort !

Maar hij 26%20spijker%20op%20zn%20kop%20slaan.png       :ja:

  • Like 2
Link naar opmerking
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden