[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Servaas Van der Heijden


jean3

Recommended Posts

  • Forumlid

HAPERT - Op donderdag 19 november is, na een kort ziekbed, Servaas van der Heijden op 82-jarige leeftijd overleden. De heer van der Heijden was bijna zijn hele leven werkzaam bij van der Heijden Transport. 

Toen Servaas van der Heijden 15 jaar oud was begon hij bij het bedrijf dat zijn vader in 1932 had opgericht. Later nam hij het bedrijf samen met zijn broers van zijn vader over.

 

In 1999 droeg hij het stokje over aan zijn eigen kinderen. Toch bleef de heer van der Heijden actief betrokken bij het familiebedrijf en was hij nog elke dag aanwezig.

"Hij was een familieman met een groot hart voor transport en een voorvechter van het "Van der Heijden-gevoel", wij zijn dankbaar voor wie hij was en wat hij voor ons bedrijf heeft betekend", aldus directie en medewerkers van Van der Heijden Transport.

Van der Heijden is een familiebedrijf dat sinds 1932 actief is in de transport en logistieke dienstverlening. Het bedrijf staat vandaag de dag onder leiding van de derde generatie in de familielijn en is uitgegroeid tot een organisatie waar 165 medewerkers dagelijks werkzaam zijn in het (inter)nationale wegtransport en warehousing.

Op 29 mei 2020 werd het bedrijf getroffen door een grote brand die een groot deel van het pand verwoestte. Inmiddels wordt hard gewerkt aan de bouw van een nieuw pand.

Wanneer de uitvaart van de heer Van der Heijden zal plaatsvinden is nog niet bekendgemaakt.

 

 

 

bron (diverse) en Transport on Line in dit geval.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden