[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen
  • 1

ervaringen rijden op engeland.


lightning

Vraag

  • Forumlid

Hallo mensen, ben erg nieuwsgierig naar de ervaringen op het rijden van en naar engeland, is het lastig inschatten met name bij krappe bochten of rotondes..

Hoe werkt het precies met boot of trein gebeuren, en als laatste heeft het financieel nog een meerwaarde ivm rij en rust tijden t.o.v  het binnenland  waar ik in principe elke dag 15 werk uren kan maken.

 

Bedankt alvast,

 

Grt Nico 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Recommended Posts

  • 0
  • Forumlid

Volgens collega's gaat overstap bij dit bedrijf alleen nog  maar per boot. De rusttijd krijg ik nu natuurlijk niet betaald.  bij een dag van 15 uur heb ik ook zeker  1 uur pauze gehad.. de rest word gewoon vergoed.  Ik heb wat dat betreft geen klagen. het is dat ik zo weinig thuis heb met weinig rust.. is het dan niet zinvoller om internationaal te gaan. Alleen thuis komen om te eten en slapen en dan nog niet eens 9 uur, mag blij zijn met 6 of 7 uur slaap.   Weekenden weg hele weken weg maakt me allemaal niks uit... en alle tips die ik hier zie zoals stoplicht kijker, raam beetje open.. route aanwijzingen bij boot en douane..  super om te lezen.. wat dat betreft ben ik er klaar voor. Al krijg ik van verschillende kanten veel waarschuwingen ivm de brexit en het beter kan afwachten wat er komen.. hier kan helaas niemand iets zinnigs over zeggen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid



Ik heb wat dat betreft geen klagen. het is dat ik zo weinig thuis heb met weinig rust.. is het dan niet zinvoller om internationaal te gaan. Alleen thuis komen om te eten en slapen en dan nog niet eens 9 uur, mag blij zijn met 6 of 7 uur slaap.   Weekenden weg hele weken weg maakt me allemaal niks uit... en alle tips die ik hier zie zoals stoplicht kijker, raam beetje open.. route aanwijzingen bij boot en douane..  super om te lezen.. wat dat betreft ben ik er klaar voor. Al krijg ik van verschillende kanten veel waarschuwingen ivm de brexit en het beter kan afwachten wat er komen.. hier kan helaas niemand iets zinnigs over zeggen. 


Dat eerste stuk wat je schrijft is hetgeen wat mij ook tegen zou houden om binnenland en elke avond thuis te zijn gaan doen.. Wat dat betreft heb je met overnachten meer rust, tenminste dat is hoe ik het ervaar..

Dat er geen mens kan vertellen hoe t zal gaan met de Brexit is logisch, niemand weet wat er nou precies gaat gebeuren en hoe dat uitpakt.. Maar goed als je geen probleem hebt met hele week weg en weekenden onderweg maakt t weinig uit of je dan een dag of 2 staat te wachten

En waarom Engeland als ik vragen mag? Iemand als jou die t niet veel uitmaakt wanneer en of ie thuis komt is ook gewild bij een bedrijf die verder weggaan.. Of exceptioneel transport, altijd weer de vraag waar je heen gestuurd wordt


okdoei

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Goedemorgen, gelijk heb je.

Zelf doe ik al jaren of ik gek ben en versta er helemaal niks van wat het volk bij laad en los adressen mompelt. Mijn ervaring is dat het dan alleen maar langer duurt en voor je het weet willen ze nog koffie met je doen ook. Lossen, laden, en laat mij gaan... rije, rije, rije. 

 

Dat je een fijn plekkie vind kerel en nieuws van jou kant dan word altijd gewaardeerd!  

 

grt DAFne,

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Ja zal uiteraard laten weten waar ik terecht zal ga komen.. dat mensen mij uitnodigen voor koffie  heb ik nog nooit meegemaakt.. zal wel met geslacht te maken hebben😂..  ik krijg meestal de vraag of ik koffie wil voor onderweg.. maar kan ook aan mij liggen.. ik ben sneller weg als dat ik er aankom.. 😉

 

bewerkt door lightning
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Haha weer iets geleerd.. vond ook al rare uitspraak succes kerel voor een vrouw..   ik had je zowiezo ingeschat op een mannelijke uitziende vrouw anyhow back to topic.

 

Verklaart overigens nog niet waarom buitenlanders met je op de koffie willen 😂

bewerkt door lightning
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Tja eigenlijk weet ik dat zelf ook niet zo goed. Weet alleen dat ik het vaak vervelend vind omdat ik aan het werk ben, ik moet/wil verder.

Tuurlijk soms heb je tijd over en een paar minuten aandacht wil ik ze weg geven maar vind het gek makend om weer ergens binnen te zitten te zwijgen omdat je niet meer dan wat steek woorden kent.

 

Afijn ik begrijp het niet en net nog in de spiegel gekeken en weet niet hoe snel ik die gast uit mijn beeld moet krijgen. LOL

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Haha ik Begrijp precies wat je bedoelt,  over taal gesproken dan.. maar dat scheelt dan wel in engeland kun je mee luisteren en begrijpen waar ze over praten.. weet niet hoe de mentaliteit daar is, maar volgens mij hoor ik her en der wel dat het sociale mensen zijn.. maar dat weten jullie beter.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Zelf ben ik het meest gelukkig als ik er niks van versta van het volk om mij heen. Als ik ga eten wil ik helemaal niet horen wat het gesprek naast mij is maar goed...

Tegenwoordig ben ik net een hond aan de lijn waar ik continu het einde van bereik en de omliggende landen versta ik helaas prima. Kom misschien hier niet zo over maar ben en doe niet echt aan sociaal.

 

Engelsen zijn toffe gasten met nog een beetje karakter in hun donder. Als het ook maar een beetje uit de hand loopt dan weet de gemiddelde Hollandse chauffeur niet hoe snel hij weg moet komen. Engelsen zijn echt mijn volk en het enige land waar ik geen moeite heb dat ik ze versta omdat ik mij zo thuis voel bij ze. Maar dat eiland he, dat eiland.

Zeer recent daar nog een tijdje rond gereden en hoe mooi het daar ook kan zijn, je kan geen kant op!

 

Cheers mate :wijn:

  • Like 1
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

HIT de Engelsen spreken heden ten dage nog over jou rij gedrag, ze willen jou daar nooit meer zien of althans niet van achteren. Nee, er is daar een gebied als je begint over chauffeurs uit Holland komt altijd weer die MAN combi naar voren. Een ongekende rijdende file.

 

Of was het je turbo, LOL;)

bewerkt door DAFne
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Dat was op de A3 een beste knal, en nergens mogelijkheid om ergens te stoppen. Mooie bijkomer was wel dat mijn vrouw met haar hoofd in het dak van die Commander zat door die knal. Maar ja die keek op dat moment ook naar beneden in het dal waar de paarden liepen en ze dacht dat we recht naar beneden zouden rijden.

Wat ook wel leuk was dat ik terug aan de zaak kwam en ik de reactie kreeg "niemand hier zou eraan hebben gedacht om de kachelslang ( van de verwarmde laadruimte ) te gebruiken om de turboslang te vervangen ). De terugweg kon ik ook weer gewone snelheid rijden, maar na het springen van die slang nog geen 50km/h.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Dat zijn de betere ideeën maar stond ik daar niet naast je toen je daar mee bezig was?

Vreemd hoe geheugen werkt, staat mij bij idd dat je rechts onder de auto bezig was en dat ik daar bij stond en het staat mij bij dat ik achter jullie heb gereden een tijdje. Krijg het alleen niet op volgorde in mijn bovenkamer. Op de weg dat het gebeurde staat mij dan weer geheel niks van bij, vermoed dat ik jullie later trof toen je dame weer was bijgekomen van de schrik.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

^^klopt jij reed achter mij op de A3 en reed bijna naar beneden van het lachen toen ik vertelde hoe hoog margriet sprong van de schrik.

In Chichester hebben we toen gelost en naar de Turbo gekeken, dat was de meest veilige plaats.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

^^ met 120 op de M62 naar beneden en dan weer met 70 boven komen en het enige dat oom agent deed was het handje buiten het raam en aangeven dat het de volgende keer iets minder mag. 

VOSA is ook geen probleem, die controleerden regelmatig maar als jij je spulletjes io hebt hoef je niets te vrezen zelfde als de Douane.

bewerkt door HIT
  • Like 2
  • Haha 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Deze dagen moet je toch echt wel zorgen dat je spullen in orde zijn. Tegenwoordig zijn ze wel heel makkelijk met het geven van een prent. Waar je vroeger aleen een waarschuwing voor kreeg.

Tacho storing gerepareerd. Maar niet opnieuw geijkt is 300 pond.

Abs storing is 300 pond.
Vroeger kreeg je hier een waarschuwing voor. En moest het de volgende keer werken. En gelijk afrekenen anders auto aan de ketting.

Rijtijden zorgen dat je pauze's goed zijn, dan kom je wel weg met een paar schoonheidsfoutjes .

Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Bij ABS storing aangegeven op het dashboard betekend dit voor mij, ik vertrek niet met deze auto. Onderweg betekent dit voor mij eerste werkplaats ongeacht alle gevolgen en vraag of meld dit ook niet aan de zaak maar deel het mede!! ABS storing en jij krijgt een zwaar ongeval, de rechter in Frankrijk bekijkt je in 2019 als een moordenaar en jij gaat alles als prive persoon betalen. 

 

Althans "bij mijn weten" zijn hier al chauffeurs door kapot gegaan.

bewerkt door DAFne
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Beantwoord deze vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden