[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen
  • 0

Kom even naar NL


corydon

Vraag

  • Forumlid

met carnaval. Vieren ze dat nu boven de rivieren? Ben er 2 weekjes, de vriendin is jarig. De eerste zaterdag is haar zoon uit huis en ze wilt ergens eten. Zo, in Gorkum of Dordrecht, vieren ze daar carnaval, of is alles gewoon open?

Ga maar heel even, dat gedoe hier is totaal niet op gelost. Zodra t voorbij is pen ik een berichtje. Kan jullie wel verzekeren dat ik in heel mijn leven nog niet half zo kwaad ben geweest.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Recommended Posts

  • 0
  • Forumlid
11 uur geleden zei corydon:

Dat canaval is te koud.... Eigenlijk zouden ze dat in juni moeten doen....

 

Maar heb een restaurantje gevonden en gereserveerd in Dord. Buiten t centrum langs t water..

https://chezheerenjansen.nl/contact/

 

Slider_Restaurant.jpg

Een hele mooie locatie, maar van carnaval zul je daar niet veel meekrijgen; het ligt n.l. midden op het industrie terrein. :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid

europeaan

Op 13-2-2023 om 02:32 zei corydon:

 

Ga maar heel even, dat gedoe hier is totaal niet op gelost. Zodra t voorbij is pen ik een berichtje. Kan jullie wel verzekeren dat ik in heel mijn leven nog niet half zo kwaad ben geweest.

 

Wat heb je nu weer uitgevroten ??

 

 

 

Volgens mij is de vraag eerder wat anderen hebben uitgevroten tijdens zijn afwezigheid en er voor iemand gezorgd had moeten worden, zover ik het begrepen heb.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 0
  • Forumlid
14 uur geleden zei HendrikJansen:

dat kan je ook met gewone kleren aan doen toch?

 

Nou , die liedjes ook he , krakers noemen ze het geloof ik , die zijn gewoon tenenkrommend , heb jij mijn druiper al gezien bv , hoe verzin je het :stom:.

 

Heb eens bij een bouwmarkt gelost dacht ik , in Breda of Oosterhout in zo'n periode , nou die heftruck chauffeur was blijkbaar een nacht doorgegaan of zo , heb hem echt aangekeken met een blik waarbij ik me afvroeg of die nog wel leefde , en te veel zeggen was helemaal al een probleem , dan denk je nog ok , dan kijk je naar de straat ,dan zie je daar een volwassen 40/50 plus kerel , strompelend , kruipend en kotsend in een , ja wel Willie de bij kostuum incl vleugeltjes voorbij komen , op weg naar , dat wist ie zelf niet eens meer denk ik , om 4 uur in de middag :stom::stom:, daar kijk je toch even raar van op als noordeling , en dan vermoed je ook gewoon dat zijn partner verkleed is gegaan als Maja , dan denk je gewoon bij jezelf , die ligt ergens op haar vleugeltjes in een steeg , waar een heel smurfendorp mee bezig is , onvoorstelbaar , en dat gebeurd gewoon he , gewoon de normaalste zaak daar .

Zie het helemaal voor me , 2 vriendinnen op de bank , zegt de 1 tegen de andere , ik ben zwanger , waarop de ander zegt ohhhhhhhh , weet je ook wie de vader is ? ja , Buzz Lightyear , raap me op :stom::D:D:D.

 

Ook in die periode bier heengereden in blik, er stonden in Duitsland meerdere auto's van ons dagelijks bier te laden , plus de rest van Nederlandse auto's , dat bracht je dan ook naar dat carnaval gebied , beste schuur vol met bier daar , zeg zo , jullie komen de carnaval wel door zo , zegt ie paar dagen is het leeg , niet normaal , hoezo geen alcohol probleem !!!!!! , dus ik snap er echt niets van en heb er ook niets mee , tjonge tjonge .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Beantwoord deze vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden