[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Claassen Logistics beloont voor het derde jaar op rij de chauffeurs met een bonus van maximaal 5.000 euro


Pierre

Recommended Posts

  • Forumlid
Geplaatst (bewerkt)

Claassen Logistics beloont voor het derde jaar op rij de chauffeurs met een bonus van maximaal 5.000 euro

 

image.jpeg.dd9f80c31745b0f92923e1da56bb8d5e.jpeg

 

TILBURG/ROGAT/MEPPEL – Claassen Logistics kent voor het derde jaar op rij de chauffeursbonus toe. Deze bonusregeling is ontworpen om de inzet en prestaties van de chauffeurs te erkennen en te belonen maar daarnaast ook om het werken als chauffeur aantrekkelijker te maken. De bonus kan oplopen tot maximaal €5000,- per jaar.

 

De feedback van chauffeurs over het bonussysteem is zeer positief. Het heeft niet alleen hun motivatie verhoogd, maar ook geleid tot verbeterde prestaties en meer tevreden klanten. Peter van Beerendonk, die vorig jaar de maximale hoogte van €5000,- ontving, vertelt enthousiast over deze regeling: “De chauffeursbonus is een fijne aanvulling op het salaris”, zegt hij. “Het is een extra waardering vanuit de werkgever.”

 

Colino Tafuni die parttime werkt en vorig jaar een bonus van ruim €3700,- ontving, benadrukt hoe waardevol deze bonus is. “Het is een goede toevoeging op het salaris. Zeker gezien de inflaties, kan dit een mooie extra zijn voor gezinnen om de eindjes makkelijker aan elkaar te knopen. Daarnaast is het fijn dat Claassen de chauffeurs extra beloont op criteria zoals flexibiliteit en inzetbaarheid. Tegenwoordig hebben chauffeurs een hoop eisen waardoor zij minder flexibel inzetbaar zijn. Het is fijn dat de flexibele chauffeurs extra gewaardeerd worden.”

 

Ook spraken we Ron Rombouts over de chauffeursbonus. Hij ontving vorig jaar een bonus van €4985,- en deelt zijn enthousiasme over de bonusregeling. “Ik ben harstikke positief over de chauffeursbonus. Het voelt niet dat ik er extra moeite voor hoef te doen, ik voel ook geen druk vanuit de werkgever. Ik doe mijn werk zoals ik dit altijd doe en dit wordt nu extra beloond met deze bonus.”

 

image.jpeg.2d8e0072199afc36fb0466091c176c56.jpeg

 

Hij prijst het feit dat Claassen specifiek kijkt naar brandstofefficiëntie, wat hij als een positieve eigenschap van het bonussysteem beschouwt. “Het mooie aan de bonus is dat Claassen kijkt naar hoe zuinig een chauffeur rijdt. Hier ben ik altijd al wel mee bezig geweest en nu wordt dat extra beloond. Hierdoor gaan ook andere chauffeurs zuiniger rijden.”

 

Florent Claassen reageert enthousiast op de resultaten: “Het is geweldig om te zien dat ons bonussysteem niet alleen de tevredenheid van onze chauffeurs verhoogt, maar ook helpt bij het aantrekken van nieuwe collega’s. De positieve feedback en verbeterde werkprestaties laten zien dat deze investering meer dan de moeite waard is. Onze chauffeurs leveren dagelijks topkwaliteit, en dat verdient waardering.”

 

De chauffeursbonus bestaat uit twee componenten. Ten eerste ontvangen chauffeurs een bonus per stop, die hen direct beloont voor hun dagelijkse prestaties en inzet. Aan het einde van het jaar ontvangen de chauffeurs een aanvullende bonus over het tweede onderdeel. De hoogte van deze aanvullende bonus wordt bepaald door verschillende criteria, waaronder:

 

  • Rijstijl: Chauffeurs die brandstofefficiënt rijden, dragen niet alleen bij aan duurzaamheid, maar verdienen ook een hogere bonus. Dit stimuleert milieuvriendelijk rijgedrag binnen het chauffeursteam.
  • Aantal schades: Veiligheid staat ook hoog in het vaandel. Chauffeurs met een laag aantal schades gedurende het jaar worden extra beloond, wat de focus op zorgvuldigheid op de weg bevordert.
  • Beoordeling van leidinggevende: Deze beoordeling kijkt naar de flexibiliteit van de chauffeurs, de communicatie, het opvolgen van bedrijfsregels en de mate van ‘meedenken’ met het bedrijf.

 

Ter ondersteuning van dit initiatief heeft Claassen Logistics vorig jaar 22 nieuwe DAF XD trekkers aangeschaft. Deze voertuigen zijn uitgerust met moderne veiligheids- en comfortvoorzieningen, wat bijdraagt aan een betere en veiligere werkomgeving voor de chauffeurs.

 

Claassen Logistics, gevestigd in Tilburg en Rogat/Meppel – opgericht in 1850 – is als transport- en logistiekbedrijf een partner van MKB-bedrijven en biedt hen een compleet logistiek dienstenpakket aan. Binnen de transportdiensten bedenken zij oplossingen voor uiteenlopende logistieke vraagstukken. Zo verzorgen zij Benelux- en Europese distributie, transport, wereldwijde zee- en luchtvracht expeditie, warehousing en webshoplogistiek.

 

bron: Transport Online

 

 

bewerkt door Pierre
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Op 10-7-2024 om 07:44 zei Pierre:

De chauffeursbonus bestaat uit twee componenten. Ten eerste ontvangen chauffeurs een bonus per stop, die hen direct beloont voor hun dagelijkse prestaties

 

Hier krijg je toch gewoon je salaris voor, je werk doen. Of krijg je een bonus als de voorspelde aankomst tijd haalt of een paar minuten eerder bent?

 

~~~~~~~~~~~~~~

 

Ik mag dit weekend weer foto's maken van het (schone) interieur voor de kwartaalbonus (1000 euro op één jaar bruto te verdienen).

Ook nog ff de voertuigapp invullen, krijg je ook 'punten' voor.

:zegtniets:

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden