Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 22-06-17 in all areas

 1. 5 points
  DELACC1

  C/E binnen bedrijf

  tsja wij zoeken doorzetters en gemotiveerde mensen, iets wat ik mis bij jou
 2. 3 points
  DELACC1

  C/E binnen bedrijf

  ik zeg nergens dat ik precies weet hoe jij bent, ik zeg dat ik iets mis bij jou en dat is doorzettingsvermogen, iets wat zeer belangrijk is om je droom waar te maken. 95% van de hier op het forum aanwezige chauffeurs heet zijn papieren uit eigen zak betaald en bij tegenslagen toch doorgezet, jij begint bij de eerste hindernis al te bokken
 3. 3 points
  steenhaas1

  Opleiding vakbekwaam verder TLEC (NIWO)

  Da's ondertussen wel verjaard André
 4. 2 points
  ApplePapple

  C/E binnen bedrijf

  @*Ger* fijn dat jij naar aanleiding van een paar berichten van iemand op internet ook precies weet hoe iemand is ? @Marotrans dankjewel Voor je reactie! Daar heb je ook helemaal gelijk in, zo had ik het nog niet helemaal bekeken. Ik ga er nog eens over na denken.
 5. 2 points
  limer1845

  waar sta jij vanavond??

  Vannacht of morgen vroeg. Nu niet meer zit al aan het bier. [emoji13] [emoji13] Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk
 6. 2 points
  Knoalster

  waar sta jij vanavond??

  Aha, dus daar haalt Abraham de mosterd [emoji23].
 7. 2 points
  andremast

  Opleiding vakbekwaam verder TLEC (NIWO)

  Dat krijg jij niet henk met dat strafbladje van defensie.[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji481]
 8. 2 points
  wesley 85

  PVV, Wilders enzovoorts

  Geloof...ik geloof in mezelf en zelfs dat valt af en toe niet mee Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
 9. 1 point
  ApplePapple

  C/E binnen bedrijf

  Hallo mede forumgebruikers, Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen en hoe ik mijn vraag moet stellen, maar ik doe mijn best. Ik wil graag vrachtwagen chauffeuSE worden, dit is een 'droom' van mij die ik graag wil verwekelijken. Ik ben bijna 18 en heb mijn B rijbewijs ook al bijna 1 jaar, een nette rijder die oog voor de veiligheid heeft en geen schade heeft gereden ondanks dat ik erg veel rijd (met een van mijn ouders erlangs natuurlijk ;-) ) Ik wil de opleiding chauffeur wegvervoer masterclass gaan volgen te Eindhoven, en ik werk via STL bij een bedrijf ongeveer 2 maanden nu als orderpicker in het magazijn. Nu ben ik erg terug gekomen van STL, ze hebben alles mooier laten lijken dan het werkelijk is, en zo nog enkele dingen waar ik niet van gediend ben. Ik ben nu dus aan het nadenken of er nog bedrijven zijn die in (jonge, gemotiveerde) mensen willen 'investeren' dus die ze een C/E rijbewijs willen laten halen. (mijn huidige werkplek doet dit niet) Voor mij is het absoluut geen probleem om een vast contract te moeten tekenen, dit heb ik juist graag. Ik werk hard, geen probleem om vies te worden, en uren maken mij ook niks uit. Ik snap dat je bij een bedrijf 'onderaan' begint, maar orders picken de hele dag is NIET wat ik zoek! Het is ook niet zeker dat ik dat zou willen, maar ik ben gewoon is benieuwd of er nog bedrijven zijn die dit doen, en zo ja of die ook hier in omgeving Eindhoven te vinden zijn. Ik hoop dat zo een beetje een duidelijk verhaal is ;-) en ik stel jullie antwoorden enorm op prijs! Edit: als ik verder ga met het traject dat ik nu volg moet ik nog zeker 1 jaar in het magazijn werken voordat ik de vrachtwagen op zou mogen, dit was niet wat ik voor ogen had, maar dus verkeerd geïnformeerd... Groetjes ApplePapple.
 10. 1 point
  Dokus

  Soap Calais gaat door, zoveelste dode door trein.

