Spring naar bijdragen

actie voor zieke kindertjes door chauffeurs


bollo
 Share

Recommended Posts

  • Forumlid

Welkom bij je vrienden van Onderweg. Geschreven door Richard Vaessen vrijdag 16 februari 2007

luistervoor de 128 kbps versie HIER live tussen 10:00-12:00

voor de 48 kbps versie HIER live tussen 10:00-12:00

voor de 28 kbps AAC+versie HIER live tussen 10:00-12:00voor Windows Media player in AAC+ kan je HIER een plugin downloaden

en dit is de podcastpodcast_logo.gif

dankzij_tomtom.gif

Onderweg, het radioprogramma in opdracht van de Wereldomroep, is er voor vrachtwagenchauffeurs in Europa. Om 10.00, 11.00 uur Nederlandse tijd is er een nieuwsbulletin met Nederlands en internationaal nieuws.

Rond 10.20 en 11.20 uur informeert Onderweg over de situatie op de wegen in Europa. Met onder meer belangrijke lokale waarschuwingen.

Het Europese weerbericht is er rond 11.40 uur. Met aandacht voor de meeste Europese landen en voorspellingen voor de volgende dag.

Verkeerssituaties, reacties en verzoekjes zijn meer dan welkom!

sms 4414 tekst: onderweg spatie <eigen tekst>sms 4414 tekst: VK spatie <verkeersmelding>

Bedankt namens het Onderweg team ( www.rnwonderweg.nl )

Miniaturen en teddyberen Geschreven door Bart van Riel vrijdag 05 december 2008 Een week of wat terug belde Simon Dijkstra van Verhoeven Transport in Waalre naar de studio van Onderweg met een evenzo éénvoudig als briljant plan: ieder transportbedrijf heeft miniaturen van de wagens waarmee gereden wordt. Als we nou zoveel mogelijk van die modellen verzamelen en tussen Kerst en oud-en-nieuw rondbrengen naar ernstig zieke kinderen in ziekenhuizen...

Al snel kreeg het idee vorm en werden er ook teddyberen aan toegevoegd, zodat er ook iets voor meisjes is om weg te geven. De reacties stroomden binnen, sinds het plan op donderdag 4 december bekend werd gemaakt, en inmiddels staat er zelfs al een doos vol miniatuurtjes en daarnaast één vol met beren!

Maar dat bleek slechts een beginnetje, want vrijdag de 5e maakte Joep Hanssen van WSI-models in Woudenberg bekend dat zijn bedrijf maar liefst 100 modellen beschikbaar stelt voor deze spontane aktie. Een aantal waarvan we in het begin alleen maar konden dromen! Bovendien komen er steeds meer sms-jes en mailtjes binnen van luisteraars die zich bij de actie willen aansluiten.

Distributie

Het plan is om onder de luisteraars die 2e Kerstdag in de studio langskomen, ook de 'distributeurs' te vinden, die in hun eigen regio het speelgoed naar de ziekenhuizen willen brengen. Ook daarvoor hebben we deelnemers nodig, zodat deze spontane aktie ook logistiek gezien een succes wordt. Ook als je de 26e niet naar RNW komt, maar toch wilt meehelpen om de boel te verspreiden: meld je aan! Dat kan middels een sms-je naar 4414 (bericht beginnen met het woord 'onderweg', gevolgd door een spatie), of een mailtje naar onderweg@rnw.nl. Voor diegenen die zelf een miniatuurtje hebben - of een teddybeer - en die willen opsturen is het adres: Radio Nederland Wereldomroep - t.a.v. Onderweg - Postbus 222, 1200 JG Hilversum. Wil je een bakkie komen doen en de beer of het miniatuur zelf afgeven (alleen op weekdagen tussen 10 en 12), kom dan naar de Witte Kruislaan 55 in Hilversum. Graag van tevoren even melden dat je langskomt.

Alle deelnemers tot nu toe hartelijk dank, dit wordt een prachtige actie! Fijne Sinterklaas!

lijkt mij een sympathieke actie dus kom op met die beren en schaalmodelletjes:tu:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden