Spring naar bijdragen

Ik mis hier op het CF:


Recommended Posts

  • Forumlid
3 uur geleden zei RobNiat:

Om voor mij onbegrijpelijke redenen kon ik het forum niet op.


Ik had jou gerapporteerd. 😬

 

Al dat geklaag van jou als het over een DAF gaat, dat is gewoon discriminatie.
Waneer je gewoon en normaal met een DAF om gaat dan is de DAF helemaal niet verkeerd. Dus hou nu eens op met het discrimineren van de DAF. 🙄🙄

 

 

shit, bijna de knipoog vergeten 🙈

😉

 

bewerkt door lientje
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 10
Link naar opmerking
  • Forumlid

Grappig Lien! Al is de inhoud van je tekst natuurlijk de grootste kolder. DAF is en blijft en waardeloos wanproduct. 
 

Ik zoek het eigenlijk meer in een automatische spam-blocker. Dat gebruikers uit “verre” landen worden geweerd. 
 

De laatste tijd ben ik behoorlijk mild. Voor mijn doen dan. Om flauwe grapjes zal ik niet geblokkeerd worden dunkt me. 

  • Like 3
  • Haha 1
Link naar opmerking
  • Forumlid
4 minuten geleden zei Eeweep:

Beetje kinderachtig, dit. Lekker aan het stoken?

 

Heb vaker van Ger op mijn donder gekregen , wordt voor alles uitgemaakt door hem , bv dat de overnames van Vos in het noorden geen succes waren , zijn grote bedrijven die overgenomen zijn .  met in Veendam een terminal waar boten en treinen beladen konden worden , waarvan je dacht dat het Vos enorm paste , was een dood normale reactie/vraag , werd direct door Ger uitgemaakt voor zuiger , sloeg nergens op , op de vraag van Lientje en Quincy , van hoe zat het dan wel ? waarom zat ik fout , is nooit een antwoord gekomen .

 

Nu is het in wezen weer het zelfde , Pierre , het maakt ook echt niet wie het is , wordt beschuldigd van racisme en discriminatie , Pierre vraagt waarop Ger dat baseert , je wordt tenslotte beschuldigd en dan geeft Ger weer niet thuis .

 

Ger beschuldigd wel vaker mensen van alles en nog wat om vervolgens niet thuis te geven , ikdenk  soms dat Ger het erom doet , mag van mij , ik kan er wel over in zoverre , maar dan is het ook incasseren .

En waar Ger normaal doet , geld voor ieder , dan krijg je ook geen last , met niemand , denk ik .

  • Like 7
Link naar opmerking
  • Forumlid
21 minuten geleden zei Eeweep:

Beetje kinderachtig, dit. Lekker aan het stoken?

Was het zelfde met carnaval , ik zeg begrijp dat carnaval niet , vertel later aan HJ wat ik ooit heb meegemaakt in die periode bij het laden en lossen , niets geen kwade bedoelingen , met de bij , en waar carnaval via de kranten bekend om staan , en het is mis met Ger , vroeg hem ook om een reden waarom hij zo los ging , niets , was dom en ect , terwijl een ander , die ook geraakt was , wel normaal kan reageren met een knipoog en even goed  not amused was , maar 10 min later voetballen we weer samen , zo kan het ook , zo moet het ook .

 

U en ik hebben ook pittige discussies gehad , en op andere onderwerpen schudden we elkaars hand weer , en voor mij hoeft Ger niet te veranderen Ger is Ger en als die niet meer zou reageren zou ik hem ook missen ook , maar Ger kan heel makkelijk olie op het vuur gooien en met een botte bijl hakken .

  • Like 4
Link naar opmerking
  • Forumlid
4 uur geleden zei RobNiat:

. DAF is en blijft en waardeloos wanproduct. 

 

De laatste tijd ben ik behoorlijk mild. Voor mijn doen dan. 

 

Tja Rob ,die repliek op DAF sluit ik me bij aan hoor,maar die mildheid heb ik me laatst mee geconfronteerd gevoeld snik snik snik .

Nee hoor niks mis mee kan ik goed tegen hoor,en gelukkig is je blokkade er af !!!!! 

Link naar opmerking
  • Forumlid

@suggs73 Het hele feit dat we hier een topic "Wat mis ik hier op het CF" hebben is ook omdat er allerlei racistische postings zijn weggehaald. Zelf heb ik ook geschreven dat sommige postings echt wel racistisch waren, hoe grappig bedoeld dan ook, ook dat is weggehaald. We leven nu in 2023, niet in 1973, we zouden nu onderhand wel moeten weten dat de grappen en grollen van toen niet allemaal even leuk waren voor degegenen die ze moesten ondergaan.

De historie tussen jou en Ger ken ik maar vanaf een kleine anderhalf jaar, maar wat is er op tegen Ger's postings gewoon te negeren? Er valt niks te winnen door een al doodgebloede discussie weer aan te wakkeren ("nog geen antwoord erop gekregen?¨), hooguit krijg je de eigenaar van het forum zo ver dat hij de boel sluit, iedereen de discussie verloren. Ik denk zelf ook dat Ger zich soms wel uitspraken te veel op zichzelf betrekt, maar moet je hem dan telkens weer van repliek dienen? We zijn geen ridders uit een kasteelromannetje die onze eer moeten beschermen ten koste van alles wat ons lief is. Wat ik uiteindelijk wil zeggen is: als we nou een beetje aan leven en laten leven doen, dan blijft het een chauffeursforum, voor degenen die stoten onder en boven de gordel willen uitdelen is het altijd mogelijk een account aan te maken op Geenstijl en dat soort clubjes.

bewerkt door Eeweep
was antwoord op inmiddels vele postings hierboven
  • Like 1
Link naar opmerking
  • Forumlid
11 minuten geleden zei suggs73:

Ach , misschien moet ik maar proberen om Ger links te laten liggen . geen onderwerpen aansnijden wat misschien gevoelig kan liggen bij Ger .

Ah, beter had ik eerst de pagina kunnen verversen, had me dat hele verhaal hierboven ^^ bespaard! :rolleyes:

bewerkt door Eeweep
Link naar opmerking
  • Forumlid
1 uur geleden zei 1934:

Nu Schompie nog terug, dan hebben we weer lekkere verhaaltjes en foto,s.En waar is H.I.T Harm gebleven ?

die 2 hebben naar mijn idee het chauffeursforum om zeep proberen te helpen?

ze zouden het wel overnemen van freddy maar daar is blijkbaar weinig  van terecht gekomen?

door een van die 2 ben ik ook geblokkeerd geweest zonder een enkele reden van vermelden waarom.

bewerkt door henri
  • Like 6
Link naar opmerking
  • Forumlid
6 uur geleden zei matthieu:

Ja het mag nu eenmaal niet. En appen of surfen kan best gevaarlijk zijn omdat je toch regelmatig wegkijkt van de weg. Maar bellen? Handsfree of handsoccupied (😆) maakt qua veiligheid niks uit. Mits je nog met een Fuller rondrijdt uiteraard.

Ik vraag me af waarom iemand hier nou een verward smiley onder zet. Benieuwd wat ik hier verkeerd schrijf.

Link naar opmerking
  • Forumlid
5 minuten geleden zei Ger-1957:

Ben jij niet altijd de eerste die gaat zeuren over dat een topic van de starter wordt verziekt als ik iets plaats :confused:

De toon is idd weer gezet, jij begint weer te zeuren als ik iets schrijf wat een ander aangaat.

Ger, Jij zit altijd te zeiken over die smileys. Ergens kan je het niet hebben dat je niet goed kan bij houden wie wat liked. Dat is gewoon het hele punt waarom je er altijd over zeurt. 

 

Nu vraagt Matthieu in dit geval zich af wie er een "verward" onder zet en stelt dan ook deze vraag, daarop geef jij netjes antwoord met het hoe en waarom. Niks aan de hand wat mij betreft. 

 

Maar dan komt toch nog  net even die trap na.  Het lijkt altijd zo onschuldig te zijn, maar het zegt zoveel. Op een geniepige manier de confrontatie opzoeken noem ik dat en daar ben jij kampioen in.  

  • Like 1
  • Thanks 5
  • Sneu 1
Link naar opmerking
  • Forumlid
7 uur geleden zei Ger-1957:

(...) De toon is idd weer gezet, jij begint weer te zeuren als ik iets schrijf wat een ander aangaat.

 

Alles wat jij plaatst is "sneu" Ger. Welgemeend of onbedoeld.

En altijd heb jij gelijk. Of denk jij gelijk te hebben...;)

 

Helmonder.jpg.d05b54a557cc883aa0ac1789687075de.jpg

 

bewerkt door Pierre
  • Thanks 2
  • Haha 6
  • Sneu 1
Link naar opmerking
  • Forumlid
56 minuten geleden zei Ger-1957:

Ik ben geen Helmonder Pierre, jammer he.

Maar wat ik ook schrijf het zijn telkens dezelfde zielepoten die er iets van moeten vinden en een emmer bagger moeten leegschudden, ga lekker anoniem sneu smileys plaatsen. 

 

Dat weet ik Ger, een Limbo uit Velden. Da's nog veel erger... :D(geintje Ger...)

Jij schrijft iets en een ander vind daar wat van. Daar is een discussieplatform zoals dit forum voor uitgevonden volgens mij.
Dat niet iedereen het eens is of niet iedereen jou schrijfsels kan waarderen kan daar een gevolg van zijn. Er zijn diverse mogelijkheden om een blijk van waardering -of afkeuring te geven, bijvoorbeeld in de vorm van tegenspraak in een reactie of in de vorm van het plaatsen van een sneu-emoticon -of smiley zo je het wil noemen-.

 

Zolang jij steeds je frustratie blijft tonen over al die sneu-emoticons die je blijkbaar telkens weer krijgt zullen er altijd anderen zijn die er een genoegen in scheppen om jou met die emoticons over de zeik te helpen, daar is blijkbaar niet heel veel voor nodig. Zo heb ik ook een aantal 'forumvrienden' die bij voorbaat al een sneu-smiley plaatsen bij veel dingen die ik hier schrijf, of het nou serieuze zaken zijn of ongein. Heel voorspelbaar ook trouwens bij bepaalde mensen. Maar ik geef er werkelijk niks om, misschien ook voor jou een goed advies om het je allemaal niet zo aan te trekken.

Wat mij betreft mag dat hele kinderachtige 'liken' direct van het forum af. Net een stel kinderen eigenlijk, elkaar duimpjes gaan zitten geven en dan ook nog verontwaardigd zijn als we geen duimpjes krijgen maar sneu-smiley's. Volwassen mensen op het internet anno 2023...

  • Like 2
  • Thanks 3
Link naar opmerking
  • Forumlid
Op 24-1-2023 om 17:51 zei matthieu:

Ik ook. Hoop dat hier nog wat aan gedaan wordt. Ik sta trouwens vanavond bij Verbeek.

 

Ja dat is niet handig dat die functie weg is @matthieu!! Nu was het toeval dat ik vorige week jouw kanarie bij de Treur zag staan toen ik met de racefiets van de Hedelse brug afgesuisd kwam. Evengoed gezellig gebuurt naderhand!

  • Like 1
Link naar opmerking
  • Forumlid
Op 28-2-2023 om 08:39 zei lientje:


Ik had jou gerapporteerd. 😬

 

Al dat geklaag van jou als het over een DAF gaat, dat is gewoon discriminatie.
Waneer je gewoon en normaal met een DAF om gaat dan is de DAF helemaal niet verkeerd. Dus hou nu eens op met het discrimineren van de DAF. 🙄🙄

 

 

shit, bijna de knipoog vergeten 🙈

😉

 

Ga ik mij proberen in te houden, krijg zeer waarschijnlijk ook weer zo'n hok ergens dit jaar

Link naar opmerking
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden