Spring naar bijdragen

Recommended Posts

  • Administrators

Het lijkt er op dat één en ander nog niet helemaal vlekkeloos werkt; ik heb van enkele leden al vernomen dat zij wel in kunnen loggen, lezen en liken maar niet reageren. 

 

Sommige leden hebben al een tweede account aangemaakt, met (waarschijnlijk) hetzelfde resultaat: dat heeft geen zin dus...

Vandaar het vriendelijke verzoek nog even af te wachten tot alles weer werkt zoals het hoort; verhuizen kost immers beddenstro :D  

  • Like 4
Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Administrators

In aanvulling op het bovenstaande:

 

Nog niet alles functioneert optimaal en zo hier en daar zijn er nog wat hick-ups. Dat heeft verschillende oorzaken: software- updates gooien nog wel eens roet in het eten en een overdracht naar een andere eigenaar helpt daar ook niet aan mee. Maar er word aan gewerkt en dat kost tijd.

 

Vandaar ook het verzoek om vragen en opmerkingen van (forum)technische aard in één topic te houden en wel deze:

https://www.chauffeursforum.nl/index.php?/topic/48250-forumtechnische-vragen-en-klachten.

Dit is een bestaand topic wat ik verplaatst heb, een andere titel heb gegeven en wat aangevuld kan worden met nieuwe vragen en klachten. Dat topic is dus niet bedoeld voor discussies over andere onderwerpen of mede- leden maar puur voor technische vragen en opmerkingen over het forum zelf.

En andersom, liever ook geen vragen over het forum zelf in andere topics om het overzichtelijk te houden. Als het hele forum doorgespit moet worden naar vragen en klachten komt het nooit in één keer goed.

  • Like 7
Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden