[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen
  • 0

Truckers NCRV 1998


Snow

Vraag

  • Forumlid

Ik stel de vraag nog maar een keertje, heeft iemand interesse in een boek met prachtige foto's van Amerikaanse Trucks een uitgave van Truckstar welk jaar geen idee, het boek is splinternieuw.

Dan heb ik ook nog wat posters, groot en iets kleiner van a.o. M.A.N. , Scania, DAF etc. zijn afkomstig van de RAI van jaren gelden ik denk zelf zo rond 2002 allen verpakt in een koker.

Mocht u interesse hebben dan kunt u deze bekomen door alleen de verzendkosten te betalen en dat zal bar weinig zijn ik denk zelf zo rond de €6.95 per PostNL.

 

Dan nog even iets, wie kent nog de serie "Truckers" van de NCRV uit 1998 met a.o. Hans en Mattie de Visser het eigen rijders koppel die vele ritten deden of wellicht nog doen op Schotland met groente en fruit.

Hieronder staan de afleveringen vermeld, ik heb de linken er maar voor het gemak bij gezet, veel plezier met kijken.

Aflevering: 1     Huwelijk op Wielen (Hans&Mattie de Visser)

Aflevering: 2     De Lange Weg naar Sarajevo (Gebr.Dijkstra Nat. en Int. Veetransporten)

Aflevering: 3     Playboy met Stropdas  (Herman van Wijk rijdt voor Siem Stout transport uit Nieuwerkerk aan de IJssel, Herman zelf kwam uit Moordrecht)

Aflevering: 4     Eindpunt "Zoubida"  (Ron van de Goorbergh rijdt voor Breda Transport)

Aflevering: 5     Natasja en de Pianofabriek (Wiersma transport rijden/reden op Rusland)

Aflevering: 6     Nergens Thuis (Kees Verhoeven rijdt voor Holleman Zwaartransport)

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Recommended Posts

  • 0
  • Forumlid

DAFne goedendag, ik heb het graag gedaan niet alleen voor mijzelf maar ook om anderen hiermee een (groot) plezier te doen, mensen die niets met vrachtwagens/transport o.i.d. hebben begrijpen dit helemaal niet, klopt als een bus moet ik zeggen, een kantoorbaantje van 8 tot 5 zegt mij ook helemaal niets en sterker nog ik heb er ruim twee jaar ervaring mee dat achter een bureau zitten etc. nee ik kreeg daar steeds meer de balen van, ik zag al die vrachtwagens in die tijd vanaf het veilingterrein vertrekken naar oorden waarvan ik het bestaan amper wist, maar dat heeft zich jaren later wel bewaarheid, eerst jarenlang op het binnenland met heel af en toe een uitstapje over de grens en pas later ben ik echt internationaal gaan rijden, wel ff wennen hoor maar zoals ze zeggen alles went!!!

Zoals je wellicht heb kunnen lezen zat Ron later bij Maes Transport op kantoor dus ik heb het sterke vermoeden dat Ron het stuur aan de wilgen heeft gehangen, ha ha ha

 

Grt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Leuk om de serie weer terug te kijken toen deze serie werd uitgezonden begon mijn chauffeurs carrière na 13 jaar gestopt met beroepsmatig rijden en zit werk nu in een magazijn op een scheepswerf waar ik niet heel de dag opgesloten zit dus het is wel goed te doen.

tijdje op zaterdag gereden supermarkt distributie op de zaterdag om toch weer wat te rijden.

Nu gaat mijn jongere broertje die al wel zijn c rijbewijs had zich laten omscholen tot chauffeur en heb al gezegd als je op zaterdag een ritje heb ga ik met je mee...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

HI dinges, weer een tevreden ex chauffeur, ha ha ha maar mijn vraag is eigenlijk dan waarom je het hebt over dat "opgesloten" gevoel, zo opgesloten zit je toch niet in een cabine alhoewel het ligt eraan met welk merk vrachtwagen je hebt gereden, ik  heb in mijn 38 jarige loopbaan als beroepschauffeur mezelf nog nooit opgesloten gevoeld en ja een baan in een magazijn dat moet je ook liggen uiteraard, voor mij persoonlijk zou het helemaal niks zijn maar dat terzijde.

 

Grt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Hi dinges, ik snap het, maar toch heb je ervoor gekozen om van de wagen af te stappen, was dat een weloverwogen beslissing of was dat een beslissing die je vanwege familiaire beslommeringen heb moeten nemen want dat komt ook maar al te vaak voor namelijk, voor de duidelijkheid, ik heb enkele collega's onder die druk van thuis zien verdwijnen als chauffeur zijnde.

 

Grt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Hi Snow de reden voor mij was dat ik er even klaar ,mee was en geen idee wat voor transport tak ik nog zou willen doen en toen kon ik bij mijn huidige werkgever beginnen met veel betere cao en salaris en meer vrije dagen dus was de knoop snel gemaakt.

Thuis stond achter mij en als ik chauffeur was gebleven was dat ook goed als ik maar plezier in het werk heb.

Besluit ik om toch weer de auto op te gaan is het ook goed als ik maar niet de hele week van huis bent (was ik nooit heel af en toe een nachtje).

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Dat is wel het belangrijkste van dit vak en ook andere uiteraard, je moet het wel als persoon zijnde prima naar je zin hebben, bevalt dat niet dan zit je of werk je met de pest i je lijf en daar wordt je alleen maar chagrijnig van niet leuk voor jezelf maar ook niet voor het thuisfront, dan heb je een juiste beslissing gemaakt.

Ik heb ooit een werkgever gehad waar je heel goed betaald werd maar de eisen die zij eraan stelden gingen niet alleen bij mij maar ook bij mijn collega's wel even iets te ver, je verdiende er erg goed hoor daar niet van maar ik had het er op een gegeven moment helemaal niet meer naar mijn zin en meerdere van mijn collega's toen, velen zijn dan ook afgehaakt en ik kan wel zeggen het verloop was groot daar en dat doet ook geen goed in zo'n bedrijf, veel centen verdienen is mooi en leuk maar het werk moet ook je wel bevallen.

Voor mijzelf gold en geldt nog steeds dat als ik weer eens zou gaan rijden dan wel een hele week van huis weg, dat heeft wel mijn voorkeur en niet elke avond thuis om welke tijd dan ook, de ene keer vroeg en de andere weer laat, nee niks voor mij maar daar ben ik wel toentertijd ingegroeid en doe je ook niet zomaar even en het moet je wel liggen anders nooit aan beginnen en daar heb ik velen aan onderdoor zien gaan.

Ook al vanwege het gezeur van huis uit etc. ook de vrouw of huisgenoot waar je mee samenwoont moet het er ten alle tijden mee eens zijn is er maar één seconde van twijfel dan moet er al een alarm afgaan.

 

Grt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Beantwoord deze vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden