Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Today
 2. steenhaas1

  forumgebruikers gespot

  @bituum trapper die druk bezig was (appen?) op de A5 vanochtend en mij dus niet zag🤨
 3. roadtrain

  forumgebruikers gespot

  Dacht het niet....... of ik heb n dubbelganger. Ben laatst ook al ergens gespot waar ik niet was🤪
 4. doemijnbest

  Scandinavië

  Jij mag aannemen wat je wilt maar ik zou zeggen, lees de posts eens goed .😎
 5. fleur

  forumgebruikers gespot

  De 777 achter een collega van hem op de A12 bij Zevenhuizen.
 6. andremast

  Klusjes

  Klaasje komt naar beneden voor zijn ontbijt, zijn moeder vraagt hem of hij zijn klusjes al heeft gedaan. “Nog niet”, zegt Klaasje. “Dan krijg je nog geen ontbijt”, zegt zijn moeder. Dus Klaasje is helemaal chagrijnig. Hij gaat de kippen voeren en geeft een kip een schop! Dan gaat hij de varkens voeren en geeft een varken een schop! Dan gaat hij de koeien melken en geeft een koe een schop! Dan komt hij weer binnen. Zijn moeder geeft hem een kom droge havermout. "Waarom krijg ik nu geen eieren en spek? En waarom geen melk in mijn havermout?” vraagt Klaasje verontwaardigd. “Wel?, zegt moeder, ik zag je een kip schoppen, dus je krijgt geen eieren voor een week.” “En ik zag je een varken en een koe schoppen, dus krijg je ook geen spek en melk voor een week”, zegt zijn moeder streng. Klaasje baalt nog meer. Dan komt zijn vader binnen, hij schopt de poes opzij en gaat zitten aan het ontbijt. Klaasje kijkt lachend naar zijn moeder en zegt: “Vertel jij het hem of zal ik???”
 7. Gelost hardinxveld en kan morgen pas laden in rijen voor krefeld dus gaan we het thuisfront maar eens een avondje vervelen.
 8. Dat zou een optie zijn. Maar dan geniet je zeker niet meer van dat tourtje. En iemand moet dat karrespoor vernieuwen. Dat gaat een duur treintje worden, lijkt mij.
 9. matthieu

  Scandinavië

  Ik neem aan dat je bij n bedrijf werkt met niet zo'n goeie naam? Kan me niet voorstellen dat je er anders zo geheimzinnig over doet. Maarre, doejebest zou ik zeggen [emoji6] Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
 10. Laat je niet leiden door ¨stamtafelgesprekken¨ en overtuig jezelf zou ik zeggen🤣
 11. Nagamiji

  Ijsje eten

  Auw die krijgt een freeze-shock (heftige korte hoofdpijn) door al het ijs in haar mond.
 12. Oh dan kan ik rustig naar NH zonder gezien te worden
 13. trieftol

  forumgebruikers gespot

  Net even naar Mebo07 op de a4 bij hoofddorp
 14. road train

  Ijsje eten

  VID-20190521-WA0003.mp4
 15. Nieuwerkerk, Oosterhout, Hellouw, Kerkdriel, Roggel & Horst
 16. Thriller

  Vakantiegeld

  Hier heb ik wat aan. Dus ik had periode 13 2018 ook vakantiegeld moeten ontvangen. Dat heb ik niet gehad. Bedankt voor de info.
 17. Nagamiji

  Het leven van een Botschauffeur

  Even wat foto's van een PowerGirl: Ik appte Grietje, doe ik wel vaker, en vroeg hoe het met haar ging. Bleek ze gewoon naar haar werk, mèt een emmertje om over te geven. Ze is hartstikke beroerd, maar werkt gewoon. Noodzaak, loyaliteit en ze houdt van haar werk. Ècht R E S P E C T Ik hoop dat ze dit weekend beter is, want anders moeten jullie haar wss missen bij de BBQ Ik heb gevraagd of ik de foto's mocht plaatsen ivm AVG, aangezien Grietje hier weg is.
 18. lientje

  Vakantiegeld

  In periode 5 wordt vakantietoeslag betaald tot en met 31-12-2019. Dit houdt in dat bij uitdiensttreding vóór (31-12-2019) vakantietoeslag terugbetaald moet worden. Vakantietoeslag berekend over meer uren van parttimers zit in het totaalbedrag. Werknemers die ná 21 april in dienst zijn getreden ontvangen vakantietoeslag in periode 6, Werknemers die in dienst treden ná 12 mei ontvangen vakantietoeslag in periode 13.
 19. Huub Klaassen

  Vakantiegeld

  Nee Nee Het moet betaald worden in de maand mei Meestal eind Mei Er zijn bedrijven die maken er zelf een rotzooi van En de chauffeur gaat er vrolijk in mee Huub
 20. Kijk nu pas ben je duidelijk met het stellen van je vraag. Ik denk de advertentie hier boven of zelf iets construeren
 21. _alain_

  Scandinavië

  Geweldige mentaliteit voor een mod...
 22. doemijnbest

  Scandinavië

  🤣🤣 ja klopt idd, houd er persoonlijk niet zo van om iedereen met naam en toenaam publiekelijk te benoemen, de insiders weten waar ik het over heb en voor degenen die oprecht belangstelling hebben die weten me wel te vinden . 🤣🤣😏
 23. _alain_

  Scandinavië

  En voor de nitwitz. Waar staat BH voor, buiten tettenophouder? 😇
 24. roadtrain

  wist je dat

  Heb nm eens een twijfelachtige aanrijding gehad wat na terugkijken van de beelden best wel eens een poging tot geweest kan zijn. Was in ieder geval heel duidelijk dat ik geen enkele blaam trof zelfs niet eens had kunnen voorkomen. Ook verder geen slachtoffers.
 1. Meer activiteit laden


×
×
 • Nieuwe aanmaken...