  Dat gebeurt regelmatig. Op het stuk weg van de snelweg tot de boot kom je minstens 20 plekken tegen waar ze het ook nog in de brand hebben gestoken.
 11. 1 point
  Marco1977

  C/E binnen bedrijf

  Een eigen bijdrage van 10% is een schijntje, voor een goede kans[emoji106][emoji16] En uiteindelijk prima op te brengen! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 12. 1 point
  DELACC1

  C/E binnen bedrijf

  probeer deze maar >>> klik <<< Wij bieden de opleiding tot beroepsgoederenchauffeur. Hiervoor wordt een eigen bijdrage van 10% van de kandidaat gevraagd, de overige 90% neemt wij voor onze rekening; een marktconform salaris in salarisschaal D, inclusief vergoedingen en toeslagen conform de cao Beroepsgoederenvervoer; een afwisselende en uitdagende baan binnen een sterk groeiende internationale organisatie; moderne en ruime trucks die van diverse gemakken zijn voorzien; interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals deelname aan een collectieve verzekering en pensioenregeling; nascholing in het kader van Code 95 én trainingen in het kader van je eigen professionele ontwikkeling; uitzicht op een vast dienstverband
 13. 1 point
  lientje

  C/E binnen bedrijf

  Niet elk bedrijf die via Stl werkt heeft een magazijn om je als orderpicker aan het werk te zetten, dus verkijk je daar niet op. Het werk zal per bedrijf wel anders zijn, net voor welke opdrachtgever ze rijden. Maar waarom zal een bedrijf de kosten zelf financieren als ze op een andere manier een berg subsidie kunnen vangen denk je?
 14. 1 point
  DELACC1

  foto's tijdens het laden en lossen

  Te koop, boot beetje krom getrokken
 15. 1 point
  DELACC1

  waar sta jij vanavond??

  Helaas moet ik er uit om me te melden, dus geen garantie dat ik zo muggen importeer naar NL
 16. 1 point
  Leeuw

  Waar gaat de reis heen...???

  Bedankt allemaal!!
 17. 1 point
  ApplePapple

  C/E binnen bedrijf

  @lientje Dankje, maar peter Appel doet dit Ook via Stl en dat is hetgeen waar ik juist vanaf wil... @ELZEN106 bedankt, bij hun is er dus een kans dat ze dit doen "financieren" ?
 18. 1 point
  lientje

  C/E binnen bedrijf

  Je bent net te laat https://www.stlwerkt.nl/werken/2000-chauffeurs-gezocht/altijd-al-chauffeur-willen-worden Maar probeer Peter Appel Transport eens. Of een ander bedrijf wat voor AH Tilburg of Jumbo rijdt.
 19. 1 point
  Teddybeer

  foto's tijdens het laden en lossen

  Volledige zelfbediening. In de container staat een pc, waarin je invoert voor wie, waarheen, hoeveel en welke van de 14 soorten zand je wil hebben, en daarna start de band automatisch. Wanneer laden klaar is komt vanzelf de bon uit de printer. Alleen jammer dat niet iedereen de lengte van zijn voertuig kent.
 20. 1 point
  DELACC1

  waar sta jij vanavond??

  Moorfleeter deich 21 Hamburg, mosterdzaadjes laden mogen voor die Groningers Het uitzicht is wunderbahr
 21. 1 point
  Teddybeer

  Trucks trucks trucks.

  Ik kwam gistermorgen je (ex) bots TGA nog tegen tussen Wol-vegas en Oldeberkoop. Ik kan niet anders zeggen dat de bestuurder (ster) er een stuk beter uit ziet....
 22. 1 point
  HIT

  Trucks trucks trucks.

  later als ik groot ben......
 23. 1 point
  Dokus

  Soap Calais gaat door, zoveelste dode door trein.

  Je herinnert je vast nog het ongeluk op de A29 waarbij recentelijk een chauffeur is omgekomen. De Schippers van de plezierboten die door de brug moesten, nog de brugwachter die de Bomen heeft laten zakken waardoor de file ontstond worden verantwoordelijk gehouden voor zijn dood. Vreemd dat dit wel gebeurt wanneer het illegale migranten betreft.
 24. 1 point
  Knoalster

  Soap Calais gaat door, zoveelste dode door trein.

  Hoe wil je het anders benoemen Gerrit? Meer afstand of niet, maar de katalysator van dit ongeluk is natuurlijk wel de door de illegalen/migranten (hoe je ze ook maar wilt noemen) op de weg gelegde boomstammen.
 25. 1 point
  Fg2200

  wist je dat

  Ik kan volgende week gewoon weer rustig rondrijden.......maar nu wel met een extra papiertje op zak.. TCVT-certificaat machinist autolaadkraan met hijsfunctie is vandaag binnen gehengeld. Oh ja...en ik ben gelijk ook nog gecertificeerd rigger....zat er gewoon bij in.


×