[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Slim proberen te zijn, maar toch niet


Vledder

Recommended Posts

  • Forumlid
WORMS - De vrachtwagenchauffeur van een Roemeense transporteur wilde bijzonder slim zijn toen hij zondag rond 14.00 uur werd tegengehouden door een politiepatrouille op de A61 bij Worms. Bij het controleren van de voorgeschreven rusttijden haalde de 42-jarige een bestuurderskaart van een collega uit de tachograaf. Hij was zijn eigen kaart kwijt was zijn excuus. Maar bij het uitlezen bleek dat hij net daarvoor met zijn eigen kaart had gereden. Natuurlijk had hij de voorgeschreven pauzes niet genomen. Voor hem betekende dit een gedwongen onderbreking en een strafrechtelijke klacht wegens het vervalsen van technische gegevens.
De Roemeense transporteur stuurde vervolgens een Turkse vervangende chauffeur die met een verlopen visum en zonder werkvergunning naar de locatie kwam. De Roemeense autoriteiten waren vanwege Corona gesloten en daarom waren er geen vergunningen, zei hij. Hij kreeg ook een strafrechtelijke klacht, net als de vervoerder en de collega van de eerste chauffeur die zijn bestuurderskaart “uitleende”.
 
  • Like 2
  • Haha 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden