[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Nieuwe Europese rij- en rusttijden al in augustus van kracht


Vledder

Recommended Posts

  • Forumlid
Op 26-3-2021 om 22:28 zei Durashift:

 

Zo keek ik laatst in een melkstal en zag op de melktank het merk Westfalia staan.

 

hmm, dacht ik bij mijn eigen: ik ken wel de campers van hun.. maar dat ze ook een melktak hebben.. :confused:

Check!

Die melktak van Westfalia is al een oude.

Was heel vroeger allemaal 1 bedrijf, alle Westfalia.

Toen werd de melktak Westfalia Separator, toen Westfalia Melkmaschinen, Toen WestfaliaSurge (samenvoeging met het Amerikaanse Surge), toen GEA en nu GEA FT (GEA Farm Technologies). ff in vogelvlucht.....

 

Groet Ron

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Op 30-3-2021 om 08:33 zei ayla:

Dus Maersk, probeer het zelf ook positief te zien. een goed begin zou zijn, om eenieder gewoon z'n ding te laten doen

Oh jawel hoor ik laat iedereen in zijn of haar waarde maar ik weet wel nadat ik niet meer heb gereden als beroepschauffeur dat je wel in beweging moet blijven, tot september 2018 hadden we nog een hond, lief beest etc. maar helaas die hebben we dus moeten laten inslapen op 18 september 2018 dat was een hard gelag kan ik je zegen.

Maar toch hebben besloten om geen huisdieren meer te nemen ook al vanwege dat wij ouder worden maar je wilt ook weleens ergens naartoe zonder dat je voor oppas van je huisdier moet gaan zorgen want lang niet iedereen wil even "jouw" hond als gezelschap voor een paar dagen of zelfs een week en er komt bij we hebben hier dieren genoeg om ons heen de meesten hebben vleugels dat dan weer wel.

Kortom we merken het wel dat je niet iedere dag met de hond op pad hoeft dus nu zul jezelf op pad moeten zonder een doel end at is minder prettig.

Ergens ben ik blij dat ik geen beroepschauffeur meer ben als je nu ook alweer alle berichten lees wat de chauffeurs allemaal wel en niet mogen het is amper nog te geloven dat ik voor dit beroep zo'n dikke 40 jaar terug had gekozen vanwege het vrije karakter, niks geen "baas"  die in je nek staat te hijgen en overal commentaar op heeft en dat geijkte stramien van tijd, zo laat beginnen en zo laat stoppen en dan in een routine terecht komen van sleur, nee gelukkig kon ik daar toentertijd in de jaren '70 aan ontsnappen en ik moet zeggen ik heb nooit geen spijt van gehad, ik had een prima baan en betaalde ook zeer goed. En toen werd ik chauffeur dat was ff anders en ook minder betaald, maar ach dat werd toch wel gecompenseerd door het feit dat je meer zag dan een bureau en dezelfde muren elke dag en vergeet ook niet dezelfde soms chagrijnige collega's die elkaar het licht niet in de ogen gunden.

Maar al met al ik mis het "vak" absoluut niet alhoewel ik wel bepaalde chauffeurs volg in hun werk, nee ik vermaak mij prima wat jij zegt over je werk en dat je over de hele wereld je werk ook kan en mag uitvoeren, zoiets deed een oud buurman van mij ook, die was soms 3 of wel meer maanden weg om machines voor de foodindsutrie in elkaar te zetten en zodra de machines draaiden het personeel tekst en uitleg te geven hoe deze machines precies werken, die heeft ook alle uithoeken van de aardbol wel gezien, dus ik begrijp wel wat je bedoeld, enige nadeel wat hem betreft beide huwelijken zijn door het werk wat hij deed op de klippen gelopen, de dames konden niet zo lang alleen zijn etc.

Goed genoeg hierover wens iedereen sterkte toe de komende jaren als chauffeur zijnde en hopende dat als je eenmaal met pensioen gaat dat je niet in enorm zwart gat valt want dat hoop ik wel dat je snel hulp krijgt, zoals ik al eerder vertelde ik heb er genoeg te vroeg zien "gaan". !!

 

Hieronder een voorbeeldje van wat er op stapel staat, ik moet alleen nog ruim duizend van dit soort plaatjes inscannen.

 

IMG_20210403_0029.jpg

  • Like 2
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden