[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Onze nieuwe wagen.


Redneck

Recommended Posts

  • Forumlid

Even gauw iets rechtzetten hier. Anders zitten we dadelijk bij Jerry Springer.

Redneck's echte naam is Mark. Mijn naam is Eddy van Lierop. Kom oorspronkelijk uit Eindhoven en heb vroeger samen met Redneck bij Jan de Rooy gereden. Daar kennen we mekaar van. Nu heb ik zelf geen computer en ook de balluh verstand ervan.

Ik ben Mark afgelopen week in Laredo tegen het lijf gelopen en hem verteld van de nieuwe wagen. Tuurlijk moesten er foto's komen dus is mijn vriendin naar haar broer gegaan die wel een computer en een camera heeft. Die hebben de foto's gemaakt en doorgestuurd. Nu wist Mark wel een site waar die wel mooi op zouden staan (deze dus). Hij heeft ze op zijn ding gezet en ik m'n verhaaltje erbij gezet. De volgende dag stonden er al een hele haffel reacties op dus moest ik weer komen om iets terug te antwoorden. Dit hadden we ook niet verwacht. Mark heeft mij dus op een papiertje gezet welke site, naam en wachtwoord en ik zit nu in een truckstop op zo'n internet ding te schrijven. Voor een kwartje 20 min. Dus dit is zo'n beetje waar het om gaat.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Mooie auto, dr zit wel een bekend stuurtje in trouwens :)

Klopt. Peterbilt en ook Kenworth zijn van Pacar en hebben hetzelfde stuur als de Daf. Je wilt natuurlijk alleen maar het beste. Dit komt trouwens wel meer voor hoor. MercedesBarfen FreightlinerBarf Barfhebben ook hetzelfde stuur (sorry voor het vloeken). Voor de rest zit er niets in wat aan een europesche wagen doet denken buiten de Michelin banden dan:stom:. Wil verder niets zeggen hoor, kan gebeuren dat ze volgende maand op Good Years geleverd worden. Kwestie van de centjes. Hier is het wel zo dat leden uit de Pacar stal de reputatie hebben net als scania dat heeft in europa. Wat duurder in de aanschaf en vooral populair bij de eigenrijders, vooral de classieke modellen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden