Spring naar bijdragen

Rest.Treurenburg


Gast jan putter

Recommended Posts

  • 6 months later...
  • Reacties 76
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Echt? Dat snap ik niet.    Oké, het is te groot om ‘persoonlijk’ te zijn. Maar het parkeerterrein is meer dan oké. De douches staan nog altijd wagenwijd open voor iedereen. Geen gezeik over Oos

Tipje:  

De vraagsteller deed niet een enkel ritje hè. Hij was de hele dag onderweg voor dezelfde opdrachtgever. En schijnbaar is er op de los- en laadadressen geen goede gelegenheid om pauze te nemen.   

Posted Images

hebben ze de boel opgeknapt dan het was altijd een vieze tent met maar een douche en een hoop van gend en loos rechtstreeks uut fryslan wel altijd gezellig moet ik zeggen jammer van weinig parkeer plek toen in ieder geval

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Forumlid

Probeer er eens spare ribs :tu: Het water loopt me al typend uit de mond :D

Ik meende dat die lange binnenkort ook met T-Bones op het menu komt :tu:

Voor een talen cursus kan je altijd bij ons terecht,moet wel even checken of we de cursus Fries niet hebben geanuleerd wegens teveel vraag naar de cursus Plat Pools voor boeren..............:ja:

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 months later...
  • 3 years later...
  • Forumlid
:DJaja Joop van de Treur:D

Heeft ie ook nog leugens verteld:D

Niet overdrijven erik,hij wil wel eens wat vertellen wat niet waar is,maar..............op een leugen kun je hem niet betrappen.

Maar je kunt er wel heel goed eten en een jaar of drie geleden is de parking meer dan verdubbeld.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Forumlid

Maar je kunt er wel heel goed eten en een jaar of drie geleden is de parking meer dan verdubbeld.

En de parking is helemaal bestraat. Maar laten we niet te veel reclame maken, het is er al druk genoeg...... :cool:

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Forumlid
Niet overdrijven erik,hij wil wel eens wat vertellen wat niet waar is,maar..............op een leugen kun je hem niet betrappen.

Maar je kunt er wel heel goed eten en een jaar of drie geleden is de parking meer dan verdubbeld.

Ik weet het Peter, ik kom er wel eens om een biefstukje scoren als die blonde hier het verdomd om te koken:D

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 1 year later...
  • Forumlid
en dat noem jij betaalbaar 20 euro voor een stukkie fabrieksvlees en 3 knollen en een beetje drinken?

ik vind het belachelijk duur!

Nou nou Freddie,een beetje meer eerbied voor de gezelligste chauffeurs huiskamer van Nederland,:D :D

4 cola is € 8.00,dan blijft er €12 over voor t vlees en de mayo,,redelijk toch?

En het kijken naar de tieten van de serveuse is gratis!!! service van de bovenste plank.:ok:

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Forumlid

een cordon blue kost bij de slager 6 euro per kilo, laat 1 cordon blue nou eens 2 euro kosten.

alles bij elkaar 20 euro, en ja dan mag je naar een paar bedekte tieten kijken vanaf een plank volgens peter.

mag ik dan vinden dat het duur betaald is voor die hap?

Mag ik stilletjes zeggen dat ik het eigenlijk wel met je eens ben Freddie. Ik denk er namelijk hetzelfde over.

Hier nog één .... :ja:

Nou nou,,beetje kortzichtig hoor,

In die 20 euro zit ook een stuk afschrijving van die man zijn pand,word het salaris van de kok en de serveuse met de grote tieten betaald,zit ook een stukje van de vervoerskosten voor de aanvoer van dit alles,een stukje werkgelegenheid za'k ma'zegge.

Verder zorgt dit ervoor dat je als chauffeur echt je rust kunt nemen,je hoeft niet eerst zelf te koken en daarna de afwas te doen,je bent ook eerder klaar met het schoonmaken van je cabine,omdat je ruiten niet dichtslaan van de vettigheid en je hoeft de afwas niet te doen.

Als je nog wat om t milieu geeft is het ook mooi meegepakt dat je minder verpakkingsmateriaal weggooit,een restaurant houder koop in t groot in dus is er minder verpakkingsmateriaal nodig.

En...last but not least: ook de investering van de toiletten,waar je gratis gebruik van maakt als klant,worden hiermee gefinanciert.hoef je ook niet onder je trailer of in het groen aan de grens in Zevenaar of De Poppe te gaan zitten sch**ten.

:D:D:D:p:p:p

Link naar bericht
Deel via andere websites
Ik wil die kerel ook wel iets gunnen,

maar het gelul aan een stamtafel wil ik niet aanhoren.

Dus toch maar een gezonde microgolf maaltijd voor een kwart vd prijs.

:D.... Alain, stop eens bij dat friettentje in Gentbrugge aan de snelweg. Richting Antwerpen.

80% van wat er binnen zit zijn Nederlanders...

En die zwetsen echt niet hoor. Daar hoor je echt geen sterke verhalen... :D

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Forumlid
Nou nou,,beetje kortzichtig hoor,

In die 20 euro zit ook een stuk afschrijving van die man zijn pand,word het salaris van de kok en de serveuse met de grote tieten betaald,zit ook een stukje van de vervoerskosten voor de aanvoer van dit alles,een stukje werkgelegenheid za'k ma'zegge. (etc)

Ohhh, maar zo bedoel ik het ook niet.

Vanuit mezelf bekeken ga ik er altijd vanuit dat ik iedere euro die ik niet uitgeef, ook niet hoef te verdienen. En voor mezelf bepaal ik of ik het waard vind om voor iets een bepaald bedrag neer te tellen. Die verhouding vind ik met eten onderweg eigenlijk aardig zoek. Dat is mijn kant.

De andere kant is dat ik ook best wel eens zit te tellen en om me heen zit te kijken als ik iets bestel. Vaak vraag ik me dan - vanuit het oogpunt van de uitbater - af hoe ze er in vredesnaam nog iets aan kunnen verdienen. Of op z'n minst iedereen een salaris kunnen betalen die er rondloopt. Uiteindelijk moet dat toch allemaal komen van hetgeen bij de kassa wordt afgerekend.

Ik snap niet dat er in die branche iets te verdienen valt. Volgens mij is het ook veelal een soort hobby of manier van leven van de uitbater.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Forumlid

Als we gaan rekenen wat de maaltijd in onderdelen kost kan je niets meer doen. Natuurlijk is dat goedkoper dan in een restaurant. Thuis blijven is ook goedkoper dan op vakantie gaan. Ritje maken met de auto, niet doen, fiets is goedkoper. Denk dat die 20 Euri een redelijke prijs is waar nog een paar Euri vanaf kan als je het vlees laat klaar maken door een Poolse kok en het laat uitserveren door een Roemeense serveerster.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden