Spring naar bijdragen

Nieuws en plaatsen van Foto's


Nr one
 Share

Recommended Posts

  • Forumlid

Bronvermelding

Ook hier geldt, bronvermeldig, berichten zonder bronvermelding zullen per direct verwijdert worden, Dit Om klachten te voorkomen....+ Bij foto's plaatsen , is het belangrijk of er toestemming is van de fotograaf, zoals bijv, de foto's van 112 zijn beschermd,en bij foto's waar een naam of teken instaat geprint. Moet er ook toestemming zijn van de fotograaf, als men deze wilt plaatsen. Bij geen toestemming van de fotograaf,en dan toch plaatsen van foto's van deze man of vrouw, kunnen er boete's komen. Deze zullen dan verhaalt worden.....

Niet alleen een link

Het komt regelmatig voor dat men een nieuwsbericht plaatst met alleen een linkverwijzing naar het nieuws toe.

Deze worden in het vervolg zonder nadere uitleg verwijderd. Een link is niks mis mee als die erbij wordt geplaatst, maar vertel in elk geval ook in het desbetreffende bericht waar en wat het is.

Foto's plaatsen

In dit deel van het forum is het plaatsen van foto's uitgezet....

Ook proberen we of het mogelijk is om gelinkte foto's uit te zetten.

Er is een deel op het forum genaamd "ongelukken met foto's" aangemaakt waarvoor men een PB naar freddy moet sturen om toegang te krijgen tot dat forumdeel..

Dat forumdeel is onzichtbaar voor overige gebruikers...Alleen op eigen verzoek middels een PB kan men hier dus toegang toe krijgen.

reageren op een bericht

houdt er rekening mee, dat er ook mensen meelezen die direct betrokken zijn bij een ongeval.

die kunnen bepaalde reacties, die al dan niet op feiten gebaseerd zijn, als kwetsend ervaren.

als deze reacties niet bijdragen aan een discussie, of onder de categorie domme opmerkingen vallen,

kunnen deze mogelijk verwijderd worden.

Grz -= Het adminteam =-

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 years later...
  • Forumlid

Een andere goede optie is om een deel van het bericht te plaatsen en het laatste gedeelte dus niet, maar verwijzen naar de site..

Ik heb dit gedaan in bericht >>> http://www.chauffeursforum.nl/showthread.php?31595-Chauffeur-heeft-meegeholpen-met-ladingdiefstal <<

Hier zie je als laatste de link staan naar de site..Dit heeft voor de nieuwsbrenger ook een positief voordeel namelijk dat er toch mensen zijn die doorlinken naar de site.. Zie het als een bedankje naar de site waar het nieuws weg komt...

Het is natuurlijk niet de bedoeling om alleen maar een link te plaatsen zoals al eens is aangegeven...Groot deel van het verhaal en de link om het af te maken worden wel gewaardeerd.

--== Freddy ==--

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden