Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Borghuis Transport

  Plaats hier dan eens een kopie van een werkgeversverklaring of een loonstrook @Piet Tukker Er hoeven geen bedragen of adressen op te staan, puur om te laten zien dat je het niet zomaar voor Fred opneemt en de twijfel hier weg te nemen; zo onderhand hebben we weer 'n aardig zijspoor richting Piet Tukker.
 3. Today
 4. Borghuis Transport

  Geen slecht woord over Mark, Robniat. Mark helpt waar hij helpen kan. Hij adviseert tegenwoordig veel. En heeft een bult aan ervaring. Waar hij iedereen mee wil helpen. Mark en Fred waren te goed voor hun personeel. Mark wordt nog steeds op handen gedragen door zijn voormalige chauffeurs. En Fred ook. Iedereen staat achter hem. Hij is ook altijd goed voor ons geweest.
 5. Borghuis Transport

  Daar zou zijn naam mee kunnen beginnen ja
 6. Nieuws in plaatjes

  Nieuws komt ver....
 7. Vakantiegeld over overuren

  Dat kan een bedrijf altijd doen hé,dat t niet in de CAO geregeld ios wil niet zeggen dat t niet mag. Belastingtechnisch is t wél geregeld,men mag je € 0,19 per kilometer betalen,belastingvrij.maar je moet wel een minimaal aantal kilometers woon werk afstand hebben. https://www.belastingdienst.nl/bibliotheek/handboeken/html/boeken/HL/thema_s-vervoer_en_reiskosten.html
 8. Vakantiegeld over overuren

  Je moet het netto loon dat je iedere maand vangt zien als n voorlopig loon;het loon van het lopende jaar word berekend op t eind van het jaar(dat loopt van 01-01 t/m 31-12) ( wat je inderdaad pas in het volgende jaar invult,maar t gaat wél over t nu lopende jaar) Je inkomsten belasting word niet alleen over je loon geheven ,maar zoals t woord al zegt:over je inkomsten( je loon maakt daar deel van uit,evenals een eventuele hypotheekrente aftrek,of een lijfrentepremie),zo zijn er ook bepaalde kosten die je maakt voor een studie,of studie van je kinderen aftrekbaar. Daarom dat ik steLde dat twee dezelfde salarissen brutto,een verschillend netto resultaat op kunnen leveren,en daar heeft niet alleen de heffingskorting invloed op. Daarom is t belangrijk dat mensen zoals wij,chauffeurs,met de nodige overuren jaarlijks een belastingaangifte invullen en opsturen naar de belastingdienst. Doe je dat niet krijg je van de belastingdienst zelf een schrijven warin staat dat je genoeg belasting betaald hebt,wat hun betreft..... Genoeg hé,,als je teveel betaald hebt zeggens ze dat er niet bij(leuker gaan ze t niet maken)
 9. Trucks trucks trucks.

  Go West young man. Go West!
 10. Borghuis Transport

  Begint zijn naam met een 'M' soms?
 11. Vakantiegeld over overuren

  Dat is alleen als de ene chauffeur wel en de andere geen heffingskorting laat toepassen, andeds is het netto loon over de 40 uur precies hetzelfde, de rest word ergens in het volgend jaar berekent, iets met de belastingdienst en de aangifte.
 12. Vakantiegeld over overuren

  Je salaris moet je altijd bruto vergelijken,dat is de enige goede maatstaf. Inhoudingen op het loon zijn bij iedereen verschillend,afhankelijk van je gezins situatie( vrijgezel?,getrouwd? hypotheek?) Twee chauffeurs met hetzelfde bruto loon kunnen netto heel verschillende bedragen overhouden.
 13. Waar gaat de reis heen...???

  Snoepreisje. Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
 14. Vakantiegeld over overuren

  Hij werkte er ongeveer 6 jaar.
 15. Borghuis Transport

  Ik weet nog wel een zzp er die hem voor weinig wil helpen opstarten
 16. Een week van een koetelaar

  Op de dieplader komt straks een andere stuurvasthouder . Die blijft dan de aparte dingen doen. Ik ga dan het kleinere grut doen
 17. Borghuis Transport

  Robniat ik vind dat een geweldig idee van je. Eindelijk iemand hier die mee denkt. Ik had de hoop al bijna opgegeven. Als we dat doen, kan Fred binnenkort weer met een Red Passion rijden. En zeg eerlijk, hij heeft het verdiend na deze zware tijd. Dat gaat niet in je koude kleren zitten. Bedankt voor het meedenken.
 18. Een week van een koetelaar

  Is het chassis niet te hoog voor de deurafmetingen die je nu met je dieplader rondrijd?
 19. Weekendrust of doorrijden

  Is het gelukt, Mike?
 20. Waar gaat de reis heen...???

  Had je liever, zoals ik je collega daarstraks, zag, rond 4:20 uur in Veenendaal e.o. omgeving willen rijden dan? In de wisselbakkelarij heb je ook al nachtritten dus?
 21. Vakantiegeld over overuren

  Wat was de leeftijd en arbeidsrelatieduur van die beste man/vrouw? Als diegene al wat jaartjes bij zijn werkgever zit, kan diegene best in de hoogst mogelijke loonschaal zitten en dus, relatief, veel verdienen, denk ik dan. Eigenlijk een 'dure' kracht dus..
 22. Waar gaat de reis heen...???

  Na een week vrij nu onderweg om in Antwerpen af en op te zetten en dan lossen Engis
 23. vervolgverhaal

  schatgravers die zoeken
 24. Trucks trucks trucks.

  Niet slecht nee. Mooi op tijd, volgende week vertrekken we naar t westen, Daar rijd t bling bling rond natuurlijk.
 25. Gisteren
 26. Trucks trucks trucks.

  Het gaat nu goed met je camera Ibo, mooie plaatjes
 27. Vakantiegeld over overuren

  Maar zo zit ons vergunningstelsel niet in elkaar he. T allemooiste zou zijn dat alle vervoer in europa alleen gedaan mag worden door Nederlandse chauffeurs op Nederlandse auto's en met Nederlands salaris. Dan is alles voor iedereen duidelijk,in heel europa. maar ja,,,zo is t niet hé.
 28. Vakantiegeld over overuren

  Zolang er niet gehandhaafd word heeft verbieden geen zin. Dat er niet gehandhaafd wordt is wel duidelijk, anders zou Reining het niet presteren om in NL pendelritten te doen met een LZV met witte platen.
 1. Meer activiteit laden
×