Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. wist je dat

  Het in Den Helder nu met de minuut harder gaat stormen.
 3. Voorruitfoto's!!

  Thv koedijk. Langs noord-Hollands kanaal.
 4. Waar gaat de reis heen...???

  Sta te pauzeren in den helder. Cabine gaat lekker heen en weer. Als de pauze voorbij is dan met de boot naar Texel.
 5. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Het weer...
 6. Tekort aan chauffeurs groeit verder

  Als dat bij de dienstverlening zit zou eventuele wachttijd in het tarief berekend moeten worden, dus dat is het probleem niet. En dan achteraf ook niet gaan piepen als voertuig en vrachtrijder even een uurtje staan te wachten. Maar je heb wel een punt. Als de transportondernemer graag netjes betaald wil worden voor zijn diensten, dan zijn er nog wel 10 anderen te vinden die het geen enkel probleem vinden om onder de kostprijs te rijden.
 7. Today
 8. wist je dat

  Het meest gelikte bericht in 1 maand tijd maar 16 liks heeft. Dit volgens mij aangeeft dat er weinig gebruik van wordt gemaakt Of dat er maar heel weinig actieve leden over zijn.
 9. Tekort aan chauffeurs groeit verder

  Hou wel in je achterhoofd:...voor jou, 10 anderen ! Klanten willen graag service hebben. Rijden en vervoeren kan iedere boerenlul Het gaat nu net om dat extra beetje meer (dus even wachten enzo)
 10. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Eigenlijk moet ik met mijn handen in mijn zakken naast de auto gaan staan om te kijken hoe ze de containers er op zetten en er af halen...
 11. Waar gaat de reis heen...???

  Sta nu in Antwerpen om te laden. Was de eerste auto, maar omdat de controleur van Intertek een uur te laat hier was, ben ik nu ineens de derde. Daarna kijken of ik kan afzetten Moerdijk of dat alles nog dicht is aan terminals
 12. Tekort aan chauffeurs groeit verder

  Klanten hoeven niet opgevoed te worden, die moeten betalen voor geleverde diensten. Zoiets kan gewoon een voorwaarde zijn in het contract met de opdrachtgever. En als die klant niet wil betalen voor geleverde diensten, dan is het een wanbetaler en moet de transporteur bij zichzelf te rade gaan of aan dat bedrijf nog diensten verleent moeten worden.
 13. Tekort aan chauffeurs groeit verder

  Er zitten hier ook wat mensen die weten wat het beste voor iedereen is
 14. Waar gaat de reis heen...???

  Dat ging mooi, wind achter Hier in Oosterwolde is het haast windstil... maar het is nog vroeg
 15. Een week van een koetelaar

  Mooi vrachie voor Amsterdam houthavens
 16. Tekort aan chauffeurs groeit verder

  Het ging ook meer om de opmerkingen die er achteraan kwamen van een paar forumbezoekers, er zitten hier een paar dokters die het allemaal beter weten,.
 17. Waar gaat de reis heen...???

  Hoop dat het meevalt op de dijk met de wind[emoji848]
 18. Tekort aan chauffeurs groeit verder

  Klopt, de eerste paar zijn lastig zat, zeker op 'n vouwklep...
 19. Een week van een koetelaar

  Nee Hier komt een compleet nieuwe bak met kraan op
 20. wist je dat

  Als ik soms zie hoe er met deuren open op DC's rondgecrost wordt, verwondert het me niets als een opbouw lek raakt...
 21. Gisteren
 22. Een week van een koetelaar

  Oei.. dé nachtmerrie van een autoverkoper.. het bestelde voertuig in een verkeerde kleur/specificatie voor zien rijden... Wel een heel verschil zeg..
 23. Tekort aan chauffeurs groeit verder

  Volgens mij speelde dit in een (ver) verleden, lientje. Denk dat Ger nu zijn tijd bij VOS mooi volmaakt. .. volgens mij werkt het tegenwoordig niet zo.. Je kan het doen... maar of je er dan nog lang werk aan over houdt? Natuurlijk zit er wel een element van 'klant opvoeden' in.. maar sommige klanten achten zichzelf toch wel dermate belangrijk dat er weinig aan op te voeden valt,.
 24. wist je dat

  Ik had vandaag een oplegger bij me, daarin regende het binnen harder dan buiten. Het water drupte via de bakverlichting naar binnen. Ik vroeg me vorige week al af waarom die verlichting niet werkte, maar ik heb daar op zich wel antwoord op gekregen. Enfin, morgen mag de garage gaan uitzoeken waar hij lekt en hoe ze de verlichting weer brandend krijgen. (Brandend als in lampen aan, niet als in met vuur)
 25. Waar gaat de reis heen...???

  Morgenmiddag Varsseveld. Bizar, ik heb het nu drukker dan de week voor kerst.
 26. Tekort aan chauffeurs groeit verder

  Jammer @*Ger* dat er nu gelijk een schroefjeos zou zitten. Ik zeg alleen dat ik het me niet kan voorstellen, omdat ik het nooit zo ervaren heb. Ik veroordeel daar verder niemand over. Maar troost je met de gedachten dat je beide zoons goed terecht zijn gekomen met een goede baan en veel meer verdienen dan ons op die stomme auto, met veel minder uur!
 27. Een week van een koetelaar

  Gaat die bak van die Renault over op jouw nieuwe?
 28. Keren gaat fout: vrachtwagen belandt in de berm

  Dan heb je op knooppunt Velperbroek dus een afslag te vroeg genomen. Geeft niks, wat Pierre al zei, hebben we allemaal wel eens. Ik heb wel eens een extra rondje rotonde gedaan omdat ik vergeten was af te slaan. En een keer bijna naar mijn woonplaats gereden terwijl ik nog naar het dc moest. Zolang het allemaal schadevrij gaat maak ik me er niet druk om.
 1. Meer activiteit laden
×