[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Wegrestaurant 't Vliegveld sluit parkeerplaats na overlast vrachtwagenchauffeurs


edje

Recommended Posts

  • Administrators

Maandag de 26e oktober gaan ze weer open.

 

Van hun site:

Citaat

Zaterdag 24 oktober:
Hallo Nederland, We gaan op maandag 26 oktober weer open van maandag tot en met donderdag van 17.00 tot 22.00 uur. Uiteraard alleen voor Take-Away. Wasgelegenheid voor persoonlijke verzorging beschikbaar. Ontbijtservice van dinsdag tot en met vrijdag van 5.30 tot 8.00 uur, wel alleen op vertoon van een parkeerkaart. Onze afhaalmaaltijden worden geserveerd met een groente garnituur, frites of gebakken aardappelen, appelmoes en gemengde salade of een warme dag groente. Smullen dus. De parkeerkaart wordt verstrekt bij het afhalen van de maaltijd.

Voor de rust en veiligheid op de parkeerplaats sluit de toegang van maandag tot en met donderdag om 23.00 uur. Op vrijdag ( uitrijden ontbijt wel mogelijk), zaterdag en zondag is de parkeerplaats gesloten. De personele groep heeft er weer zin in. Ga goed met elkaar om en houd gepaste afstand a.u.b. Dit voor ieders gezondheid. Graag tot maandag. Met vriendelijke, gezonde groet De Directie

 

https://www.t-vliegveld.nl/

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 year later...
  • Forumlid

HULTEN - Wegrestaurant 't Vliegveld in het Brabantse Hulten gaat op 1 november na 44 jaar dicht. Ook de truckparking gaat op slot. 

Voor eigenaar Alfons Valk is het geen vrijwillige sluiting. Het restaurant en de truckparking moeten wijken voor de verbreding van de N282. In 2019 heeft Valk te horen gekregen dat het restaurant weg moet vanwege de verbreding van de N-weg. Tot de werkzaamheden zouden beginnen mocht Valk het populaire wegrestaurant nog uitbaten terwijl de grond al wel door de Raad van State was onteigend. Omdat binnenkort de werkzaamheden gaan beginnen moet het wegrestaurant nu echt sluiten.

  • Like 1
  • Sneu 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden