[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen
  • 0

Distributie chauffeur bij de Jumbo


Sjonnie*camaro

Vraag

Recommended Posts

  • 0
  • Forumlid
29 minuten geleden zei Durashift:

 

Maar goed, bouwterreinen die half bewoond zijn en half in afbouw zijn soms ook een uitdaging heb ik al ondervonden deze week.. :rolleyes: en dan ben ik maar 6 meter 30 lang en 2 meter 40 breed.. :D

En daar moeten wij met de combi heen

;)

  • Like 2
  • Haha 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid
1 uur geleden zei Durashift:

.. en dan weer iets zakken omdat je anders met de bovenkant van de trailer het plafond kan raken.. Mijn hemel, wat een ge-emmer lijkt mij dat..:(

 

 

 

 

Uit Google streetview blijkt dat iemand het waarschijnlijk eens vergeten is 🙄

 

2ez67nm.png

  • Like 1
  • Sneu 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

ja ,die overkapping van da karrenhok steekt ook dik n meter of meer uit,als daar aan de stuurkant een auto heeft gestaan bijvoorbeeld die hij moest ontwijken dan is het goed mogelijk dat hij zich verkeken heeft op de 2 gele palen van de overkapping.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
1 uur geleden zei jean:

de stuurkant een auto heeft gestaan bijvoorbeeld die hij moest ontwijken dan is het goed mogelijk dat hij zich verkeken heeft op de 2 gele palen van de overkapping. 

9 vd 10 keer is het een lease-auto die asociaal parkeert. Gewoon weg laten slepen ipv risico nemen op schade. Als de politie zegt: we hebben geen sleepdienst, dan antwoord je (of de filiaalmanager) dat ze een willekeurige sleepdienst kunnen bellen, kosten zijn nl voor de automobilist. En je geeft duidelijk aan dat je gehinderd wordt in het uitoefenen van je functie en dat je niet van plan bent om schade te rijden. :cool:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid
12 uur geleden zei Durashift:

.. Ik zag van de week in Woudenberg bij de plaatselijke JUMBO een trekker/oplegger van Appel in de losput staan... daar moest de trekker zo schuin in de put dat de onderkant van het kopschot nagenoeg op het chassis van de trekker rustte.

 



Daar moet je met lossen in de bak blijven en de karren tegen houden, want ze komen er met een noodgang uit.

Als je je embalage geladen hebt op het vlakke een keer goed remmen en opnieuw vast zetten, ander word het een rommeltje achter in de trailer voor je in Veghel bent.

En met laden op DC blokken, 

Eerste keer dat ik daar kwam had ik 3 rijen lang geladen, en het baasje was niet blij toen ik dat verteldeLOL

  • Haha 2
  • Verward 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
2 uur geleden zei Kiepenboer:

want het kan een Jumbo klant zijn

Nee hoor, als dat wel zo is, dan had hij al gereageerd op de oproep in de winkel om zijn auto te verplaatsen. Deze auto's staan er vaak en uren. Totdat ze er achter komen dat ze daar echt niet mogen parkeren. :cool: Dit is gebaseerd op ervaring. (niet als lease-rijder)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Beste Nagamij, het kan allemaal best zijn dat die auto wat in de weg staat en daar kan je leuk op afgeven, maar die geparkeerde wagen heeft echt dat muurtje niet aan gort gereden. Pierre zit daar wat dichter bij de feiten denk ik, deze en trouwens meerdere collega's hier spreken echt uit ervaring. Ik snap trouwens niet wat een lease-rijder hiermee te maken heeft.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid
1 minuut geleden zei jan45:

Ik snap trouwens niet wat een lease-rijder hiermee te maken heeft.

Die jumbo auto is ook gewoon een leasebak......

 

Maar hier lees je weer overduidelijk wat het verschil is tussen theorie en praktijk......

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0

Een lease rijder is nogal wat makkelijk met zijn auto neergooien. Als die in de weg stond, dan had de chauffeur dus òf ver moeten lopen met de containers òf moeten wachten.

 

Vraag maar na, CD auto's en lease-bakken worden het vaakst asociaal geparkeerd. Een CD auto mag niet eens verplaatst door de politie. Maar wel door burgers die 'm optillen en verplaatsen. Dit is ook weer een waargebeurde situatie, niet bij een winkel, maar omdat hij het tramverkeer hinderde. Ik heb gezegd in de tram: willen jullie wachten? Of tillen we de auto weg. Natuurlijk hebben we 'm lekker onhandig neergezet. :cool:

 

Ik denk in oplossingen...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Teddybeer het zal wel aan mij liggen maar ik begrijp je opmerking tussen theorie en praktijk niet, verklaar je eens nader want je opmerking dat die Jumbo ook een leasebak is voegt naar mijn mening weinig toe. Een personen of vrachtwagen in eigendom of lease doet helemaal niets zolang er niet iemand instapt en dat ding gaat rijden, maar ik mag toch aannemen dat je dat zelf ook wel weet. Dus of een auto nu eigendom is of geleased doet feitelijk helemaal niet ter zake.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Klopt. Het maakt geen drol uit of een auto betaald is van spaarcentjes (of van de bedrijfsrekening), of dat deze geleased wordt.

 

Waar ik op doel met theorie en praktijk is het volgende......

 

Nagamij schrijft dat wanneer er het omgeroepen wordt, de eigenaar van de auto deze (al dan niet snel) zal verplaatsen. In theorie zou dat wel een zo kunnen zijn.

 

De praktijk echter is dat het niemand een donder kan schelen dat hun voertuig in de weg staat en dat daardoor er iemand nodeloos staat te wachten. Niet hun probleem........

 

Wil je daadwerkelijk dat zo iemand vlot komt aangelopen zal je minimaal moeten laten omroepen dat je een flinke schade aan dat voertuig hebt veroorzaakt en dat men zich daarom snel zal moeten melden bij dat voertuig.

 

Ik heb dit al meerder keren bij de hand gehad op een bouw. Niemand die reageert in een volle keet van wie een auto of bus is. Tot je zegt dat je de zijkant er uit hebt gereden. Dan kan er wel iemand in de benen komen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
1 uur geleden zei Nagamiji:

Een lease rijder is nogal wat makkelijk met zijn auto neergooien.

De filiaalmanager en de politie bevestigden dat het een leaseauto betrof. Men heeft geen kosten bij schade en mss ook niet bij boetes. Dat laatste weet ik niet zeker, er zijn zo veel verschillende lease-contracten. Maar terughalen vd auto moeten ze wel zelf doen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Dank je wel Teddybeer, nu snap ik wat je bedoelde en dat zal zo wel gebeuren denk ik en het maakt totaal niets uit of dat een lease auto betreft of niet, het is de berijder die er maling aan heeft. Wat het afslepen betreft heb ik maar niet op gereageerd want meer als kroegpraat is dat niet en wat mij betreft ga ik liever aan een ander tafeltje zitten. De politie kan wel opdracht geven om een auto af te slepen maar zelfs dan is de politie de opdrachtgever en degene die de rekening krijgt voor het wegslepen. Dat deze dan de rekening op de foutparkeerder verhaalt is een ander verhaal, maar een berger zal nooit een wagen wegslepen voor iemand tenzij het zijn eigen auto is en hij de rekening betaalt. Het is in deze wereld nog steeds zo dat de opdrachtgever degene is die de rekening betaald en of hij die nergens kan verhalen of niet is zijn eigen probleem.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
8 minuten geleden zei jan45:

kroegpraat is dat niet en wat mij betreft

Jammer dat je er zo over denkt. Het is nl gebeurd waar ik bij was. In Utrecht bestaat/bestond geen weg sleep regeling, het desbetreffende filiaal had veel overlast van bepaalde auto's. De filiaalhouder en de politie waren blij met mijn oplossing, want zelfs een auto die gevaarlijk de weg blokkeert kon men niet eens weg slapen, bij het gebrek aan een sleepdienst. En de kosten zijn simpel te verhalen: Wilt u uw auto terug? Staat op het parkeerterrein van de politie, eerst betalen aub. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

Nagamiji.....jouw oplossing: is dat met burgers de auto optillen en wegzetten/op en neer wippen ??

 

Ik vraag het maar........ooit bij stil gestaan dat JIJ dan een leuke rechtzaak aan je broek kan krijgen ivm schade aan de auto ?

Politie zal NOOIT een auto weg laten slepen als deze verkeerd/hinderlijk geparkeerd staat, enkel als het een gevaar voor het overige verkeer zorgt

Ik heb ooit eens 1 uur klem gestaan bij een schouwburg. Politie kwam kijken, gaf me een hand en wenste me verder sterkte, maar zij deden niks

 

Mocht je een auto opzij gaan lopen wippen, met pompwagens gaan lopen klooien dan ben JIJ verantwoordelijk voor de schade

En.......ook JIJ mag aantonen dat die schade er al zat 😉

Succes 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid
13 minuten geleden zei Nagamiji:

 

 

Nee, met zijn allen optillen, paar stappen opzij en weer neerzetten. Politie was er bij, dit was geen probleem.

Een auto tillen zal niemand lukken (bijna niemand)

door zijn vering heen wippen, door aan de spatborden te tillen  en als de auto op zijn hoogste punt is kun je hem iets over zijn banden schuiven

Dus je bent wel even zoet met "openbaar wippen" alvorens een auto iets opzij staat

En je wil niet weten hoe de spatborden er uit zien na deze actie........Laat ik het zo zeggen: er is nu voldoende ruimte voor een setje extra brede banden 😉

bewerkt door scania1965
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Beantwoord deze vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden