Spring naar bijdragen

Beekbergen


mark
 Share

Recommended Posts

Helaas......dat kan niet! Die schijnt een tijdje geleden om het leven te zijn gekomen, bij een of andere bizarre actie op de pereferique van Parijs....;)

nee hoor, dat was ene pascal of zoiets, die heeft de peripherique ooit in de spits in 20 minuten gereden. de ghostrider is een zweed.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Ik vroeg me al af of ze een doorstart hadden gemaakt. Vernam een goede week geleden van de Kamer van Koophandel dat Afslag 22 failliet was.

Daarnaast ook het VVCR uit Rijssen (en ook Flevoland), daar had ik met m'n vorige werk aardig wat mee te maken. Zullen nu wel veel trainingsbanen leeg staan in de Flevopolder!

Of zou nou het stuk asfalt dat de overheid als afslag 22 heeft bestempeld failliet zijn.....:confused: Dan kun je ook niet meer bij Mendel komen.... :(

Link naar opmerking
Deel via andere websites

even het laatste nieuws over aflag 22,

we waren donderdag bij mendel en we zagen toevellig dat de deuren vn afslag 22 weer open waren.

ik durf niet te zeggen dat het retaurant daadwerkelijk open is en weer in bedrijf is of dat er mensen binen aan het werk waren. er stonden een paar personenauto's en er liepen mensen naar buiten.

wel stonden er een paar vrachtwagens.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 8 months later...
Gast routier
Toch wel ik ga altijd bij mendel eten Maar dat rest Afslag 22 Dat wist ik niet Ik ga morgen kijken kom er toch langs.Hwm

Bij gebr. Mendel wou ik laatst weer eens gaan eten.

Ik kwam daar iets naar 22:00 uur aan........en je raad het al:"

Keuken dicht!:mad:

Alleen een frietje en een hamburger waren voorhanden.

Verder vind ik dit een prima tent.

Maar een chauffeursrestaurant die om 22:00 de keuken sluit, en om 23:00 de deur.......nee, dat gaat er bij mij niet in!:confused:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast routier
Je moet je wel realiseren wat het kost om een tent 24 uur p.d. open te houden , min. 2 personeelsleden die voor een paar klanten de hele nacht aanwezig moeten zijn plus het risico dat er stappubliek (overlast voor slapende collega,s) op af komt.

Kost al gauw een eurotje of 500 per nacht om open te zijn , dat is nooit in die tijd te verdienen , dus wel begrijpelijk dat men de tent s,nachts sluit.

Gé

Ok, ik snap je redenering!

Alleen, hoe kan het dan dat andere eetschuren het wel voor mekaar krijgen?

En bovendien kan je als chauffeurs-restaurant op zulke tijden toch geen nee verkopen.

Chauffeurs zijn juist het publiek dat op late of vroege tijden komt eten.

Dan moet je je meer op families, zakenlui en vertegenwoordigers richten.

....Wat overigens de laatste jaren bij andere restaurants wel veel meer voorkomt.:(

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast Bert-Vossie

Dan heb je nog mazzel gehad Routier, de overbuurman, het oude afslag 22 is nu een grand cafe en die is al om 21.00 uur dicht.:confused:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 7 months later...
Dan heb je nog mazzel gehad Routier, de overbuurman, het oude afslag 22 is nu een grand cafe en die is al om 21.00 uur dicht.:confused:

Is dat nog steeds zo, of richten die inmiddels weer hun pijlen op de beroepschauffeur???

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast bernadette
Is dat nog steeds zo, of richten die inmiddels weer hun pijlen op de beroepschauffeur???

stokje kaas 4,75

stokje ham 4,95

stokje zalm 6,50

stokje eiersalade 4,75

stokje salami 4,95

stokje parmaham 5,75

buitengewone broodjes

twee kwekkeboom kroketten met brood 6,50

croque alain,warm stokbroodje belegd met rauwe ham,ananas,cherry tomaatjes,jonge kaas en een pittig sausje. 6,00

megabol met gewokte kipreepjes. 8,25

ciabatta gezond met ham,kaas,tomaat,ui,komkommer en een gekookt eitje. 7,50

baquette met lauwwarme beenham afgemaakt met een koude mosterdsaus. 8,25

uitsmijter ham/kaas. 6,75

italiaanse bol met huisgemaakte tonijnsalade. 6,50

waldcornbroodje met roompate,rucola sla en vlierbessen saus. 6,50

huisgemaakte soepen

heerlijke tomatensoep met geroosterde pommedori tomaten.

romige mosterdsoep met verse kruiden.

groentesoep met verse groenten en balletjes.

salades

carpaccio, dun gesneden runder zijlende met pesto, kappertjes en frisse salade. 10,50

salade met rauwe ham en galia meloen. 10,25

trio van garnalen met creme fraiche, rode ui en kappertjes. 10,50

salade met gerookte zalm, zalmtartaar en cocktailsaus. 10,25

salade met geitenkaas, honing en walnoten. 9,25

hoofdgerechten

kipsate met satesaus,atjar en kroepoek.15,25

varkensribroast met honing/thym marinade en een zachte kruidenboter.16,75

varkensschnitzel met huisgemaakte champignonroomsaus.15,50

kalfsribeye met rozemarijnjus. 16,75

stoofpotje rundvlees.16,25

ossehaasspies met italiaanse kruiden. 15,95

in de roomboter gebakken scholfilet met huisgemaakte remouladesaus.15,25

stoofpotje vis, in de witte wijnsaus gestoofde vis met verse bosui en dragon.15,75

in de roomboter gebakken zalm met een pestosaus.16,25

Dit is de spijskaart, van het restaurant op afslag 22, kun je het hieraan afleiden?????:D

Honden en kinderen van harte welkom, kleurplaten aanwezig!;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden